Restaurace Jindřichův Hradec

12651
20.6.14 16:32

Restaurace Jindřichův Hradec

Zítra se dopoledne jedeme koupat do JH. pak bysme si tam rádi dali oběd.
Hledáme:

• ideálně něco poblíž bazénu
  • dobré jídlo
  • pokud bude dětský koutek tak super (dítě 20 měsíců)

Díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1346
20.6.14 16:37

No, ono v Hradci se dobře najíst nedá. Chutná mi snad pouze ve Zlaté huse ve Formance, kde vaří výbornou českou kuchyni, nebo u Černého ptáka, kde jsou zase poměrně malé porce, ale jídlo také výborné…obě v centru města, u bazénu se dobře nenajíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.6.14 16:38

U Černého ptáka je dětský koutek a je to nekuřácká restaurace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.6.14 16:41

Dobře ještě vaří v restauraci pod hradem, možná pod zámkem, teď si nejsem jistá, ale je to taky v centru, tím si myslím restaurace, kde se dá najíst končí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.6.14 16:42

@Saneska To jsi mě moc nepotěšila :-( Malé porce u nás bohužel neprojdou. nehledám nic luxusního, jen výletní oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
20.6.14 16:43

U bazénu se nenajíte, my chodíme do Gentlemana, je to v centru. Uvnitř dětský koutek nemají, ale venku ano, je tam zahrada se skluzavkou, trampolína, kolotoč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.6.14 16:46

@mikinka18 To vypadá dobře :-) Na stránkách nemají jídelák. Co ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.6.14 16:46

Tak schválně ještě počkej, co ti řeknou ostatní, taky by mě zajímalo, kam ostatní hradečáci chodí na oběd, protože dle mě je to v Hradci fakt bída, v některých restauracích se jídlo nedá jíst, někde je příšerná obsluha, možná bych ještě doporučila, když jsem si přečetla tvé požadavky, restauraci u Papoušků, opět ve městě, ale nevím, zda je tam dětský koutek, já vždy profrčím rovnou na terasu :) chodíme tam s mamkou na špagety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
20.6.14 16:56

Dětský koutek máš v Grandu na náměstí, na Střelnici na druhém náměstí a malý i u Černého ptáka. Všechny restaurace jsou ok, rozhodně nikde nevaří nějak děsně. Kdybyste šli bez dětí a chtěli si dát flák masa, doporučím Udírnu…

V centru jste od bazénu autem za cca 4min., pěšky cca 15min., žádná šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.6.14 17:03

Já osobně bych Střelnici nikomu nedoporučila, ale kdybych měla psát proč, tak by to bylo tak na půl hodiny psaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
20.6.14 17:06

Nám na Střelnici chutná, samozřejmě do kuchyně nevidím, pokud narážíš na tohle :) V Grandu mají pro děti třeba i domácí bramborové šišky s mákem nebo domácí borůvkové knedlíky, chodíme tam na ty šišky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.6.14 17:08

Tak je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
20.6.14 17:35

@jessikka Ceny bych řekla průměrné, meníčka tuším kolem 80,–, malá měla palačinky za 45,–, naposled jsme tam byli v březnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.6.14 17:46

Tak my chodíme do Kozlovny, vyloženě na nějaké večeři nebo tak jsem tam nikdy nebyla, ale obvykle si dáme třeba křidýlka a tak k pivu a ňamka :) JInak to tam neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.6.14 09:29

@jessikka Tak kde jste nakonec skončili? A chutnalo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.