Plavba parníkem Vltava - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavba parnikem Vltava zkusenosti
Prosim nema nekdo zkusenost pozitivni ci negativni s plavbou parnikem po Vltave v Praze s obedem ci veceri? Chtela bych darovat certifikat k vyroci svatby, ale lodnich spolecnosti je hodne, nemam zadne reference a nechci se spalit, ceny jsou dost vysoke. Dekuji za pripadne zkusenosti ci reference.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den,
také bychom rádi věnovali plavbu rodičům k výročí svatby, proto prosím o pozitivní i negativní zkušenosti.
Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cricry píše:
Prosim nema nekdo zkusenost pozitivni ci negativni s plavbou parnikem po Vltave v Praze s obedem ci veceri? Chtela bych darovat certifikat k vyroci svatby, ale lodnich spolecnosti je hodne, nemam zadne reference a nechci se spalit, ceny jsou dost vysoke. Dekuji za pripadne zkusenosti ci reference.
Mohu se zeptat, zda jste vybrala nějakou společnost a případně Vaše zkušenost
?
Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali plavbu rodicum k narozeninam. Moc se jim to libilo. Byla to plavba na 2 hodky a s rautem. Spolecnost si uz nepomatuji. Kupovali jsme to na slevovem portalu. Take zalezi co se rodicum libi?? my treba na vanoce kupujem vylety a nebo wellness pobyty a jsou moc vdecny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška8 píše:
Mohu se zeptat, zda jste vybrala nějakou společnost a případně Vaše zkušenost?
Moc děkuji
Ahoj, všechny společnosti mají zhruba stejné ceny. Já volila www.praha-parnikem.cz, nakonec tedy naslepo, když reference žádné nebyly. Ani já je zatím nemám, kupon má platnost půl roku, obdarovaní ještě na výletě nebyli. jinak komunikace se společností probíhala v pohodě, dojem dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Chtela bych koupit darkovy poukaz na veceri na parniku na Vltave. Nasla jsem na netu nekolik nabidek, tak bych rada nejake recenze. Diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím! Já si pamatuji, že jsem asi 2× absolvovala plavbu po Vltavě za 250,– na jednoho, sice to asi není ono, ale byla to hrůza.
Bylo to prezentováno jako hodinová plavba, přičemž jsme všehovšudy půl hodiny strávili na zdymadle, tak lehce jsme to objeli a vrátili se nazpátek. Zklamání:( Ale doufám, že budete mít štěstí na lepší plavbu ![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme byli jako rodina asi pred 14dny. Jeli jsme posledni plavbu, stalo nas to asi 650kc. Z toho jsem asi 30 minut dohromady stravili na zdymadle, byl tam smrad z motoru. Jinak jsme chytli krasne pocasi, zapad slunce, tak to pekne bylo. Ale s detmi jsme si to moc neuzili, ty to bavilo jen chvilku. Ale ve dvou by to mohlo byt pekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parádní plavba, moooooc fajn obsluha. Jízdu v parníku jsme si mooc užily - https://tiqets.tp.st/7FyssWtm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.