Plavba parníkem Vltava - zkušenosti

515
3.6.14 15:49

Plavba parnikem Vltava zkusenosti

Prosim nema nekdo zkusenost pozitivni ci negativni s plavbou parnikem po Vltave v Praze s obedem ci veceri? Chtela bych darovat certifikat k vyroci svatby, ale lodnich spolecnosti je hodne, nemam zadne reference a nechci se spalit, ceny jsou dost vysoke. Dekuji za pripadne zkusenosti ci reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
28.7.14 16:03

Dobrý den,
také bychom rádi věnovali plavbu rodičům k výročí svatby, proto prosím o pozitivní i negativní zkušenosti.
Předem děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.7.14 16:05
@Cricry píše:
Prosim nema nekdo zkusenost pozitivni ci negativni s plavbou parnikem po Vltave v Praze s obedem ci veceri? Chtela bych darovat certifikat k vyroci svatby, ale lodnich spolecnosti je hodne, nemam zadne reference a nechci se spalit, ceny jsou dost vysoke. Dekuji za pripadne zkusenosti ci reference.

Mohu se zeptat, zda jste vybrala nějakou společnost a případně Vaše zkušenost :-)?
Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
28.7.14 18:03

My jsme kupovali plavbu rodicum k narozeninam. Moc se jim to libilo. Byla to plavba na 2 hodky a s rautem. Spolecnost si uz nepomatuji. Kupovali jsme to na slevovem portalu. Take zalezi co se rodicum libi?? my treba na vanoce kupujem vylety a nebo wellness pobyty a jsou moc vdecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.7.14 08:40
@Miška8 píše:
Mohu se zeptat, zda jste vybrala nějakou společnost a případně Vaše zkušenost :-)?
Moc děkuji :kytka:

Ahoj, všechny společnosti mají zhruba stejné ceny. Já volila www.praha-parnikem.cz, nakonec tedy naslepo, když reference žádné nebyly. Ani já je zatím nemám, kupon má platnost půl roku, obdarovaní ještě na výletě nebyli. jinak komunikace se společností probíhala v pohodě, dojem dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
5.9.16 14:59

Obnovuji diskuzi. Chtela bych koupit darkovy poukaz na veceri na parniku na Vltave. Nasla jsem na netu nekolik nabidek, tak bych rada nejake recenze. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilusionist
5.9.16 19:53

Zdravím! Já si pamatuji, že jsem asi 2× absolvovala plavbu po Vltavě za 250,– na jednoho, sice to asi není ono, ale byla to hrůza. :-D Bylo to prezentováno jako hodinová plavba, přičemž jsme všehovšudy půl hodiny strávili na zdymadle, tak lehce jsme to objeli a vrátili se nazpátek. Zklamání:( Ale doufám, že budete mít štěstí na lepší plavbu :-D

• Citovat
  • Upravit
532
6.9.16 11:54

My jsme byli jako rodina asi pred 14dny. Jeli jsme posledni plavbu, stalo nas to asi 650kc. Z toho jsem asi 30 minut dohromady stravili na zdymadle, byl tam smrad z motoru. Jinak jsme chytli krasne pocasi, zapad slunce, tak to pekne bylo. Ale s detmi jsme si to moc neuzili, ty to bavilo jen chvilku. Ale ve dvou by to mohlo byt pekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.4.24 15:52

Parádní plavba, moooooc fajn obsluha. Jízdu v parníku jsme si mooc užily - https://tiqets.tp.st/7FyssWtm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.