Dětské čepice v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
204
28.8.14 16:04

detske cepice v Brne

Ahoj holky, blizi se podzim a obdobi noseni cepicek, tak mam na Vas brnenske otazku - mate nejake typy, kde v Brne prodavaji nejake pekne pokryvky hlavy pro nejmensi? V tescu a h&m se mi nic moc nelibi a nemaji vyber. Jdine o cem vim ja je v olympii a avionu Rokino, ale je to pro me celkem z ruky. Nevite o necem v centru?? Omlouvam se za preklepy a psani bez diakritiky, ale pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2029
28.8.14 17:06

@MarryFrank My kdysi kupovali jednu čepičku v Baby-Line na Tomkově náměstí, ale to asi taky není úplně ideální centrum, že? Ale teď už si delší dobu nechávám šít čepičky od jedné paní z MMB - ceny jsou super, čepičky nám krásně sedí, vyplatí se to i s poštovným :). Jinak vím, že je nějaký obchůdek s dětským zbožím na Masarykově ulici úplně dole - skoro u hlavního nádraží, ale nevím, co tam mají a jaké jsou ceny. A jinak můžeš zkusit ještě CaA, to je i ve Vaňkovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11132
28.8.14 17:25

Kik, Pepco, Růžový panter na Křenové, CA, HM, Lindex, v OC CENTRUM dole na Kobližné, tam mají krásné věci na mimča, jinak ten obchod na Masaryčce, pokud myslíš BALO, tak to je botárna. Ale možná je tam i něco jiného. Jinak obchod s kojeneckým zbožím mimo centrum je u Moravské Zemské Knihovny v té ulici, co vede od ní dolů na Botanickou. Malinkej obchůdek, ale mooooc krásných věcí, oblečky, hračky, kočárky, knížky, vše možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.14 17:46

Napadá mě ještě C&A, tam taky mají hromadu pěkných věcí:)
Nebo pak ten Růžový panter na Křence.
Nebo pak ještě SAM BABY na Hněvkovského hned vedle Brena, ale to už máš zase dál a bez auta je to pitomý.

Já teda vždy sehnala v tom C&A a Tescu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.8.14 17:50

Rockino má eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.8.14 18:00

@Fazulina Ahoj, dole na té Masaryčce jsou tuším boty, ale v obchodě vyjdeš po schodech nahoru a mají tam oblečení na mimča. Většinou mívají značku G mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.8.14 18:29

@Fazulina kde je to pepco a jaky je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.8.14 19:53

@slivovicka
v olympii, jak je vstup z venku do alberta, tak vedle toho vchodu. Chodí se tam z venku, není to obchod přímo v Olympii.
Byli jsme tam jednou a moc se mi tam nelíbilo. Taková polská všehochuť:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.8.14 21:08

@Lejaa aha, tak uz chapu proc jsem to v olympii nenasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11132
28.8.14 21:34
@slivovicka píše:
@Fazulina kde je to pepco a jaky je?

Jedno Pepco je i v Žabovřeskách v OC Perla. Jinak ano, je to polská všehochuť, ale nakupuju tam ráda, protože když to malá zničí, nebo z toho vyroste, tak mě to tolik nemrzí, je to fakt levné.

@Křováček píše:
@Fazulina Ahoj, dole na té Masaryčce jsou tuším boty, ale v obchodě vyjdeš po schodech nahoru a mají tam oblečení na mimča. Většinou mívají značku G mini.

Díky, to jsem nevědla, zatím jsem tam byla jednou pro boty, tak jsem nahoru ani nešla:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat