Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky z brna kam chodíte z dětmi na hřiště?, my chodíme do lužánek, ale tam už to prcka moc nebaví a skoro nic tam není. Chtěli by jsme jít jinam, někde kde jsou houpačky, prolízačky, skluzavky atd… díík ![]()
Tak my väčšinou tiež chodíme do Lužánek, keďže to máme len cez cestu, ale je pravda, že malú to tiež akosi prestáva baviť, tak sa to snažíme striedať. Pekné ihrisko je napríklad pri Obilňáku, to zase nie je tak ďaleko…
@TwistedAngel
No právě v těch Lužánkách je to už zničený a skoro nic tam není… ten obilnak zkusím
Záleží na tom, kde bydlíš. Perfektní hřiště je ve Schroeberových zahrádkách. Od Lužánek to není daleko. Ale záleží na tom, na kterém konci středu bydlíš ![]()
@Katka-a-Radeček píše:
@lulje
bydlím na lidické
Tak to už máš skoro stejně daleko do zahrádek, jako na Obilňák
Taky záleží, kolik s sebou táhneš dětí a jak starých. My frčíme na kolách ( necelých 5 a necelé 3 roky), takže pro nás žádná vzdálenost není dost vzdálená
V tom parku trávíme teď i 4 hodiny po školce a vůbec o dětech nevím. Navíc tam je občerstvení a krytý koutek ![]()
Já se teď s klukem mihla Brnem a strávili jsme chvíli odpoledne taky na Obilňáku (na hřišti
) a dobrý ![]()
@lulje
malej má 28 měsícu a buď pěšky nebo odrážedlo ![]()
@Black Orchids
no určitě tam taky zajdu… ![]()
ani na jednom jsme ještě nebyly, takže to musím napřed najít, ale pořád lepší než lužánky ![]()
@lulje píše:
Záleží na tom, kde bydlíš. Perfektní hřiště je ve Schroeberových zahrádkách. Od Lužánek to není daleko. Ale záleží na tom, na kterém konci středu bydlíš
ty jo, to vůbec neznám, sem si to musela vygooglit, kde to přesně je ![]()
@VerunkaD píše:
Prosím, kde je u Obilňáku to dětské hřiště?
v parku na Obilňáku
někde na ose mezi porodnicí a hospodou U čápa ![]()
http://www.nelso.cz/…/332384/map/
snad je to ono, nic jinýho jsem nenašla ![]()
@Katka-a-Radeček píše:
@VerunkaDhttp://www.nelso.cz/…/332384/map/
snad je to ono, nic jinýho jsem nenašla
vždyť to říkám, přesně na ose ![]()