Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, můžete mi prosím dát tipy na nějaké slušné dětské herny/koutky/kavárny přímo v Pcích? Kdysi jsem byla na Sladkovského v Baby café, ale to už tuším zrušili že? Na 17.listopadu jsem taky četla, že to tam končí.. V Polabinách na točně nebo kde to bylo, jsem byla naposledy před 5 lety, taky nevím, jestli to tam ještě funguje. Jsem z Dubiny, vím, že tu něco takového je, ale nikdy jsem tam nebyla. Sice se mi nechce sedět tam sama, sparingpartnerku nemám, ale malej potřebuje kontakt s vrstevníky, ségra je už moc velká a věčně není doma..
To jsem se samozřejmě dívala, ale zkušenosti se tam člověk moc nedočte. Většina koutků je pro větší děti, ale pro mrňata jsem v podstatě nic nenašla..
Na Karlovině v prvním patře je prý moc hezká kavárna, pak dětská herna v obchůdku Sluníčko, pak na tom 17. listopadu. Jinak nevím a osobní reference taky nepodám, vyhýbám se společenstvím matek, s malým chodím k nám do čajovny (Paleta, za plaveckým areálem, kde je venku, hraje si se psem a s králíky, leze kde může, hrabe se v hlíně a zkoumá, chodíme tam takhle s dětmi tři, ne cíleně, ale občas se potkáme, ale ne každá maminka tohle nesterilní prostředí bere…
Ahojda, zrovna hledám taky nějaký dětský koutek a narazila jsem na tvůj dotaz ![]()
Chodíme s Matýskem na 17.listopadu, ale máme to trochu z ruky ![]()
A další ne a ne najít. Máš nějaký tip? ![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějakém dětském centru v Pardubicích? Něco na způsob zábavního parku, klouzačky apod.. Aby bylo vhodné i pro děti do 3 let
Děkuju moc ![]()
Chodime obcas do detskeho koutku v AFI Palace, taky neni spatny:-)
@Klare píše:
Na Karlovině v prvním patře je prý moc hezká kavárna, pak dětská herna v obchůdku Sluníčko, pak na tom 17. listopadu. Jinak nevím a osobní reference taky nepodám, vyhýbám se společenstvím matek, s malým chodím k nám do čajovny (Paleta, za plaveckým areálem, kde je venku, hraje si se psem a s králíky, leze kde může, hrabe se v hlíně a zkoumá, chodíme tam takhle s dětmi tři, ne cíleně, ale občas se potkáme, ale ne každá maminka tohle nesterilní prostředí bere…
Prosim te jsk maji priblizne otevreno, to by se jim libilo:-) ![]()
Obnovím trošku diskuzi kdyby někdo hledal kam vyrazit, doporučuju na instagramu profil nesed_doma_pce