Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Prosím vás kde seženu dětské špunty do letadla na vyrovnání tlaku? Na Alze jsem nějaké našla ale nevím jestli jsou i pro děti.
Ja mám, ale děti 5 a 11 si je odmítly nandat. Je v tom takový divný pocit, jak když máš hlavu v kýblu.
Máme Alpine Pluggies Kids, starší měla už pro dospělý
Příspěvek upraven 13.06.25 v 12:32
@Lella27 píše: Více
Přijde mi lepší vyrovnávat tlak bez tohoto, ať zkusí zacpat noc a zkusit jakoby smrknout.
@Zumpa to jsme zkoušeli ale nepomáhá to. Hrozně při přistávání trpí.
To záleží jak je velký bych řekla, klidně může mít ty normální. Ty dětské jsou fakt malé
a třeba popíjet vodu nebo cucat bonbon jste nezkoušeli? A pokud by měl nějakou rýmu, nebo třeba alergickou rýmu, tak zkusit uvolnit nos nějakými kapkami.
Můžeš zkusit dát Fenistil kapky před letem. Sama jsem dřív při přistávání měla pocit, že mi praskne bubínek nebo ještě líp celá hlava, teď si už hodně let dávám nějaký prášek proti alergii a je klid.
Čtyřleté jsem loni na první let dala preventivně právě ten Fenistil ze strachu, že bude mít problémy s ušima po mně. Zalehlé je sice pak měla, ale na žádnou bolest si nestěžovala.
Mám děti rok a půl a 5,5let…starší už byla letecký 5×, tudíž letěla 10×, mladší jednou letecký, jednou autem a letošní letecká nás ještě čeká…žádné špunty nedávám, buď se kojily nebo něco jedlý, pily, starší cucala bonbon nebo lízátko…myslím si, že bY si ani nenechaly nic ztrčit do uší