Zánět v pindíku (dítě 22m). Jak dlouho se hojí? Zkušenosti

16
9.6.25 15:44

Zánět v pindikovi u 22mesicniho ditete

Dobrý den dnes jsme byli s 22 měsíčním synem na urologii protože měl zánět v pindikovi. Jelikož před dvěmi týdny jsme byli u pediatricky s bílou bůlkou na pindikovi a ta mi řekla že je to tuková Bulka která sama zmizí ale dnes V noci se to malému z ničeho nic zvětšilo měl otokekly pindík a červený. V nemocnici mu to Dr přetáhla a vyndala hnis vydezinfikovala a namazala. Napsala mi framekoin a bactroban. Jenže malý to má furt strašně červené a opuchle.. při čůrání křičí ale ve vaně se vyčural. Koupala sem v řapíku, prosím neměla některá z vás s tímto zkušenost? Říkala že mu to mám přetahovat aby se to neslepilo zase zpátky.. ale ho to bolí tím jak to má opuchle a červené.. za jak dlouho se mu to spraví? Tu předkožku mu stáhla úplně dolů.. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36071
9.6.25 16:09

Tak 3-4 dny ho to ještě bude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
9.6.25 18:53

Jo, syn měl jako batole. Mazala jsem Framykoinem a koupala v hypermanganu. Docela rychle to měl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.25 19:19
@citlivaduse píše: Více

A taky vám brečel když cural?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
9.6.25 19:25

@Lazura první dva dny ano, moc se mu nelíbilo ani to machani v hypermanganu a mazání, byl mu rok a pul, ale nakonec se mu ulevilo brzo a nikdy už to neměl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
9.6.25 19:29

@Lazura repik je super. Framykoin pomůže a za 2-3 dny bude v pohodě. Jakmile má kluk nějaký začervenání, ze se špatně umyje a začíná zánět, stačí namazat jednou na noc a do rána je v pohodě (samozřejmě mažeme pak déle když jsou to atb). Klidně bych mu ho koupala častěji ať se uvolní kůže a pak při čurání tolik nepne. Nebo mu ho mazej bepanthenem baby at zůstane kůžička vláčná a nevysychá. Poranění bude asi podobné jako šití po porodu. Par dni to trvá a taky nejdřív chodíš čurat do vany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.25 19:34

Zkusím zítra ten hypermangan synovi dost pomohl když měl neštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
9.6.25 19:42
@Lazura píše: Více

Hodně slaboucky roztok, určitě víte, jestli jste pouzivali na neštovice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.25 19:45

Ano vím jen mám strach aby se mu to zahojilo i ve vnitr :( jestli mu to ta doktorka zbytečně celé nepretahla ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.25 19:46
@hospodki píše: Více

Dr mu to celé přetáhla až dolů.. dneska v té nemocnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
9.6.25 20:42
@Lazura píše: Více

Určitě se to zahojí. Ale malému na půlroční prohlídce bez varování pretahla dětská doktorka silou, až mu tekla krev. Vůbec jsem to nečekala a nestihla zareagovat. Muselo ho to dost bolest, po tomhle hystercil nějakou dobu u každého prebalovani a po tom zánětu v roce a půl byl.taky dlouho citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 21:40

My čurali do heřmánku a pomohlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat