Dětské UV oblečení na sluníčko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské UV oblečení na sluníčko
Chystáme se v létě zase k moři a chtěla jsem se zeptat, jaké zkušenosti máte s dětským oblečením proti UV záření sluníčka.
Na emimino je zrovna o tom článek https://www.emimino.cz/…uv-obleceni/
Sama jsem hodně světlá a hned se spálím, u malého to samé.
Musíme používat hodně vysoké filtry na krému a tohle by mohlo být dobré řešení vedle krémů. Máte s tím někdo zkušenosti. Malého neudržím stále ve stínu. Viděla jsem, že se v tom děti i koupají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky mě to zajímá - funguje to dobře, třeba jako 50ka krém? Pod trikem nemusí být dítě natřené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to taky zajímá,chtěla bych pořídit synovi,ale přijde mi,že se u nás moc nepoužívá,spíš asi v cizině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tedy jen jedno, nikdy jsem ho pod něj nemazala a bylo to vždy OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah
…normální bavlněné tričko snad stačí, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roniii Píšou, že obyč tričko má UV faktor tak 5-10, tohle 50 ![]()
Uvažuju o něm pro malou, ale ty ceny.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roniii píše:
hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah…normální bavlněné tričko snad stačí, ne?
tiez si myslim, ze to je marketingovy tah.
cim hrubsie tricko, tym viac UV ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale zase myslím,že být celý den v mokrém bavlněném triku,by nebylo zrovna příjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roniii píše:
hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah…normální bavlněné tričko snad stačí, ne?
Tak já nevím jestli marketingový tah, já ho koupila za stejnou cenu jak normální, materiál rychle schne, v bavlněném převlékám po 10 minutách…
A v Čechách se nespálím ani bez trička, nicméně u moře se mi to první den povedlo i v tričku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co si pamatuju ze školy, tak suché triko chrání, mokré ne…si jdu schválně přečíst tu diskuzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
materiál rychle schne, v bavlněném převlékám po 10 minutách…
A v Čechách se nespálím ani bez trička, nicméně u moře se mi to první den povedlo i v tričku.
dítě převlíkáš á 10 minut?…a proč?…to se tak potí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dari74 píše:
No ale zase myslím,že být celý den v mokrém bavlněném triku,by nebylo zrovna příjemné
proč být celý den v mokrém triku?…
to jsou argumenty skoč na mě zboku…jste si přečetly jeden článek a už nakupujete? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta syntetika půjde určitě utkat jinak než bavlna, tak tomu věřím, že to má větší UV ochranu, můj dotaz byl spíš na pobyt u moře s malými dětmi, jestli je to lepší než je mazat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamaris píše:
Ta syntetika půjde určitě utkat jinak než bavlna, tak tomu věřím, že to má větší UV ochranu, můj dotaz byl spíš na pobyt u moře s malými dětmi, jestli je to lepší než je mazat.
Jinak je natírám krémem s faktorem 50 a nespálí ani neopálí se. Článek jsem nečetla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja sice zkusenost jeste nemam, ale konkretne znacku Reima muzu opravdu jen doporucit. Zijeme ve Finsku, je to mistni znacka, takze jsme podedili hodne kombinez atd. a jsme ohromne spokojeni. Asi do toho UV taky pujdu
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit