Dětské UV oblečení na sluníčko

25
4.5.12 16:11

Dětské UV oblečení na sluníčko

Chystáme se v létě zase k moři a chtěla jsem se zeptat, jaké zkušenosti máte s dětským oblečením proti UV záření sluníčka.

Na emimino je zrovna o tom článek https://www.emimino.cz/…uv-obleceni/

Sama jsem hodně světlá a hned se spálím, u malého to samé.

Musíme používat hodně vysoké filtry na krému a tohle by mohlo být dobré řešení vedle krémů. Máte s tím někdo zkušenosti. Malého neudržím stále ve stínu. Viděla jsem, že se v tom děti i koupají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
620
4.5.12 16:28

Taky mě to zajímá - funguje to dobře, třeba jako 50ka krém? Pod trikem nemusí být dítě natřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
4.5.12 16:35

Mě to taky zajímá,chtěla bych pořídit synovi,ale přijde mi,že se u nás moc nepoužívá,spíš asi v cizině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
4.5.12 17:24

Já mám tedy jen jedno, nikdy jsem ho pod něj nemazala a bylo to vždy OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
4.5.12 17:57

hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah :think: …normální bavlněné tričko snad stačí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.5.12 18:00

@roniii Píšou, že obyč tričko má UV faktor tak 5-10, tohle 50 :think:

Uvažuju o něm pro malou, ale ty ceny.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.5.12 18:28
@roniii píše:
hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah :think: …normální bavlněné tričko snad stačí, ne?

tiez si myslim, ze to je marketingovy tah.
cim hrubsie tricko, tym viac UV :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
4.5.12 18:31

No ale zase myslím,že být celý den v mokrém bavlněném triku,by nebylo zrovna příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
4.5.12 18:45
@roniii píše:
hele, vy jste se někdy spálily pod oblečením?..mně to celé uv příjde jako marketingový tah :think: …normální bavlněné tričko snad stačí, ne?

Tak já nevím jestli marketingový tah, já ho koupila za stejnou cenu jak normální, materiál rychle schne, v bavlněném převlékám po 10 minutách…
A v Čechách se nespálím ani bez trička, nicméně u moře se mi to první den povedlo i v tričku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
4.5.12 19:25

co si pamatuju ze školy, tak suché triko chrání, mokré ne…si jdu schválně přečíst tu diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
4.5.12 19:29
@j.a.n.i1 píše:
materiál rychle schne, v bavlněném převlékám po 10 minutách…
A v Čechách se nespálím ani bez trička, nicméně u moře se mi to první den povedlo i v tričku.

dítě převlíkáš á 10 minut?…a proč?…to se tak potí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
4.5.12 19:31
@dari74 píše:
No ale zase myslím,že být celý den v mokrém bavlněném triku,by nebylo zrovna příjemné :nevim:

proč být celý den v mokrém triku?…

to jsou argumenty skoč na mě zboku…jste si přečetly jeden článek a už nakupujete? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 19:31

Ta syntetika půjde určitě utkat jinak než bavlna, tak tomu věřím, že to má větší UV ochranu, můj dotaz byl spíš na pobyt u moře s malými dětmi, jestli je to lepší než je mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.5.12 19:33
@Tamaris píše:
Ta syntetika půjde určitě utkat jinak než bavlna, tak tomu věřím, že to má větší UV ochranu, můj dotaz byl spíš na pobyt u moře s malými dětmi, jestli je to lepší než je mazat.

Jinak je natírám krémem s faktorem 50 a nespálí ani neopálí se. Článek jsem nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.5.12 19:35

Ahoj, ja sice zkusenost jeste nemam, ale konkretne znacku Reima muzu opravdu jen doporucit. Zijeme ve Finsku, je to mistni znacka, takze jsme podedili hodne kombinez atd. a jsme ohromne spokojeni. Asi do toho UV taky pujdu :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat