Dětské UV oblečení na sluníčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101910
13.4.15 14:30

@Black Cat Já ale neříkala nic o tom ho v mokrém nechávat… ale v tom obyčejném těžko půjde do vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.4.15 14:47

@Zuzlounek na úplného prcka používáme UV overálek, máme dva - jeden do moře, jeden na pláž - takže jeden vždy suchý (pokud se dítko nezlije vodou, ale to pak neřeším) a druhý mokrý. Materiál je jako klasické plavky. Na starší máme jen UV trika a obyč plavkové kalhotky - střídáme také suché a mokré. Myslím, že jsme kupovali v Lidlu a v Tchibu, ale jistá si už nejsem, každopádně jsou funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
13.4.15 18:00
Můj tatínek se tedy v Egyptě pod obyč trikem spálil. S dětmi se do Egypta nechystáme, ale nemyslím si, že by uv triko bylo jen reklamním tahem, takže jim je chci pořídit.
@Black Cat píše:
Podle me je to nenormalni reklamni tahak na penize. Slova jako termo a UV neskutecne prodavaji.
BTW, kdo z vas se kdy spalil pod obycejnym tričkem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
13.4.15 18:04

@Eloushek můžeš mi prosím hodit odkaz na ty trika Playshoes? Najela jsem si na stránky playshoes a nevím, zda jsem slepá ale v sekci „k vodě“ je tam nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.15 18:38

@Zuzlounek Ja je kupovala loni touhle dobou na ceskem eshopu, ktery je prodaval. Zkusim najit a poslu odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.15 18:47

@Zuzlounek Takze tady jsem kupovala tricka, plavky i ty legionarske cepice: http://www.outdoorbaby.cz/…obleceni-uv/. Pani byla moc ochotna (aby taky ne, za ty prachy :-)), doporucila mi koupit klidne i o 2 cisla vetsi trika a plavky a bylo jim to akorat a letos to k mori vezmeme zas, pac jim to stale je :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.4.15 22:44

@Eloushek děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.5.15 08:53

Možná hloupý dotaz, ale nemůžu nikde najít, jestli UV oblečení má nějakou „trvanlivost“. Máme ročního prcka a chystáme se k moři, mám jeden nový UV overal a chtěla bych ještě jeden na převlečení. Napadlo mě, koupit z druhé ruky, ale nevim, jestli právě po nějaké době používání/koupání neztráci oblečení svou funkci. Všem předem díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.6.15 22:32

Prosim nevite kdy ma Lidl v nabidce UV overaly pro prcky? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.7.15 13:25

Zdravím vás, holky. Snad mě předem neodsoudíte - jsem poněkud asi ustrašená maminka a své děti prostě tak do tří let chráním od mnoha věcí (veřejné bazény - úžehy, nemoci a infekce apod., přílišné cestování - zvrací všechny děti a my si to stejně neužijeme…)Od tří let řádíme jak draci, ale do této doby pobýváme spíš doma a v klidu. Dcera má 21 měsíců a přemýšlím, že bych jí příští léto už vzala na koupák, letos jsme to ještě neriskovali. Vystačila si doma ve stínu s kýblem teplé vody a hrníčky. Líbí se mi tento komplet, že bych jí vzala jakoby „pod stromek“ http://www.uv-obleceni.cz/…kra%C5%A5asy

Šly by jste do toho nebo mám pak pořídit normální plavečky? Jaký máte na UV oblečení všeobecně názor?

Chodím s našimi staršími dítky už běžně na koupaliště(mladší zůstává s tatínkem doma), včera jsem tam zrovna viděla v tom největším parnu rodiče s kočárkem a vedle nich na dece se třepetal úplně nahatý 8-týdenní chlapeček. Zůstala jsem na ně hledět, až si toho všimli, tak ze mě vypadlo: „Jé, ten je krásný, jak je starý?“ 8 týdnů :nevim: Byl úplně v tom horku vyřízený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
23.7.15 13:38

@Voltiček Tenhle komplet jsem měla pro dceru, ale k moři. Na těhle stránkách nakupuju uv oblečení už dlouho a jsem s ním spokojená. Ale v ČEchách jsem to nikdy nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.7.15 13:51
@ivašot. píše:
@Voltiček Tenhle komplet jsem měla pro dceru, ale k moři. Na těhle stránkách nakupuju uv oblečení už dlouho a jsem s ním spokojená. Ale v ČEchách jsem to nikdy nepoužívala.
:kytka: děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika.keltnerova
23.7.15 14:53

@sturi já mám ten samy problém, hned se spalim, manžel také a děti bohužel také, používáme faktor 50 a i přesto se spalime :( v září jedeme do Itálie, takže jsem oboum dětem oblečky koupila, kamarádka byla teď v Turecku a říkala že se tam spousta děti v nich koupala :)

• Citovat
  • Upravit
3157
23.7.15 17:26

Já teda jsem taky pro UV obleček, synovi jsem dávala od mala na sluníčku, je to takovej světlej blonďáček a stačí se mu projít na slunku, namazanej, a hned je spálenej. Akorát že ve vodě jak se s tím namočí tak pak ječí že je to tričko mokrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.7.15 08:04
@Dominika.keltnerova píše:
Tak já si myslím, že je to v tom Parnů alespoň ochladi :) a kde jste kupovala oblecek? Já na www.bazarekslunicko.cz, nechtěla jsem kupovat nový protože jsem nevěděla jak to budou děti snášet, ale jsou naprosto v pohodě ani když vylezou z body tak jim to nevadí, že jsou mokrý a hlavní je že se nespali :) ještě jsem koukala na plavky s plováky jaký na to máte názor? Přeci jen děti s tím budou takové mohutnější tak jestli jim to třeba nevadí?

Našla jsem tuhle samostatnou vestu http://www.veseleplavani.cz/…cervena.html
Ale nevím, nejsme na tom špatně a do dětí jsem ochotná investovat, ale na to 5× se vykoupat za léto se mi nehcce dávat skoro 2000Kč (oblečky a vesta). Pořád si říkám, že i starší dítě se naučilo plavat s obyčejným kruhem s krtečkem a rukávky za 50 kč a v obyčejných plavečkách za 200kč. K moři bych to asi řešila. To určitě. Ale my do zahraničí nejezdíme a jezdit nebudeme, tak to asi vyřeším jen uv tričkem a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat