Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den.
Používá někdo dětské vlhčené ubrousky Linteo? Já jsem doteď používala výhradně právě tyto. Včera jsem koupila nové balení a jsem zděšena. Zdá se, že se jedná o nějakou „vylepšenou“ recepturu. Ubrousky jsou nechutně navoněné („napuštěné osvěžujícím krémem“), o něco dražší a nebyla jsem schopná s nimi dítě vůbec utřít. Stolice se po zadečku akorát roztírala do prostoru, její částečky ulpívaly na kůži, ale vůbec se nedala z pokožky setřít. Vypotřebovala jsem několik ubrousků a nakonec jsem dítě musela opláchnout pod umyvadlem.
Co na to říkáte? Má někdo podobnou zkušenost? Štve mě to, protože tyhle ubrousky mi doteď přišly ideální - byly dostatečně vlhčené, minimálně parfémované, rozumně velké, s plastovým uzávěrem, za rozumnou cenu a netrhaly se.
Máte zkušenost s Linteo Vlhčené ubrousky?
Přidejte zkušenost s Linteo Vlhčené ub...Jé, my je taky máme…
Tak jako snad je nezměnili ![]()
My teda máme modré - ty jsou super, a pak jsou ještě růžové - a ty právě hrozně moc jsou navoněné, tak jsem ani nezkoušela - nejsou to ony?
Ne. Jsou to ty modré. Ty samé, co jsme používali doteď. Akorát mám dojem, že u toho plastového uzávěru malinko změnili tvar. Ještě mám staré balení u mamky, tak až tam pojedu, tak to schválně porovnám.
Ahoj, tak já používám je Huggies, ale jednou kvůli ceně jsem Linteo koupila, že je zkusím. No děs! Malá byla pokaděná a já jsem jí tím nebyla schopná ten zadek utřít, přesně, jak píšeš, jen se to rozmazávalo, tak jsem s nima praštila ![]()
Tak já jsem ubrousků vyzkoušela obrovský množství a snad skoro všechny značky. Nejhorší mi přišly Huggies, protože se mi dost trhaly, pak z těch levnějších byly OK Happy baby a z těch dražších Nivea a Pampers AB, nejsou moc navoněný a celkem dobře stírají a navíc se netrhají a dobře vyndavají, ale horší je ta cena, proto si vždy počkám na nějakou akci a nakoupím toho víc. Jinak ty Linteo se mi moc neosvědčily, přišly mi takový slabý.
Tak my jsme vždycky kupovali ty modré linteo,byla jsem s něma spokojená,nedávno jsme koupili zase a jsou příšerný,asi zase hodně šetřili na výrobě,jsou tenký,vůbec s nimi nejde utřít prdka a jsou nějaký menší.Už je nikdy nekoupím. ![]()
Mi jsme od nekoho dostali ty ruzove-smrad desnej,priserne navoneny a hlavne se po nich malej dost oprudil,proste mu nesedli,takze jsem je uz nikdy vice neporizovala.
taky jsem zaznamenala změnu k horšímu, připadá mi, že už nejsou tak navlhčený jak bývali dřív - což je blbý hlavně když přebalujem „v terénu“ takže až sděláme chci zkusit od Rybilky
Taky mám špatnou zkušenost. Ale s těmi růžovými. Jak tu bylo psáno výše…
Mám nejoblíbenější Huggies, mě se netrhají a přijdou mi naopak příjemné na dotek, hodně navlhčené a nesmrdí vůbec, stírají skvěle:).
Ale šetří se asi všude, jen tím přijdou o zákazníky
. Tak snad, holky, najdete zase nějaký dobrý, vyhovující:).
Já nedávno začala kupovat ubrousky v DM. Jsem s nimi moc spokojená. Nejraději mám ty modré…Jsou velké a jemné…Nemají ovšem tak praktický uzávěr.
Huggies mám ráda-ty klasické, jemné, papírové, neparfémované. Kupovala jsem je, když byl synek maličké miminko.
Linteo mi prijdou taky prevonene, to by clovek u prebalovani blil a rozhodne ne z nadilky v pline ![]()
Ted pouzivam taky babylove ubrousky a jsem spokojena, protoze jsou bud neparfemovane nebo jemne parfemovane.. Jinak mam rada taky Huggies pure, ony se sice trhaji,kdyz se vytahuji nehty,ale jinak se mi na nich libi, ze jsou pevne a i kdyz si uprdnuti nevsimnu hned, tak to s nima krasne umyju ![]()