Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemáte tip na nějaké zábavné zápisníky pro děti 1. stupně základní školy? Máte někdo něco doma a můžete mi říct, jak s nimi děti reálně pracují, popř. i nějaké doporučit?
Děkuji.
Příspěvek upraven 10.10.19 v 17:18
Nebudu klikat na odkaz od nováčka…
Ale i počítač má tlačítko off…pokud jde o to
A zápisník si mohou i vyrobit
Vykašli se na zápisníky, předpokládám, že odkaz je na nějaký tvůj eshop a že zrovna moc nefrčej, když ani nemáš na placenou reklamu a musíš ji proti pravidlům cpát sem, počítač vypni a jdi s dětma ven.
@Svítící žárovka omlouvám se, odkaz jsem smazala. Nebyla to reklama, jen jsem chtěla nějaké tipy. Takže vám všem pěkně děkuji za rady.
@mamkaalena Vidíš, teď už to zní jinak. Teď ti třeba opravdu někdo poradí. A snad to nebude další nováček, který sem dá původní odkaz.
Při trošce zručnosti si opravdu můžeš zápisník vyrobit. Když šla dcera do první třídy, taky jsem ji ho udělala, na úvodní stránku dala kompilaci z našich fotek. Měla obrovskou radost a dodnes ho má schovaný
@Nnaud2 Jee, to zní hezky. Třeba se mi ve finále podaří taky něco hezkého vytvořit. ![]()
@mamkaalena píše:
@Nnaud2 Jee, to zní hezky. Třeba se mi ve finále podaří taky něco hezkého vytvořit.
S chutí do toho
![]()