Dětské zdravotní pantofle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
1.12.11 21:21

Dětské zdravotní pantofle

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jestli některá z vás nepořídila dětem zdravotní pantofle ve velikosti 25. Potřebovala bych je sehnat, ale všude začínají od č. 27 a víc. Nemáte nějaký typ, kde je sehnat? Malý mi nechce nosit klasické hadrové bačkůrky (což se mu nedivím :lol: , tahá nám naše pantofle :) . Díky za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
1.12.11 21:23

A nebyly by lepší sandálky, pantofle mi příjdou takový nepraktický pro pobíhající dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.12.11 21:25

Náš malý v nich neumí chodit ani dneska, stále se mu vyzouvají :mrgreen: Po kamrádky malém tu mám pantoflíky od 27..A jsou jako nové takže asi stejný problém jako u nás :mrgreen:

Neber to jako rýpání, ale jak nechce nosit? Kolik mu je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.12.11 21:28

Tři roky. Neberu to jako rýpání, jenom jsem mu je chtěla prostě koupit na pokus, jestli dá pokoj. Těch pár stovek mne nezabije, ale bohužel není kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
1.12.11 21:31

Ahoj, taky si myslím, jestli by nebyly lepší sandálky. Když má malý velikost 25, tak je to předpokládám ještě prcek - kolem tří let? Pro takhle malé děti jsou pantofle vyloženě nevhodné. Ony jsou pro ně totiž špatné i hadrové bačkůrky, zrovna nedávno nás na to upozorňovala doktorka na rehabilitaci, předtím ortopéd i neurolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.12.11 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.12.11 21:33

Právě tu 25ku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.12.11 21:38

Zajímavý že mají žabky 25 a pantofle ne 8o No a co je zkusit vyrobit z těch bačkor co nechce nosit. Ustřihnout ten zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.12.11 21:39

:lol: :lol: :lol: Veri, to by byla urážka jeho vkusu :lol: :lol: . To bych se musela stydět, jak by se na mě podíval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.12.11 21:43

Jéééé, já je našla, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
1.12.11 21:46

Já jsem tyhle zdravotní pantofle koupila v Deichmanu, ale není o co stát. Malej v nich zakopával, padají z nohy. My máme na doma protiskluzové ponožky, na zimu dělají i teplé s gumovou podrážkou. Bačkorky jenom do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
1.12.11 23:45
petull.a1 píše:
Ahoj, taky si myslím, jestli by nebyly lepší sandálky. Když má malý velikost 25, tak je to předpokládám ještě prcek - kolem tří let? Pro takhle malé děti jsou pantofle vyloženě nevhodné. Ony jsou pro ně totiž špatné i hadrové bačkůrky, zrovna nedávno nás na to upozorňovala doktorka na rehabilitaci, předtím ortopéd i neurolog.

Asi se zeptám trošku blbě, ale co teda nosit na doma jako přezůvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.12.11 09:01
mistakemm píše:
petull.a1 píše:

Nic třeba :D
Nebo kožené sandálky, když už.
Majda nenosí doma nic, jen ponožky. My dospěláci taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.12.11 09:53
mistakemm píše:
petull.a1 píše:

Sandálky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
2.12.11 09:56

Ono totiž u nás je to tak, že malá má odmalička problémy se svaly, díky tomu má volné klouby a plochou nožku, proto se dost zajímáme o to, jaké botky by děcko (i zdravé) mělo nosit a řeknu upřímně, že všem odborníkům vstávají vlasy hrůzou na hlavě, když u malých dětí vidí např. takové ty klasické nízké látkové bačkůrky, pantofle nebo nedej Bože vietnamské „crocsky“. Však my jsme taky nosili kotníčkové bačkůrky až do pěti let ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková