Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, koupili byste 14ti měsíční dceři tyto sněhule? http://www.baby-fashion.cz/…ruzove/22-23 Líbí se mi cena i vzhled. Ale nevím, zda to bude kvalitní botka
. Jedny botky na zimu už máme, z DPK, tak bych je chtěla střídat
Nevím jak moc dobře dcerka chodí, ale já bych je asi nekupovala. Mám pocit, že v nich nebude nožička dostatečně zpevněná.
katulka.k píše:
Holky, koupili byste 14ti měsíční dceři tyto sněhule? http://www.baby-fashion.cz/…ruzove/22-23 Líbí se mi cena i vzhled. Ale nevím, zda to bude kvalitní botka. Jedny botky na zimu už máme, z DPK, tak bych je chtěla střídat
Hned na první pohled mi švihlo do očí,že to je nějak divně šité,jako že hned z kraje už začíná jakoby ta bota na nárt a né na šlapku.Snad hápeš jak to myslím.Prostě na tu šlapku to je nějaké maličké a hned to jde do vrchu ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Nevím jak moc dobře dcerka chodí, ale já bych je asi nekupovala. Mám pocit, že v nich nebude nožička dostatečně zpevněná.
Já si právě myslím, že to půjde trošku stáhnout těmi tkaničkami. Dcerka chodí dobře, téměř běhá ![]()
Pokud bych měla boty DPK, tak už bych jiné nekupovala. Vždy jsme měli jen jedny kvalitní boty a stačily. Tyto se mi nezdají. To už radši Tchibo asi. Už jsou ve slevě za 349. ![]()
LucaLuca píše:
Pokud bych měla boty DPK, tak už bych jiné nekupovala. Vždy jsme měli jen jedny kvalitní boty a stačily. Tyto se mi nezdají. To už radši Tchibo asi. Už jsou ve slevě za 349.
A nevíš, kde bych je mohla zkouknout na netu?
Holky tak mám zlou zprávu. Teď mi psala paní, že je taky objednala a jakmile jí došly domů, okamžitě je poslala zpět, prý strašný šmejd a utáhnout nešly vůbec ![]()
Myslíte, že by byly lepší nízké botky nebo vyšší? Slyšela jsem, že malým dětem se v těch vysokých špatně chodí, že v nich chodí jak roboti ![]()
Mě se líbí moc.Taky jsem po nich koukala po červených
Ale nezkoušela jsem je.Přijde mi, že orpoti ostatním sněhulím, je super to šněrování, že půjde nožička krásně stáhnout a nebude volná jak v ostatních sněhulích.My jezdíme hodně na hory,tak právě sháním vyloženě sněhule,máme i botičky kožené vyšší od Bati,tak nevím.
zichisek píše:
Mě se líbí moc.Taky jsem po nich koukala po červenýchAle nezkoušela jsem je.Přijde mi, že orpoti ostatním sněhulím, je super to šněrování, že půjde nožička krásně stáhnout a nebude volná jak v ostatních sněhulích.My jezdíme hodně na hory,tak právě sháním vyloženě sněhule,máme i botičky kožené vyšší od Bati,tak nevím.
Tak stáhnout prý nejdou skoro vůbec. Asi je to tam jako ozdoba
. Jinak prý pod vložkou je prý jen ta plastová mřížka ![]()
my už je máme doma
úplně stejné, a podle mě není pravda, že tam noža nebude pevná, těma tkaničkama to jde stáhnout ![]()