Mám koupit tyto sněhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
17.11.11 13:45

Koupit tyto sněhule?

Holky, koupili byste 14ti měsíční dceři tyto sněhule? http://www.baby-fashion.cz/…ruzove/22-23 Líbí se mi cena i vzhled. Ale nevím, zda to bude kvalitní botka :nevim: . Jedny botky na zimu už máme, z DPK, tak bych je chtěla střídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
17.11.11 13:49

Nevím jak moc dobře dcerka chodí, ale já bych je asi nekupovala. Mám pocit, že v nich nebude nožička dostatečně zpevněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
17.11.11 13:49
katulka.k píše:
Holky, koupili byste 14ti měsíční dceři tyto sněhule? http://www.baby-fashion.cz/…ruzove/22-23 Líbí se mi cena i vzhled. Ale nevím, zda to bude kvalitní botka :nevim: . Jedny botky na zimu už máme, z DPK, tak bych je chtěla střídat

Hned na první pohled mi švihlo do očí,že to je nějak divně šité,jako že hned z kraje už začíná jakoby ta bota na nárt a né na šlapku.Snad hápeš jak to myslím.Prostě na tu šlapku to je nějaké maličké a hned to jde do vrchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
17.11.11 13:50

Já ano :-) navíc s obuví Demar máme dobré zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.11.11 13:58
lleennttiillkkaa píše:
Nevím jak moc dobře dcerka chodí, ale já bych je asi nekupovala. Mám pocit, že v nich nebude nožička dostatečně zpevněná.

Já si právě myslím, že to půjde trošku stáhnout těmi tkaničkami. Dcerka chodí dobře, téměř běhá :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
17.11.11 14:01

Pokud bych měla boty DPK, tak už bych jiné nekupovala. Vždy jsme měli jen jedny kvalitní boty a stačily. Tyto se mi nezdají. To už radši Tchibo asi. Už jsou ve slevě za 349. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.11.11 14:05
LucaLuca píše:
Pokud bych měla boty DPK, tak už bych jiné nekupovala. Vždy jsme měli jen jedny kvalitní boty a stačily. Tyto se mi nezdají. To už radši Tchibo asi. Už jsou ve slevě za 349. :-)

A nevíš, kde bych je mohla zkouknout na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
17.11.11 18:15

Mě se teda líbí moc, já bych do nich šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
17.11.11 20:08

Mě se teda taky líbí. Díky za tip, možná je pořídím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 20:20

Pokud v Brně nasněží, tak jdu do nich - modrých teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.11.11 20:33

Holky tak mám zlou zprávu. Teď mi psala paní, že je taky objednala a jakmile jí došly domů, okamžitě je poslala zpět, prý strašný šmejd a utáhnout nešly vůbec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.11.11 20:34

Myslíte, že by byly lepší nízké botky nebo vyšší? Slyšela jsem, že malým dětem se v těch vysokých špatně chodí, že v nich chodí jak roboti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.11.11 20:51

Mě se líbí moc.Taky jsem po nich koukala po červených :) Ale nezkoušela jsem je.Přijde mi, že orpoti ostatním sněhulím, je super to šněrování, že půjde nožička krásně stáhnout a nebude volná jak v ostatních sněhulích.My jezdíme hodně na hory,tak právě sháním vyloženě sněhule,máme i botičky kožené vyšší od Bati,tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
1219
17.11.11 21:09
zichisek píše:
Mě se líbí moc.Taky jsem po nich koukala po červených :) Ale nezkoušela jsem je.Přijde mi, že orpoti ostatním sněhulím, je super to šněrování, že půjde nožička krásně stáhnout a nebude volná jak v ostatních sněhulích.My jezdíme hodně na hory,tak právě sháním vyloženě sněhule,máme i botičky kožené vyšší od Bati,tak nevím.

Tak stáhnout prý nejdou skoro vůbec. Asi je to tam jako ozdoba :pocitac: . Jinak prý pod vložkou je prý jen ta plastová mřížka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.11.11 22:11

my už je máme doma :-) úplně stejné, a podle mě není pravda, že tam noža nebude pevná, těma tkaničkama to jde stáhnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková