Zimní boty pro 17měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
16.11.11 09:47

Zimní boty pro 17m dítě

Máte jedny nebo dvoje zimní botky? Např. kotníkáčky a sněhulky nebo podobné nepromokavé…
Jestli nejsem divná, když chci koupit dvoje…? Navíc máme poděděné kozačky - a ty ke kombinéze budou vypadat divně, navíc si myslím, že sněhulky hřejí více…
Nehledám vyloženě radu, jen jsem zvědavá… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3HE
22413
16.11.11 09:48

Ještě můžete připsat značku botek? Z toho jsem totiž taky docela mimo… které jsou nejlepší a za slušnou cenu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.11.11 09:50

My teda máme pro každou dcerku botky dvoje, jedny kozačky (jsou to parádnice :mrgreen: ) a sněhule na zahradu, sáňkování, do školky atd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.11 09:50

Ahoj, tak my máme dvoje.Jedny jsou trošku vyšší, kožené s kožíškem-ty máme spíš ke kalhotám, do města a druhé sportovní,vysoké tak ty jsou do sněhu.Ale měli bysme jenom ty sportovní kdybychom ty první nedostali.
Oboje jsou Bama, německé zdravotní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.11.11 09:53
Stensa píše:
Ahoj, tak my máme dvoje.Jedny jsou trošku vyšší, kožené s kožíškem-ty máme spíš ke kalhotám, do města a druhé sportovní,vysoké tak ty jsou do sněhu.Ale měli bysme jenom ty sportovní kdybychom ty první nedostali.
Oboje jsou Bama, německé zdravotní

BAMA? To jsem ještě neslyšela… kde to kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.11 09:57

V Německu nebo je tady mají asi v Renu, ale to si nejsem jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
16.11.11 10:00

Značku Bama mají v Renu, je to dost drahá značka,ale boty super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.11.11 10:05
MarkyM píše:
Značku Bama mají v Renu, je to dost drahá značka,ale boty super.

No to je jdeno, protože Reno máme tak daleko, pže kvůli botkám tam nepojedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
16.11.11 10:11

taky máme dvoje,jedny kotníkový SANTE a druhý gumový sněhule,ty zatím čekají na sníh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.11.11 10:18

Máme Superfit s goretexem a jedny poděděné nějaké zběsilé sněhule, ale loni žádné náhradní nepotřebovala.

První zimu, co měla rok a něco, ale moc vlastně ve sněhu nechodila, spíš v kočáru nebo na sáňkách, měla Pegres kožené s kožíškem - ale když mám teď srovnání, už bych je nikdy nekoupila… Max. do toho kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.11.11 10:19

Máme jedny kožený s kožíškem od Essi :-) Kdybych věděla, že hodně využijem i sněhule, koupila bych taky jen jedny, ale brala bych Superfity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
16.11.11 10:19

Rozarka mela doposud na zimu vzdy jen jedny boty - goretexovy Superfity, nikdy nepromokly a kdyz byly treba zvrchu mokry, tak pres odpoledni spani v pohode uschly
letos ji poprve kupuju dvoje boty, aby mela nahradni, kdyz chodi do skolky

• Citovat
  • Upravit
zichisek
16.11.11 10:47

Dcera má 14 měsíců,loni ještě nechodila.Letos máme botky troje :) Jedny kožené kotníčkové-spíš podzimní,ale teď v nich ještě chodíme,pak zimní vyšší od Bati a jedny sněhulky na šněrování.Jsme hodně venku a jezdíme i na celý víkend nebo týden pryč a různě na horách, tak ať máme náhradní.

• Citovat
  • Upravit
cher
16.11.11 14:13
3HE píše:
Máte jedny nebo dvoje zimní botky? Např. kotníkáčky a sněhulky nebo podobné nepromokavé…
Jestli nejsem divná, když chci koupit dvoje…? Navíc máme poděděné kozačky - a ty ke kombinéze budou vypadat divně, navíc si myslím, že sněhulky hřejí více…
Nehledám vyloženě radu, jen jsem zvědavá… :kytka:

Mám 17-měsíční dcerku a máme jedny zimní boty- kožené kotníkové, sněhulky mi přijdou pro tak malé dítě málo pevné, poděděné bych nedávala vůbec :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
16.11.11 17:25
sieta.m píše:
3HE píše:
Nehledám vyloženě radu, jen jsem zvědavá… :kytka:
Mám 17-měsíční dcerku a máme jedny zimní boty- kožené kotníkové, sněhulky mi přijdou pro tak malé dítě málo pevné, poděděné bych nedávala vůbec :kytka:

Já taky nejsem pro poděděné boty, navíc jsou z Deichmanna, ale byly nošeny jen kousek zimy a jen v kočárku, takže na nožku to vliv nemá, až na toho výrobce, ale malá se taky většinou jen vozí, 10min. chodí - pak je zima a jdeme domů, takže jsem si boty nechala - další dědit asi nebudu, protože větší děti boty více ochodí a to už je malé dávat nechci - jen nové… Sněhule se mi zdají být taky neohrabané na pohyb… Ty naše jsou nižší kozačky, ale jsou nad kotník… špičku mají semišovou, tak do břečky nejsou - malou těžko udržím v kočárku… uvidím, jaké to bude v praxi, kdyžtak nějaké koupím… bot je všude dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková