Superfit a hubená nožka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1039
4.11.11 15:06

superfit

Dobrý den maminky,
chci malému (3,5roku) koupit tyto superfitky.
Slyšela jsem ale, že jsou na noze dost volné a ty sucháče se nedají utáhnout.
Malej má nožičku hubenou tak nevím co dělat. Budu je objednávat z netu tak je nemohu ani vyzkoušet.
Nemáte je prosím někdo doma aby jste mi řekli jak to s nima opravdu je?
Moc děkuji
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
4.11.11 15:15

Blbost.
Syn má tedy jiný typ, také na dva sucháče a utáhnout jdou fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
4.11.11 15:22

Chtěla jsem je také malému koupit na letošek přes net,ale nejdříve jsme je byli vyzkoušet v prodejně a musím napsat,že náš malý má úzkou nožičku a okolo kotníku mu neseděli,bohužel…
Nakonec jsem koupila ty samé co loni,které nám sedí a jsou užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.11.11 15:25

blbost to není, tento typ je oprvdu širší než ten druhý (vyšší) na 2 sucháče i sama prodavačka mi to potvrdila, když jsme je zkoušeli. Někdo to třeba ale neřeší.....my máme nakonec šněrovací.

Příspěvek upraven 04.11.11 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
4.11.11 15:25

Jsou sice vyšší,ale na fotce to vypadá více než v reálu,což dělají asi 3-4cm.....jinak malému jsou 3r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
4.11.11 15:37

Já kupuju jen superfity a malé i malému je kupuju v tom vyšším provedení od roku a třičtvrtě a jsem s nima moc spokojená. Přijdou mi lepší než ty nižší. Sníh se do nich nedostane a nožka je v teploučku:-) ve třech a půl bych mu určitě koupila ty vyšší, jsou super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
4.11.11 15:42

A musím říct, že naši jsou drobci oba dva a nožičky jak hulečky, droboučké a ty vysoké jsou moc fajn, jsem spokojená moc. Malá 4,5 má na letošek tyto

http://www.prodeti.com/…91_0_tn2.jpg

a syn v necelých dvou letech po malé tyto:-)ty jsou takový kompromis mezi těmi prvními a druhými co máte na obrázcích a jsem moc spokojená, jsou fakt úžasné!
 http://www.prodeti.com/…68_3_tn2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
4.11.11 20:49

Ahoj,já loni vybrala dcerce stejné jako ty, na 2 sucháče, jela jsem do obchodu na jisto, ale neseděly. . koupili jsme ty vyšší na 3 sucháče co jsou zde zobrazené a super. Letos stejně tak. Byly dražší, ale ty první byly fakt moc široké, v kotníku se to tak divně ohýbalo. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.11.11 09:30

Mohu se ještě zeptat.
Ty vyšší na 3suché zipy, jsou na běžné nošení do školky atd…
Dají se nosit už teď?
Nejsou moc vysoké?
Spíše na hory do zavějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.11.11 20:25

Já je dávám dětem až když je opravdu zima,tak na nule,pod nulou nebo sníh.Ted nosíme celoroční,také od Superfit.
Ale už jsem je i v tomto období na dětech viděla :roll: Mě osobně to přijde brzo,co pak se těm dětem obuje až opravdu přijde pořádný mráz :mrgreen: jsou to spíš „sněhule“ Ale rozdíl je pouze ve výšce,jinak jsou na stejno,oboje mají uvnitř kožíšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.11.11 20:31

Takové…mají i o trošku vyšší typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.11.11 20:32

…tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.11.11 10:38

tak my jsme je nakonec koupili - ty prvne uvedene, pro obe deti. Byli jsme je vyzkouset, oba maji nohu hubenou, ale prislo mi, ze sedi docela dobre, myslela jsem, ze to bude horsi. Drazsi by mi uz neprosly (jeste jsme meli v obchode 10% slevu), a chtela jsem, aby mely membranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková