Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krasny jarni vecer vsem!!!Muj dotaz se tyka detskych zahradnich domku. Uvazovala jsem o plastovem, nejsou spatne, ovsem slusny je drahy, az 5 tis davat na to nechci. Patrala dale a nalsa na googlu aj navody, jak postavit drevene domky. Dokonce i z materialu z palet!!Doma mame je dost, ale otazka, zda ja, zenska, ackoliv jsem dost sikovna na stavebni prace, dokazu dokoncit ten domek. Manzela mam, ano, dela gaucing, kdyz neni v praci.
Skusila postavit neco podobneho nekdo z vas? Kdyz se nicim nadchnu a mam dostatek casu a klidu, coz nevim, jak to bude s deckem 1,5 roku, treba zrovna 5 letou dceru a 1,5 kluka to bude bavit koukat na me muka
Nu i ten pocit, ze neco dokazala sama, zvlast ty dkoncovaci prace-nabarvit domecek, zaclonky…
My máme ten plastový. Jednak mě zklamalo že za dva roky mu docela vybledla střecha, i když slibují stálobarevnost, ale je fakt že na zimu ho neschováváme. A jednak mi vadí že když je opravdu silný vítr tak se převrací. Dcera ho dostala když jí byl rok, teď jsou jí tři a už ji moc nezajímá. Známý udělal na zahradě dřevěný a ten bych řekla že je mnohem lepší. Příště bych šla taky do dřevěného.
@toooja se stavbou neporadim, jen prakticka poznamka - je fajn, kdyz se do domecku vejde i dospely, nase deti jsou nadsene, kdyz k nim chodime na navstevu.
Samozrejme se nevejdu, kdyz stojim, ale drepnout si k nim muzu. ![]()
Delal to z desek z postele a ruznych latek co nasel. nejvetsi drina bylo vyrezat okynka prej ![]()
@valina1 chválím manžela, pěknej domeček (taky budu muset toho mýho k něčemu dostrkat
)
@jary1 vyridim.nosil se tu jak pav, kazdej mu to chvali
chlapi ![]()
@toooja
Kdyz se chce, vsechno jde! ![]()
Drzim palce, zvladnes to. Ja si kdysi vyrobila mensi kralikarnu pro morcata a byla jsem pysna!
Deti budou nadsene, ty spokojena. ![]()
Valina-to je kraaaaasny domecek!!!Budu se inspirovat. Zvlast tou strechou, jak se stavi.Ja nasla slozitejsi spusob, a tenhle je super a…asi jdu do toho. Jeste musim kouknout, co mame za „odpad“-strasne moc nejkaych desek, snad i nejaky hranol najdu tam.Moc chci mit na zahrade i nejake prolezacky, houpacku, ale to na mne uz asi uz nebude, matros tezky ![]()
Myho dostrkat k tomu nemuzu, nebavi ho nic, jen lezet u pc. a to ma dcera je moc nadsena z neho!!!Obsluhuje, sama od sebe, ho. CAjik, syr, masicko…Kez by ji to do dospelosti preslo. ![]()
Diki, holky, za podporu!!!Kdybych do toho sla a vytvorila neco, tak poslu foto.Maly zacal kaslat a tece mu z nosu, tak hned dnes to nebude, vidim.
Zdravím,
máme plastový od Little tikes, kupovaný starší za 2500,–
I když jsem byla odpůrcem plastových vymožeností na zahradu, jsme moc spokojeni a syn nadšený. Domeček je z velmi kvalitního plastu a je hodně veliký, takže do něj vleze i manžel (185cm) Z jedné strany je brána a basketový koš, z druhé strany je benzínová pumpa s čerpací hadicí a bankomat, z třetí strany je obchod s otevíracím okénkem a uvnitř je dílna, škola a kuchyň. Krásně vymyšleno a děti se nenudí a domeček je neomrzí. Na zimu ho uklízíme, zatím nevybledl, jen jsou oloupané samolepky, ale dají se znovu koupit.
@valina1
super domeček
krásný.
Hned to ukáži doma..at má chlap inspiraci
![]()
Manzel mi rozmluvil, ze pry radsi koupit plastovy a nemit starosti, navic nechce mi dat desky, ktere pry bude potrebovat.10 let je nepotreboval…pochybuji, ze ted ano. Nevim, hledam dale.