Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kniha nebo film?
Já radši knihy:
Rychlé šípy, Letopisy Narnie, Harry Potter, Dračí jezdci, Magisterium, Podzemí, Vyjímečná, Královna tearlingu, trůn z dračích kostí, únos čtvrté princezny, Pátrači, Čaroděj že země Oz, Knihy počátku,
Ještě mě taky napadá pro koho to je, pro dítě? Jak staré? Protože by to mohly být taky třeba: Anička a básnička, tajemství prouteného košíku, Honzíkova cesta, Heidi děvčátko z hor, děti z bulerbinu…
@ada80 píše:
Ahoj, prosím poraďte příběh s dětským hrdinou. Nic mě nenapadá. Díky
Nekonečný příbeh - top
Záhrobní komando - top sranda, ale zároveň super,,horor"
Peter Pan - já to nesnáším:D
Pipi dlouhá punčocha - taky nemám rád
Harry Potter - viděl jsem 45 minut a stačilo, ale je kolem toho hrozný halo
TO - tam jsou vlastně hlavní hrdinové děti a stejně tak případne Stranger Things
@ada80 píše:
@Vladusxx pro syna je mu píše: Více
jeslti mu je 11 tak záhrobní komando:D fakt ale
https://www.csfd.cz/…ndo/prehled/
to si dejte spolu
@ada80 píše:
@Vladusxx pro syna je mu píše: Více
Tak to bych doporučila ještě třeba Píseň krve, a ty Dračí jezdci :Eragon, Eldest, Brisingr, Inheritance
V jedenácti by se mu mohl líbit Hraničářů učeň, Bratrstvo(oboje John Flanagan), pak serie Darren Shan, Deník malého poseroutky, Foglar…
U nás vedou Deníky malého poseroutky, to si pak s chutí přečtu i já a fakt se směju nahlas
. Dále Mikulášovi patálie, třeba…Loni syn četl Vánoční prasátko a to byl nadšený
@Zita Aussig píše:
U nás vedou Deníky malého poseroutky, to si pak s chutí přečtu i já a fakt se směju nahlas. Dále Mikulášovi patálie, třeba…Loni syn četl Vánoční prasátko a to byl nadšený
malá to má taky ráda musím jí to číst.)
Agáta a doktor Lupa nebo Klub tygrů. To jsou detektivky s dětským hrdinou, kde musí dítě i samo vyluštit nějaké rebusy.
Je to psáno poutavě a svižně, vhodné pro děti od 10. let.
Ahoj, prosím poraďte příběh s dětským hrdinou. Nic mě nenapadá. Díky