Dětský klub

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.25 14:30

Dětský klub

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli by byl v Písku a okolí zájem o dětský klub. Popřípadně, v které části města by takové zařízení mělo být.? Plánuji každý den jinou aktivitu a každý měsíc zaměřený na jiné téma. V rámci tématu bodové hodnocení. Pokud by byl zájem tak plánuji předškolní přípravku. O víkendu plánuji výlety a o prázdninách klasické či příměstské tábory. Jaká cena by se vám za celodenní docházku zamlouvala?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.2.25 14:58

Už zase :roll: neměla bych zájem, jsem ráda, když se mi o dítě starají pedagogičtí pracovníci se vzděláním, školku jsem si vybírala podle prostředí, programu, přístupu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.25 15:54

Budou tam lidé se vzděláním

• Citovat
  • Upravit
12872
23.2.25 19:31

Proc se ptas, v ktere casti mesta by to melo byt? Myslis, ze vhodnych prostor v Pisku je tolik, ze je budes prehazovat vidlema? Pochybuju, ze ten tvuj klub nebude muset splnovat nejaky pozadavky na hygienu.
Neptas se tu na to poprve a nezlob se, ale ja mam pocit, ze si to predstavujes jako Hurvinek valku. V Pisku jsou jesle, 12 statnich skolek, pokud dobre pocitam, a nekolik soukromych MS a skupin. Neptej se na emiminu, jestli by byl zajem, to musis prece zjistit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.25 19:20
@větvička1 píše: Více

a nevím kde jste vzal že se tu neptám poprvé?
a můžete mi říci kde?

• Citovat
  • Upravit
12872
24.3.25 20:36
@Anonymní píše: Více

https://www.emimino.cz/…isku-544570/

Hele Petro, a to vis, ze kdyz se podivas, kolik ma uzivatel srdicek, pak das srdicko anonymovi a zase ho smazes, muzes tak snadno zjistit, jestli ten uzivatel a anonym jsou jedna a ta sama osoba? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin