Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Můžete mi prosím někdo rychle poradit, kde je někde blízko Letný, Dejvic, Staroměstský nebo Malostranský nějaký dětský koutek, kam se dá zajít když prší? Díky!
Někde na Kampě je mateřské centrum. Ale víc nevím - jen mi o tom říkala kamarádka.
To rodinné centrum na Kampě je tady: www.volny.cz/kckampa
Dobré tipy najdeš na těchhle stránkách: www.peknyden.cz
@CokeLady píše:
Ahoj, můžete mi někdo poradit, kde je dobrá herna (koutek) cca pro roční děti? Většinou je to všude primárně pro starší, tak zda máte zkušenost s něčím pro menší děti. A také, aby tam byla návštěvnost, není nic lepšího než se táhnout do herny a být tam sami nebo s těmi, se kterými jsme přišli.
pro malé děti je to dobré v Kotvě je tam Kulíšek, malé děti jsou oddělené plůtkem a mají tam hračky opravdu pro batolata
@CokeLady Sloníkov v Galerii Nové Butovice. Je to tam bezva pro rodiče i pro děti a právě i pro ty malinké. Dokonce tam pro ty malinké mají vyhrazenou část s hračkami a je to „oplocené“, aby je ti větší při hrách a běhání nesrazili. Jsou tam skluzavky, trampolíny, bazén s míčky, houpačky, odrážedla, hračky pro holčičky i kluky… Je tam velké parkoviště, i podzemní. A je to kousíček od metra B Nové Butovice.
@CokeLady Kroužky na Vltavě. V přízemí je to pro větší a v patře pro mimi a menší děti. A lidí je tam vždycky dost. Jezdí tam MHD a dobře se tam i parkuje. Chodíme s holkama často - děti máme 8 měsíců až čtyři roky.
Ten Sloníkov v Butovicích, jak píše @lumáťa, mi známá taky doporučovala. Chválila si ho moc.