Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,
v prubehu zari se budeme stehovat z Plzne do Brna - Lisne. Mohli byste mi prosim doporucit nejakeho detskeho doktora nejlepe v Lisni. Diky
Ahoj, pocházím z Líšně, ale už tam nebydlím. Jako prcek jsem chodila na Vinohrady k doktorce Vodové a tu ti rozhodně nedoporučuji. V Líšni je na ulici Horníkova poliklinika, tam by mohli být dobří doktoři. Další doktoři jsou ve Staré Líšni a nebo až na Vinohradech. Asi jsem ti moc neporadila, co?
Nejsem z Líšně, ale zkus mrknout na znamylekar.cz, to ti kdyžtak napoví, kdyby se tu neobjevil nikdo s osobní zkušeností
Jen namátkou jsem tam třeba našla dr. Zdenku Pištělákovou, Barbaru Schánilcovou, Olgu Borůvkovou, Martu Hutařovou - tyhle všechny mají velmi dobré hodnocení ![]()
Doktor Dufka Jiří - chodím tam s dětma a byl to i můj obvoďák - moc toho sice nenamluví, ale je pečlivej a zkušenej a taky mi vyhovuje, že hned nepředepisuje antibiotika. Tuším že se taky poradí i v homeopatii. Já jsem u něho moc spokojená, ale věřím, že tím, že budí dojem morouse tak nemusí někomu sedět, ale pro mne je důležitější že je dobrej…
Z polikliniky Hornikova nedoporucuji ani jednu dr., jsou tam tri… Hutarova, Boruvkova, Pistelakova,… vsechny maji spolecnou cekarnu, coz uz samo o sobe je horor… kdyz ma jedna poradnu, maji dalsi dve nemocne apod. Pokud by si ovsem za kazdou cenu chtela nekterou z nich, tak snad Pistelakovou, ovsem ta ma dle zkusenosti z okoli obcas trochu hrubsi chovani,…My jsme nakonec od Boruvkove radsi presli do jine mestske casti. Osobni zkusenost s pediatry ve Stare Lisni nemam, ale Dufka nema spatne reference,…
Ahoj,
chtěla bych oživit tuhle diskuzi. Ráda bych slyšela vaše zkušenosti s dětskými doktory v poslední době, jelikož za pár měsíců už budeme nějakého potřebovat. Jde mi např. o přístup k UM, očkování atd. Aby mi doktor prostě nevnucoval něco, co nechci
Nepředepisoval zbytečně léky, ale zase aby pomohl, když bude nějaký problém… Existuje takový? ![]()
Ahoj, chodím s dětmi k Mudr. Borůvkové a nestěžuji si. Antibiotika zbytečně nepíše, alespoň nám ne. Syna poslala na rehabilitaci včas a Vojtovku jsme tím pádem cičili jen dva měsíce. Na druhou stranu, já k lékaři spíš nejdu a léčím sama podle selského rozumu, navíc děti nebývají nijak zvlášť nemocné…Než jdu k dr., tak se prvně radím po telefonu…Takových pacientů více, tak tam nejsou takové fronty ![]()
Jsme spokojeni.
Jo, ještě k UM…syn nepřibíral - doporučila dokrmování mateřským mlékem, teprve pokud by nepomohlo, zvažovalo by se UM. Jenže ono to stačilo, kojila jsem do roku…Myslím, že nic nevnucuje ![]()
Zdravím, já mám teprve 6ti týdenní holčičku a jsem u dr. Schánilcové. Takže momentálně takové to rozhodování ve všem prožívam. Zatím jsem s výběrem dr. spokojená. Doktorku jsem si vybrala na radu mé kamarádky, která uz má děti velké a ma s dr. nějakou tu zkušenost. Uvidíme časem. Když jsem dojela z porodnice byla u nás a vše nám vysvětlila a ukázala a na naše otázky ráda odpověděla. Teď nás čeká očkování
když něco budeš potřebovat nebo chtít vědet ráda odepíši. ![]()
@Zuzz O Dr. Borůvkové jsem už pár pozitivních názorů četla, tak uvidíme ![]()
@Šáárča Ke Schánilcové jsem chodila jako malá a taky jsem s ní byla spokojená. Potom jsem slyšela, že měla nějaké špatné období, ale kdoví co se dělo… a teď k ní chodí kamarádka s malou a prý v pohodě… Ale taky jsem četla, že hodně nutí UM, což já vůbec nechci a taky asi budu hodně rýpat ohledně očkování, tak potřebuji někoho trpělivého ![]()
Jasně, rozhoduješ se ty
UM - z toho jsem měla u ní také strach, co psali v diskusích, ale zatim problémy nemáme a nemluví do toho
tak šťastné rozhodování ![]()
Taky hledám dětského lékaře nejlépe v Líšni :/ ale stále nevím, pro koho se rozhodnout
Tak jak jste se rozhodli a s kterým pediatrem v Líšni jste spokojené?
Děkuji.
Nakonec jsem šla ke Schánilcové, ale budu od ní přecházet. Absolutně žádná tolerance vůči odchylkám od tabulek a k vlastnímu názoru rodičů.