Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,potrebuji poradit,jsem nejak od dubna u gynekologa u ktereho se mi cim dal vic nelibi jeho pristup,kde treba chce,abych si platila uzt,i kdyz to treba vyzaduje diagnoza…kdyz jsem ted mela v srpnu zamkle tehotenstvi,tak byl hooodne necitlivy v pristupu…nechci se moc rozepisovat,protoze by to bylo na dlouho…
Takze k otazce…po jake dobe je narok zmenit lekare?je to nejak casove omezene?pul rok,rok?
dekuji VAM moooc za rady a pomoc ![]()
j.a.n.i1 píše:
3 měsíce, takže klidně už můžeš
rok je u změny pojišťovny
me prave rikali i pul roku…prave kazdy mluvi neco jineho
aja nevim cemu verit ![]()
tak nechcui se poustet do velkych akci,kdyz nevim na 100% co a jak
Jsou to ty 3 měsíce, pokud chceš mít jistotu, tak se zeptej přímo na své zdravotní pojišťovně, ale tady máš případně odkaz na právní rozbor, je to sice dlouhé, ale tahle informace je někde mezi třetinou a polovinou článku.
http://www.epravo.cz/…e-20718.html
dekuji jsi hodna…se chci po nejake dobe snazit zase o mimi,ale urcite chci jiny pristup doktora,nez co mam ja
My měnili několikrát (dětský, alergolog, já praktickýho) a jsou to ty 3 měsíce
Alespoň dle dětské a alergologie. Praktický se na nic neptal .)
a ja vlastne ani za nim uz nemusim chodit,ze?novy gynekolog si vyzada od nej dokumentaci,tak uz ho nemusim videt,ze?
RadanaH píše:
a ja vlastne ani za nim uz nemusim chodit,ze?novy gynekolog si vyzada od nej dokumentaci,tak uz ho nemusim videt,ze?
To záleží na novém doktorovi, někteří si to žádají, někteří ne a musíš tam dojít. Není jednotná praxe. Plus to někteří doktoři nechtějí posílat, neb se to musí poslat do vlastních rukou a leze to do peněz.
Několikrát jsem se stěhovala, takže změna doktorů častá, dokumentaci nechtěli stěhovat ani jednou u žádného. Prostě si napsali novou kartu, člověk vyjmenoval choroby do pátého kolena a konec, žádný otázky proč a jak… ![]()
dekuji mooc za prispevky…no uvidim,jsem jeste po ZT na neschopence a budu uschopnena 30.8.tak pak to budu muset poresit
Take muzu potvrdit,ze po 3 mesicich,jednou jsme gynekologa menila drive,rekla jsme to sestricce a ona mi rekla,ze to nejak zaridi a nikdo se na nic neptal.
Dokumentaci jsem nikdy nedavala,kdyz ji nekdo chtel tak si o ni zazadal.
Taminka píše:
Take muzu potvrdit,ze po 3 mesicich,jednou jsme gynekologa menila drive,rekla jsme to sestricce a ona mi rekla,ze to nejak zaridi a nikdo se na nic neptal.
Dokumentaci jsem nikdy nedavala,kdyz ji nekdo chtel tak si o ni zazadal.
jasne,dekuji