Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já chodím s dětmi k Mudr.Beranové. Jsem moc spokojená, vždy je dobře naladěná a má skvělý vztah k dětem. Nikdy jsem neměla pocit, že bych nějak otravovala nebo tak. Dokonce i když jsem ji volala o víkendu domů. Je pečlivá a ATB nasazuje, jen když je opravdu potřeba. Je ochotna o všem diskutovat. Opravdu příjemnější doktorku jsem si pro děti nemohla přát. Já sama jsem dosud nenarazila na doktora, který by mi po lidské stránce tak „sednul“. Měla jsem na ni dobre reference od 3 svých kamarádek a od nikoho jsem na ni neslyšela negativní názory. O těch ostatních 2 Mudr. jsem neslyšela, tak porovnat nemůžu. Přeji hodně štěstí při výběru a hodně zdraví pro miminiko, ať tam nemusíte moc často chodit. Katka
Já zase dopoporučuji MUDr. Janičovou (MUDr. Janišová, asi ses překlepla
), chodila jsem k ní sama od dětství,a teď tam chodí i můj syn, je opravdu super, milá, úsměvavá, vždycky všechno vysvětlí. Necpe syna antiobiky, jak to dělají,některé ostatní MUDr., co vím, od svých kamarádek. Dokáže uklidnit jak dítě tak rodiče, a to jí nedělám sestřičku.
Ale přítel chodil od dětství k MUDr. Mláděnkové, a taky byl spokojený. Pokud budeš nějaký dotaz, tak klidně napiš. ![]()
Ahojky porovnat nemůžu,ale můžu říct,že Mudr.Beranová je opravdu skvělá doktorka chodil k ní můj přítel a teď k ní chodí naše dcera (5 měsíců) .Navíc mi ji doporučila i kamarádka.Paní doktorka je vždy příjemná,milá,usměvavá,ochotná ti vše vysvětlit,poradit prostě já ji mohu doporučit ![]()