Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, prosim byla nektera z vas ve 20tt na sonu v ostrave porube?? je to 3d sono? kolik se tam za co plati?? diky!!
V ceníku FN nic není a mám pocit, že i kamarádka říkala, že nic neplatila. Ale 100% ti to neřeknu ![]()
ja v tom ceniku nasla ze vyzadane sono ve 2.trimestru 700kc + foto 50kc + dvd 500kc.. docela se mi to zda drahe.. jenze nevim jestli prave ve 20tt to sono neproplaci nahodou pojistovna.. jsem ceska prumyslova zdravotni pojistovna(byvala hutnicka) jsem z toho zmatena..
hmm, ja taky doufam.. pocitali jsme s tim ze to divko bude okolo 500kc, to jo..
A myslíš, že se na to budete koukat doma?
Nemyslím to nějak zle, ale z vlastní zkušenosti vím, že bych se na to podívala já, pak bych donutila rodinu a tím by to haslo. DVD by leželo v koutě a pochybuju, že by se ještě někdy vytáhlo ![]()
Příspěvek upraven 09.08.10 v 00:52
to jsem si stoprocentne jista, ze nekolikrat to prehrajem.. u dcery jsme to nemeli a docela nas to mrzi.
v utery 10.8..hlavne se tesime az budem co nosim pod srdickem a doufame, ze bude vsechno ok.¨.
Já jdu taky v úterý
Ale na normální kontrolu, ale co vím, možná to doktorka sfoukne v jednom. Jsem v 17tt a moje doktorka vlastní i 3D ultrazvuk ![]()
tak to mas super ze nemusis nikam jezdit.. tak preju at ti to dobre dopadne.. tak brzo ti to 3d sono ale myslim udelat nemuze..
No škoda, tak to odloží jak ji znám zase o měsíc, ale budu alespoň v klidu, že mimi uvidím na klasickém a bude oka
. Taky držím palečky
aspon na klasickem no!! me delal naposled ve 12tt a v 16tt jenom meril hlavu.. jsem 20tt.. tech son je docela malo za tehu..
jn taky kolikrát tady stresuju a uvažuju jestli je vše oka, už jsem zvládla být i jednou na pohotovosti ![]()
jejda,co se ti stalo??ja se tedka stresuju vic nez u prvniho tehu.. kazde píchnuti me vystrasi.. je to hruza..
šílené píchání v podbříšku a nevěděla jsem co to je a přetrvávalo to delší dobu, nikde nikdo s kým bych to probrala tak jsem jela. Ještě jsem neznala emimino a rodičové a známý, všichni jak na potvoru v zahraničí. Doktor mě rozesmíval, protože jsem se zvládla rozbrečet a tvrdil mi, že nesmím, nebo si sestřičky budou myslet, že mě tam týrá. A sestřička byla taky super, až na tu injekci co mi bodla ![]()