Sono 20tt Ostrava Poruba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3866
9.8.10 02:04

:nevim: ahoj no ja jeste nebyla , ale myslim si , ze za toto sono se plati snad vsude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
9.8.10 02:07

vsude prave ne.. to se dela ve 20.22tt.. tys jeste nebyla?? ty uz jsi vic tydnu ne?? koukam ze mas termin o mesic drive..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:09
nikita066 píše:
No já bych tam někoho brala a nejlíp chlapa (epidurál taky nechci) ale ten odešel na začátku těhu za jinou. S kamarádkou, aby šla se mnou k porodu, tak takovou nemám a mamina by nešla :nevim:
No uvidíme co ukáže čas.

to jsme na tom stejne :pankac: a vis co? Jsem rada , ze tomu tak je …ono to bylo takove decko taky , ale prerostle …furt abych mu skakala za zadkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:10
petanah píše:
vsude prave ne.. to se dela ve 20.22tt.. tys jeste nebyla?? ty uz jsi vic tydnu ne?? koukam ze mas termin o mesic drive..

no jsem ted 25ty … no ne nebyla me na 3D neposilali :nevim: mypred tydnem byli teprve na srdicko na Fifejdach :pankac: jinak pri malem pred 11tilety ani to 3D jeste nebylo tak jsem koukala jak z jara , kdyz o tom holky na diskuzi psaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
9.8.10 02:12
kalimerko píše:
nikita066 píše:
No já bych tam někoho brala a nejlíp chlapa (epidurál taky nechci) ale ten odešel na začátku těhu za jinou. S kamarádkou, aby šla se mnou k porodu, tak takovou nemám a mamina by nešla :nevim:
No uvidíme co ukáže čas.
to jsme na tom stejne :pankac: a vis co? Jsem rada , ze tomu tak je …ono to bylo takove decko taky , ale prerostle …furt abych mu skakala za zadkem :zed:

to mas pravdu, ze radsi byt sama, nez se otravovat s takovym troubou bo si sam ani zadek neutre.. ja taky jednoho takoveho kdysi poznala a jeste, ze mi hned rozum naseptaval ,,STOP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:14

No jo no … vis jak to jeclovek je ze zacatku slepy … aledost o takovych trdlach :pankac:
uz vis co to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
9.8.10 02:15

ja mam v tech vselijakych vysetrenich a sonech uplny gulas.. jake srdicko??ja rodila pred 3lety a uz si to asi nepamatuju a stejne je toho milion uplne jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:16

no to je echokardiografie se to jmenuje presne :-) je to jako sono , ale posloucha tam srdicko a kontroluje to jestli je vse ok :-) no na to urco pujdes :-) to vim , ze jsem tehda byla i s Honzikem kdysi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
9.8.10 02:20

jeste prave nevime co to bude, cekame ze se to v utery dozvime.. tak na tom jsem u viktorky nebyla vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:24

no tak ja nevim …mozna na to nechodi vsichni ja zila v domeni ze ano :nevim: i kdyz ted ctu ze na to posilaji jen nektere kteri meli potize se srdickem v rodine
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:25

nam bylo receno , ze je teda vse vporadku , ze sice viditelnost je spatna ( coz bude asi tim , ze jsem maly hroch ) :-D a ze az se mala narodi ma ji vysetrit projistotu hned kardiolog :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
9.8.10 02:31

tak at je vsechno v poradku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
9.8.10 02:32

dekuju ..snad jo snad bude :-) musi :-) to vis mudr mi rekl ze uz pry nejsem nejmladsi a jsem uz za zenitem :-D jsem nevedela jestli se mam smat nebo zacit brecet :nevim: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.8.10 08:05

no ja nevim ale to tě poslal dr na to sono ne pokud jo tak je to vyšetřeni a tam ti žadny dvd nedaji je to vyšetřeni srdce a ostatnich organu jestli jsou v pořadku vyšetřeni trvacca 30 minut a je hrazeny tvou pojištovnoupokud chces 3d ultrazvuk obednavaš se zvlašt a za poplatek tech myslim 700 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.10 09:56
nemolka píše:
no ja nevim ale to tě poslal dr na to sono ne pokud jo tak je to vyšetřeni a tam ti žadny dvd nedaji je to vyšetřeni srdce a ostatnich organu jestli jsou v pořadku vyšetřeni trvacca 30 minut a je hrazeny tvou pojištovnoupokud chces 3d ultrazvuk obednavaš se zvlašt a za poplatek tech myslim 700 kč

To jsem přesně chtěla napsat.
Jinak porodnice je fajn i Vítkovice. Nebo aspoň já tam byla spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty