Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti ze Sanusem v HK?
My tam byli na vyšetření spermoigramu a nedopadlo to dobře
. Moje dr. mě hned posílá na laparoskopii bez jakýho koliv vyštření jestli mám vůbec ovulaci atd.Ani mě neodebrala krev- nic. ![]()
Přemýšlím, že bych od ní odešla a šla do Sanusu.
Předem děkuju za rady.
Ahojda Tino,
jsem z HK. Do Sanusu míříme teď ve čtvrtek na 4D UZ. Asi jsem moc nepochopila Tvoji otázku. Pokud spermiogram u Tvého partnera nedopadl dobře, proč máš jít Ty na laparo???
Jestli chceš odejít od své doktorky k někomu jinému, tak v Sanusu je myslím Štěpán a dálší. Ale Štěpán má svoji ordinaci u svaté kateřiny ve farářství, kde jsou i jiní doktoři. No a já od jednoho z nich rychle utekla přímo do fakultky a mám konečně klid. Tak nevím, jestli jsem Ti vůbec poradila… ![]()
ahojky,
snazime se o mimi uz pres rok a pul a doktorka nas poslala na sper. kdyz jsem prisla s vysledkem tak mi rekla ze prirozenou cestou pocit nemuzem, ze nam nedava zadnou sanci…rekla mi ze musim na lapar. pod celkovou narkozu,aby me zjistili jestli mam pruchodne cesty.Ale ona sama me nedelala zadne vysetreni..treba zda u me probiha ovulace atd. Cetla jsem tu hodne prispevku ze by se ty vysetreni mely delat.
Ona dr. je dobra pokud neprijde problem.
Psala jsem si s holcinou a doporucila mi zmenit doktora, ktery by vse nehazel za hlavu a vysetreni udelal…nebo dal nejdrive nejaky prasky atd.abych hned nemusela pod kudlu.
mam z toho desny strach. ![]()
chtela jsem zjisit zda je sanus ten pravy kam bych mela jit…jestli maji uspechy v poceti … at uz pomoci leku a nebo IUI nebo IVF…jestli jsou dobry!?
Dekuju a tak ten Stepan je dobry???
Tino, tak s tímhle Ti moc neporadím.
U nás to sice nebylo hned na poprvé, ale povedlo se. Určitě bych změnila doktora. No co jsem slyšela tak snad by Štěpán měl být v pohodě, ale k němu jsem já nechodila, takže nevím. Hele být Tebou, tak bych se sebrala odešla od doktorky (hlavně si vezmi od ní veškerou dokumentaci, ať Vás zas nehoněj na vyšetření co už třeba máte za sebou). No a šla se zeptat do Sanusu, do fakultky…
Já sama chodím do fakultky kvůli rizikovému těhu a jsem spokojená. Co jsem slyšela tak známý chodili do Sanusu, že jim to taky nějak nešlo a pak skončili v Praze, ale proč přesně to netuším, tak se nezlob.
urcite se nezlobim!!!;)
mooc ti dekuji!!!
asi to zkusim, jetse to proberu doma a uvidme ![]()
a v kolikatym jsi???uz vis co cekate???:)
Zrovna dnes začínám sedmý měsíc
Jsem 27+0
A už víme, že máme chlapečka ![]()
Určitě to zkus! Taky mi přijde postup Tvé doktorky takový všelijaký, tak se nenechte!!! Moc Ti držím pěsti aby se vše povedlo a brzo jsi našla na těhot.testu dvě //
![]()
tak to moc gratuluju ![]()
musi to byt uzasne…;)
a mate jmeno???
no ja jsem si myslela ze je to normalni ale kdyz to tady ctu tak vidim ze je uplne na h. ![]()
dekuju moooc ![]()
Jojo, bude to Kubíček ![]()
Budu na Tebe myslet, kdyby se Ti chtělo písni mi někdy soukromou zprávu, jak pokračujete ju? A držte se oba, uvidíš že to všechno dobře dopadne. ![]()
Kubíček- pěkné…jmenuje se tak můj brácha! ![]()
jsi moc hodná ![]()
určo ti dám vedět! ![]()
Tobě přeji aby vše bylo v pořádku, aby jste byli hlavně zdraví
![]()
ahoj Tino,
kdysi jsem chodila do Sanusu v HK k paní dr. Novotné, která dnes už působí pouze v Pardubicích. Když odešla, musela jsem si najít jiného gynekologa (nebo jsem mohla za ní jezdit do Pardubic) s tím, že jsou specializované pracoviště a klasickou gynekologii nedělají. Když jsme chtěli mimi(což bylo shodnou okolností asi dva měsíce poté) a nedařilo se otěhotnět, tak mě moje nová dr. poslala zpět do Sanusu. Tam mi říkali, že ale stejně musím zůstat v evidenci u své dr., která mi bude dělat např. preventivní prohlídky apod.
Jinak jsem chodila k dr. Šilhanovi. Byl fajn, ale je tam strašný frmol a i když se moc snaží o takový laskavý přístup, tak můj výsledný pocit byl, že to je fabrika
Nicméně když to vezmu kolem a kolem, tak si určitě nemůžu stěžovat. Manželovi vyšel spermiogram dobře, problém byl u mě s ovulací. Zkusil prášky, nezlepšilo se, tak jsme rovnou přešli na injekce a následně IUI. Napoprvé se zadařilo a od ledna máme Emču
Jo a jakmile se potvrdilo těhu, tak mě opět vrátili do péče mé dr. Takže s tím přestupem si nejsem jistá ![]()
Snažila jsem se to zestručnit a nevím, zda to je srozumitelný
Kdyžtak se ptej ![]()
Držím palečky, ať se i u vás brzy podaří a máte krásný mimi.
P.
Omlouvám se za anonym, ale nemusí každý vědět, že máme dítko díky ivf.
Na sanus v HK nedám dopustit, čtyři roky jsme se snažili o mimi a nakonec nám právě tady pomohli. Chodili jsme k dr. Šilhánovi je to takový trochu šílený vědec, ale rozumí tomu co dělá, zadařilo se hned při prvním ivf a za tři měsíce,když pánbůh dá, budeme mít holčičku! Takže za mě určitě ano!! Držím pěsti ať se vám to povede!! ![]()
ahojky holky,
moc dekuju!!!
Pajo srozumitelne to je
a gratuluju k Emicce
dekuju za prispevky. Pripravim se na frmol a nejak to dopadne!
psala jsem tam do online poradny a nic moc me nenapsali jen to ze se veskery vysetreni dela u nich a ze si mam zavolat na konzultace a pak se uvidi co dal.
tak jsem zvedava!
budem ted odjizdet s manzelem na dovolenou tak si odpocnem a pak tam asi zavolam!
Anonymku
taky gratuluju k miminku… koukam ze se rodi skoro same holky…
ale to je dobre!!!!
jake mate vybrane jmena???
tak doufam ze budem mit taky stesti … ![]()
jsem zvedava co nas vse ceka… ![]()
tak se zatim mejte krasne
![]()
Já jsem chtěla jít do sanusu na solárium a rikala jsem si, ze bych to tam okoukla. Nakonec jsem si ale koupila permici http://megasleva.cz/hradec-kralove
Ahojda, je tady někdo nový kdo má zkušenosti se sanusem v HK? Moje paní Dr. mi doporučila IUI.