Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem právě těhotná, podruhé a jeho přístup mi přijde celkem zvláštní.. Na UTZ ve 20t mě neposlal, že nejsem indikovaná skupina a že jeho UTZ stačí. Žádanku na mou žádost mi odmítl vypsat. Když se na něco zeptám, vysmějě se mi s tím, že o tom se nehodlá bavit a nebo mi to vysvětluje jako úplnýmu negramotovi. Jsem druhorodička a zajímají mě věci, které mi minulý lékař normálně sděloval.. Ohledně pohlaví mi řekl, že je to informace placená, tak ať si dojdu do specializovaného centra a nebo mu dám 300Kč… a peníze se mi zdá chce za cokoliv..
Ještě mě točí, jak chodí pozdě nebo odchází dřív.. chudák sestra..
Navíc v době poradny bere i netěhotné a chudáci těhulky se dostávají na řadu až kolem poledního - můj případ a to tam dřepím od 9…
Tak nevím.. ![]()
Ahoj,
Dr. neznám, ale co se týče toho, že tě neposlal na UTZ ve 20 tt, tak to se mi ani trochu nelíbí. Znám případ, kdy Dr. dělal všechny UTZ sám a dneska cca 2- letá holčička je víc v nemocnicích jak doma. Kdyby poslal na UTZ tam kam má, určitě by si nemocnice taky „užila“, ale mohem mnohem míň… A celkově by to bylo pro všechny zúčastněné jednodužší.
Příspěvek upraven 12.08.10 v 18:48
Koukni sem
Jinak co se týká toho, že tě neposlal na velký UTZ, tak bych od něj utekla. ![]()
Tak já k němu začala chodit vloni, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Obvolala jsem na dvacet doktorů a jediný on mě vzal. Sestřička je úžasná, ale on teda moc ne. A přesně jak píšeš - chodí pozdě a odchází dřív, já tam byla před týdnem a čekala jsem tam dvě a půl hodiny. No na mrtvici. Taky je dost hrubej při vyšeřování, na to jsem vůbec nebyla zvyklá… Jo, když jsem se ho na něco ptala, že jsem to četla na netu, tak se mi vysmál, že na odborné info tam mám jeho a že netu nemám věřit. Na velkým UTZ ve 20.týdnu jsem taky nebyla. Pohlaví jsem vědět nechtěla, takže to bylo ok.
Taky chci shánět jiného Dr., ale to zas provolám kréda, achjo.
Je to takový skrblík, bez peněz nehne ani prstem, při vyšetřování je občas hrubý
často má věci ušmudlaný a neustále chodí pozdě
Myslí si, že je nejlepší a nejchytřejší
Měl by se probrat
Jen sestra je suprová ![]()
Ahoj,já už mám teda doma šestiměsíční dceru,ale když jsem k panu doktorovi chodila měla jsem z něho přesně opačný pocit. Odborník na svém místě. Jen to zpoždění občas nezvládne, ale to je myslím maličkost. Při prvním těhotenství jsem chodila k jinému doktorovi a ten mě taky na UTZ ve 20tt neposlal,myslím,že to je v pořádku, každý doktor má jiné postupy. Peníze ode mě chtěl jen,když jsem byla na mimořádné prohlídce,mimo poradnu a za snímek,ale to chce každý. Myslím,že to je věc názoru a pokud z něho nemáš dobrý pocit,tak musíš zvážit,jestli chceš k němu dál chodit a nebo uprostřed těhotenství měnit doktora.
Ráda se přidám,nechci nikoho vystrašit,ale chodila jsem také k dr. KOUBA a už bych tam nikdy nešla k němu
nevím ani jak popsat jeho chování,ale je nespolehlivý,nedochvilný a když se jsem se ho na cokoli ptala,tak mi nikdy neodpověděl,nebyla jsem nikdy na žádném vyšetření,prý je to zbytečné,i když jsem se ho asi 10 krát ptala,jestli čekáme kluka,nebo holku,tak mi tvrdil do 8 měs. těh.že to není poznat,nikdy jsem neměla fotku,protože říkal,že tam stejně nic není vidět a až mě začalo bolet a tlačit břicho na všechny strany v 8 měs.a to jsem vypadala tak na konec 4 měsíce,neměla jsem skoro žádnou plodovku,PROTO DR. TO MIMI NEVIDĚL NA UTZ A PODOTÝKÁM,ŽE MĚ POŘÁD NIKAM NEPOSLAL,TAKM I PŘESTO TVRDIL,ŽE JE VŠE V POŘÁDKU,no a po větších bolestech jsem se objednala k uplně cizímu dr. na velký utz a jak mě viděl,okamžitě jsem v tu chvíli musela do Motole,celou sestu jsem probrečela,a v nemocnici nedemnou stálo 5 doktorů a jen se ptali,ke komu jsem chodila,že to není možné,aby to nechal někdo dojít tak daleko,takže to trápení skončilo tak,že jsem musela druhý na cisaře a chlapeček se narodil živý,ale neměl ani jednu ledvinu,takže po pár hodinách nám umřel,ale kdyby ten dr. byl normální,tak to zjistí nejdříve už v 16tt a nemuseli jsme si chovat mrtvé miminko,vim když má někdo těh.bez potíží,tak to dr. vychází a zdá se dobrý,ale chci každou z Vás varovat,vyměňte dr. dokudˇ se jěště nestalo nic vážného,nestojí to za to
![]()
Tak teď nemám slov, po přečtení tohoto příspěvku. Doufám, že ho paní žalovala!!
Doporučuji všem rychle pryč! To není vůbec Dr., ale řezník. Vyšetření od něho bolelo, vždy byl arogantní, neschopný, zaostalý a vůbec nebere ohled na pacientku.
Je v pohodě, jen pokud nemáte skutečný problém
![]()
Ahoj,

chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s timto lekarem. Jsem zde registrovana kratce a nevim, co si mam myslet
Radeji jako anonym…