Dětský lékař, Praha 8 Ládví

13
25.4.10 07:10

Dětský lékař, Praha 8, Ládví

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit, jestli nemáte někdo doporučení na dobrého pediatra na Praze 8, nejlépe v Ládví nebo okolí. Dostala jsem tip na dr. Othaálovou,ale nikde na ní nemůžu sehnat kontakt,takže ani nevím kde je. Neznáte jí někdo??? Předem děkuji za rady
S pozdravem
 Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
25.4.10 07:37

resila jsem pred rokem
tady jsou vysledky meho patrani
nakonec vyhrala Steinbauerova a je skvela

Klecany
MUDr. Provazníková Jitka.
Kobylisy, Třeboradicvká 1109
MUDr. Nováková Milena
Poliklinika čumpelíkova
MUDr. Nováková Anna ---špatné hodnocení, homeopatka Čumpelíkova 7,
MUDr. Vurmová Dana – přísnější, dobré hodnocení
MUDr. Eidelpezová Lenka– dobré hodnocení
Poliklinika Mazurská
MUDr. Trbušková Jana - průměr, „housky na krámě“
MUDr. Šiklová Blanka – velmi špatné hodnocení
MUDr. Steinbauerová Alena – dobré hodnocení
MUDr. Holý Václav – pomalý, asi starší
Střelničná
MUDr.Horová Jaroslava –dobré hodnocení. starší?
MUDr. Kozíková Irena – samá chvála
MUDr. Švecová Lenka – samá chvála
MUDr. Fricová Hana – důchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
26.4.10 09:38

Ahojky, my chodíme k Mudr. Vurmové, je to vedle polikliniky Čumpelíkova v přízemí obytného bloku. Střídá se ještě s jednou doktorkou a mají pěkné zázemí. Ještě se mi nestalo, že bych tam čekala, že by tam bylo nějak moc narváno, tak mi to přijde útulnější než někde na poliklinice. Ale co se týče doktorky, tak je taková dost od rány, takže za mě ji nedoporučuji. Ale slyšela jsem dobré reference právě na tu druhou paní doktorku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.5.10 14:35

Ahoj.
Dr. Otáhalová má společnou ordinaci s Dr. Kozíkovou. Dle mého názoru je Dr. Kozíková podstatně lepší. Bohužel někdy je problém na ni v ordinaci natrefit - sama má zdravotní problémy. Dr. Otáhalovou tam potkáte častěji, je to mj. její zaměstnanec.
Takže shrnu to, já bych spíše doporučila Dr. Kozíkovou, zvláště pokud máte nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.5.10 21:45

Dobrý den, děkuji za zprávu a můžete mi prosím poradit, kde dr.Kozlíková sedí, tedy adresu případně telefon?
Děkuji s pozdravem Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
3.5.10 10:16
dendamali píše:
Dobrý den, děkuji za zprávu a můžete mi prosím poradit, kde dr.Kozlíková sedí, tedy adresu případně telefon?
Děkuji s pozdravem Denisa

Ordinaci má, jak už tu bylo napsáno v ulici Střelničná - č.p. 1284. Je to takový ten dlouhý panelák, když se jde od metra Ládví směrem ke Kauflandu, po levé straně silnice. Telefon na ni je 286 886 825. Pravděpodobně to vezme sestřička, tak řekněte, že jste dostala od jedné z maminek doporučení na dr. Kozíkovou, jestli ještě bere. No a pokud ne, tak to můžete zkusit (jestli chcete) k Dr. Otáhalové na témže tel. čísle. Myslím si, že dopoledne je tam Dr. Otáhalová, odpoledne od 13 do 16 hod. dr. Kozíková. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.5.10 17:18

Super, děkuji Vám mockrát ihned jí vyzkouším. Mějte se krásně.
Zdraví Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bláááá
25.4.11 19:52

Horová

Horovou nikdy,nepozná ani anginu a jako malou mně s ní poslala do školky.Ted chodíme k Holýmu-nejlepší doktor :palec:

• Citovat
  • Upravit
4
3.6.11 16:13

Dr.Steinbauerová

Ráda bych zjistila bližší informace o Dr.Steinbauerové. Na známýlékař má velmi dobrá hodnocení.
Kdo k ní chodíte, kolik je jí tak let? A jak zhruba vypadá? Nikde nejde najít fotka.
(ptám se proto, že jako dítě jsem chodila do vedlejší ordinace, kde jsem nebyla spokojená......a pamatuju si z dětství i okolní paní doktorky, bohužel si pamatuju jen tváře, nikoli jména)
Díky všem za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
3.6.11 16:45

znate nekdo hejhalovou??? v cimicich??

• Citovat
  • Upravit
Minikin
13.12.11 19:28

Jen chci napsat postrehy k pani doktorce Otahalove, ja s ni byla spokojena, je velmi rozhodna a ja ji verim vse co rika, bohuzel vsak momentalne je na materske a zastupuje ji doktorka Grossova, starsi pani bohuzel s ni jsem velmi nespokojena, hledam proto noveho doktora…

• Citovat
  • Upravit
17050
9.3.12 14:21
Minikin píše:
Jen chci napsat postrehy k pani doktorce Otahalove, ja s ni byla spokojena, je velmi rozhodna a ja ji verim vse co rika, bohuzel vsak momentalne je na materske a zastupuje ji doktorka Grossova, starsi pani bohuzel s ni jsem velmi nespokojena, hledam proto noveho doktora…

Já jsem více než nespokojena a co jsem slyšela, ohlasy na ní jsou vesměs stejné. To, jak se k dětem chová- velice rozdílně k mému synovi a k mé dceři.. To, jak posuzuje nemoci- nepoznala ani neštovice.. Na hnisavou rýmu mi nedala nic, potom, co jsem se s ní hádala, že to přeci je jasně na ATB kapky, řekla, že nám tedy dá mastičku s eukalyptem. :cert: Takže jsem hned jela na ORL a přímo od nich si nechala ty kapky po vyšetření předepsat. K tomu jsem nestačila valit oči, když syn (skoro5) málo dýchal při poslouchání dechu, že Dr Grossová do něj šťouchla celou rukou- do ramene. Pak po vyšetření krku mu slíbila lízátko, ale následně mu řekla, že nedostane nic 8o 8o 8o . Jako pardon, ale tohle je příšerné.. Jestli pí Dr Otáhalová bude doma dlouho, tak měním Dr. bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.14 11:31

Provazníková

Jestli mohu doporučit, tak k této doktorce do Klecan nechoďte. Chodila jsem k ní od mala a když se mi nechtělo do školy (bylo to často :D) tak jsem simulovala, že mi není dobře, že mám teplotu, že mám kašel atd. a vždy když mě mamka odvedla k paní doktorce, tak z toho vždy byla angína - přitom jsem byla ÚPLNĚ ZDRAVÁ! Samozřejmě jsem dostala i antibiotika, která jsem nebrala a při kontrolách mi stačilo před ní jen schválně zakašlat a hned mě nechala další týden doma.

• Citovat
  • Upravit
65
5.6.18 09:25
@Anonymní píše:
Jestli mohu doporučit, tak k této doktorce do Klecan nechoďte. Chodila jsem k ní od mala a když se mi nechtělo do školy (bylo to často :D) tak jsem simulovala, že mi není dobře, že mám teplotu, že mám kašel atd. a vždy když mě mamka odvedla k paní doktorce, tak z toho vždy byla angína - přitom jsem byla ÚPLNĚ ZDRAVÁ! Samozřejmě jsem dostala i antibiotika, která jsem nebrala a při kontrolách mi stačilo před ní jen schválně zakašlat a hned mě nechala další týden doma.

My to víme a teď nemůžeme od ní nějak odejit. Ve školce všechny mají streptokokovou anginu a pani Dr. tvrdí že synový nic není í když máme teplotu 39. NEDOPORUČUJI. Nemá sestřičku nemá nic. Jen plni hubu kecu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
10.12.18 18:05

Obnovuji

Ahoj holky,
detsky doktor praha 8? Kobylisy, Ladvi, Bohnice, klido i Strizkov a Prosek? Staceji mi jmena doktoru, doktorek a nejakou vetu jak jste spokojene, ja uz si je najdu a obvolam, jestli berou. Dekuji moc:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty