Dětský lékař UO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
387
17.9.14 10:25

Dětský lékař UO

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, kdy je ideální čas nahlásit se u dětského lékáře? Jsem 21tt a zatím se mi to zdá brzy, ale třeba to z pohledu jiných brzy nebude :think: V Ústí nad Orlicí bydlím asi dva roky, a moc doktorů tu neznám, ty dětské už vůbec ne a bohužel nevím kde jakého najdu a ke kterému opravdu má cenu zajít. Ani tu nemám nějaké kamarádky a to ani s malími dětmi, tak se bohužel nemám koho zeptat. Proto bych Vás tu ráda poprosila doporučíte mi podle vašich zkušeností? Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
17.9.14 10:36

Já už tam teda nebydlím, ale s klukama jsem chodila k Mudr Procházkové…byla super. Když byl nějaký problém, okamžitě volala a vyšetření opravdu nezanedbávala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
17.9.14 10:39

Ahoj nejsem z UO treba nejaka maminka doporuci:-) ale koukla bych sem http://www.znamylekar.cz/…i-nad-orlici
Recenze aprehled pediatru…myslim, ze neni brzo v klidu to obejit a poptat se. treba tinebude dr. sedet tak pujdes jinam.My (v Zamberku) mame jen dva pediatry a z toho doktorksmi neseditakze jsme meli jasnou volbu zejdeme k druhemu dr:) a zarizovala jsem registraci kolem 30tt ajesteze tak pze 32tt jsem rodila :) takze za me klidne si to zaridit ted. hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
17.9.14 12:33

@janulinek30 Moc děkuji :kytka: koukala jsem na její recenzce a vypadá to, že bude dobrá. Tak se u ní asi zkusím zastavit a uvidím :)

@Pavla23 Koukám, že si tam asi opravdu zajdu už teď někdy :) Moc děkuji :kytka:

@donaga to mě právě taky napadlo, ale zase jsem nechtěla být moc hrr :D já bych to nejradši vše měla zařízené hned, čím dřív tím líp, abych věděla, že je to opravdu vše a nic jsem nezanedbala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
17.9.14 13:02

@Klarisska3 za e teda taky bych si to zaridila vcas:) nevim jak na tom jsi ale treba muzes mit pozdeji zdrav. problemy zavrou te do porosky a uz toho moc nezaridis..jasne ze dr. muzes obvolat ale osobni kontakt je asi lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
17.9.14 13:24

@Pavla23 Já jsem si zatím užila všechno co jsem mohla :) teď je relativně klid, ale kdo ví na jak dlouho, tak asi opravdu bude lepší zařídit to už teď :) taky mi osobní kontakt přijde lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.14 06:49

Ahoj, koukám, že už máš vybráno :)
Jen kdyby měla plno a hledalas dál, NEdoporučuju Moláčkovou. Ne z vlatní zkušenosti, ale 2 kámošky od ní utekly…

• Citovat
  • Upravit
387
18.9.14 11:16
@Anonymní píše:
Jen kdyby měla plno a hledalas dál, NEdoporučuju Moláčkovou. Ne z vlatní zkušenosti, ale 2 kámošky od ní utekly…

Ahoj, vypadá to, že asi ano, ale dalším radám se samozřejmě nebráním, než se tam dostanu, tak to taky chvilku bude trvat a ono se cokoli může ještě do té doby změnit :) ale děkuji za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
5.7.16 22:40
@Anonymní píše:

Mohu se zeptat proč přesně od ní kamarádky utekli? Klidně i do zprávy, kdyby to bylo citlivé téma. Procházková totiž předala svou praxi Moláčkové a upřímně už jsem z ní zoufalá :( Ale netuším ke komu v Ústí jít. Zvažovala jsem i možnost dojíždět jinam, např. Žamberk, Litomyšli, Vysoké Mýto, ale netuším ke komu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.7.16 11:51

@Klarisska3 Ahoj, co je na té moláčkové tak hrozného? Sestřenka se stěhuje z prahy zpátky do UO a hledá pro malého lékaře, a právě k moláčkové asi půjde, ale zrovna jsem od jiných slyšela, že nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí