Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, kdy je ideální čas nahlásit se u dětského lékáře? Jsem 21tt a zatím se mi to zdá brzy, ale třeba to z pohledu jiných brzy nebude
V Ústí nad Orlicí bydlím asi dva roky, a moc doktorů tu neznám, ty dětské už vůbec ne a bohužel nevím kde jakého najdu a ke kterému opravdu má cenu zajít. Ani tu nemám nějaké kamarádky a to ani s malími dětmi, tak se bohužel nemám koho zeptat. Proto bych Vás tu ráda poprosila doporučíte mi podle vašich zkušeností? Moc děkuji ![]()
Já už tam teda nebydlím, ale s klukama jsem chodila k Mudr Procházkové…byla super. Když byl nějaký problém, okamžitě volala a vyšetření opravdu nezanedbávala. ![]()
Ahoj nejsem z UO treba nejaka maminka doporuci:-) ale koukla bych sem http://www.znamylekar.cz/…i-nad-orlici
Recenze aprehled pediatru…myslim, ze neni brzo v klidu to obejit a poptat se. treba tinebude dr. sedet tak pujdes jinam.My (v Zamberku) mame jen dva pediatry a z toho doktorksmi neseditakze jsme meli jasnou volbu zejdeme k druhemu dr:) a zarizovala jsem registraci kolem 30tt ajesteze tak pze 32tt jsem rodila
takze za me klidne si to zaridit ted. hodne stesti ![]()
@janulinek30 Moc děkuji
koukala jsem na její recenzce a vypadá to, že bude dobrá. Tak se u ní asi zkusím zastavit a uvidím ![]()
@Pavla23 Koukám, že si tam asi opravdu zajdu už teď někdy
Moc děkuji ![]()
@donaga to mě právě taky napadlo, ale zase jsem nechtěla být moc hrr
já bych to nejradši vše měla zařízené hned, čím dřív tím líp, abych věděla, že je to opravdu vše a nic jsem nezanedbala ![]()
@Klarisska3 za e teda taky bych si to zaridila vcas:) nevim jak na tom jsi ale treba muzes mit pozdeji zdrav. problemy zavrou te do porosky a uz toho moc nezaridis..jasne ze dr. muzes obvolat ale osobni kontakt je asi lepsi
@Pavla23 Já jsem si zatím užila všechno co jsem mohla
teď je relativně klid, ale kdo ví na jak dlouho, tak asi opravdu bude lepší zařídit to už teď
taky mi osobní kontakt přijde lepší ![]()
Ahoj, koukám, že už máš vybráno ![]()
Jen kdyby měla plno a hledalas dál, NEdoporučuju Moláčkovou. Ne z vlatní zkušenosti, ale 2 kámošky od ní utekly…
@Anonymní píše:
Ahoj, koukám, že už máš vybráno
Jen kdyby měla plno a hledalas dál, NEdoporučuju Moláčkovou. Ne z vlatní zkušenosti, ale 2 kámošky od ní utekly…
Ahoj, vypadá to, že asi ano, ale dalším radám se samozřejmě nebráním, než se tam dostanu, tak to taky chvilku bude trvat a ono se cokoli může ještě do té doby změnit
ale děkuji za radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, koukám, že už máš vybráno
Mohu se zeptat proč přesně od ní kamarádky utekli? Klidně i do zprávy, kdyby to bylo citlivé téma. Procházková totiž předala svou praxi Moláčkové a upřímně už jsem z ní zoufalá
Ale netuším ke komu v Ústí jít. Zvažovala jsem i možnost dojíždět jinam, např. Žamberk, Litomyšli, Vysoké Mýto, ale netuším ke komu no
@Klarisska3 Ahoj, co je na té moláčkové tak hrozného? Sestřenka se stěhuje z prahy zpátky do UO a hledá pro malého lékaře, a právě k moláčkové asi půjde, ale zrovna jsem od jiných slyšela, že nic moc ![]()