Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
moc pěkný, ale našla jsem něco jiného co víc odpovídá mím představám - Labirynt. také to můžu různě nakombinovat, jsem celkem nadšená, kdyby jste měli čas a mrkli na to ráda si poslechnu Váš názor
A jakou kombinaci http://www.zbozi.cz/items/?… teda barvičku?
Mě už to přijde takové moc humpolácké,ale každý má jinej styl.Pokud se ti líbí jdi do toho.Kvalitu nevim.Není to polská výroba?
a mě se spíš nelíbí ty madla na otvírání proto že plánujem další mimi tak sem měla pocit že by se tam napíchlo ![]()
Já hlavně chtěla bílej nábytek abych mohla třeba za 2 roky změnit barvu stěn a komponovat do jiného odstínu i doplnky atd.. ![]()
no nevím, myslela jsem tu bílozelenou, jo ty madla asi nic moc, ještě pokoukám, ale tohle mě zaujalo nejvíc, že to není vyloženě dětské, no jak říkám, ještě nevím všude je toho hafo a já stále tápu
cica píše:
no nevím, myslela jsem tu bílozelenou, jo ty madla asi nic moc, ještě pokoukám, ale tohle mě zaujalo nejvíc, že to není vyloženě dětské, no jak říkám, ještě nevím všude je toho hafo a já stále tápu
neboj až přijde ten pravej tak to poznáš
.
Ahoj,my jsme koupili v Ikea Stuva, do rozpoctu se vejdes, je to variabilni nabytek.
![]()
já nevím ta stuva je dobrá, ale nedokážu si představit jak bych to nakombinovala to se mi víc líbí ten labirint, ale hned zítra ho nekupuju tak se mi to třeba rozleží, no.
Ahoj, my budeme zařizovat hned dva pokoje a samozřejmě
taky z IKEA - budeme tamodtud mít celý dům krom koupelen. Do rozpočtu na jeden pokoj se vejdeš, já mám oba spočítaný na cca 22tisíc, ale je fakt, že skříně už holky mají koupený. A budeme mít bílý nábytek a k tomu barevný stěny a doplnky
Ahoj,
zajímala by mě údržba bílého nábytku z Ikea. Máme bílé dveře, bílé futra a já furt lítám z hadrem a útírám, protože je hnedka všechno vidět. Všechno je hned od dětí okňobané, všude vidím obtisknuté špinavé prstíčky.
Lenkae píše:
Ahoj,zajímala by mě údržba bílého nábytku z Ikea. Máme bílé dveře, bílé futra a já furt lítám z hadrem a útírám, protože je hnedka všechno vidět. Všechno je hned od dětí okňobané, všude vidím obtisknuté špinavé prstíčky.
Zavři oči ![]()
Tohle není o barvě ani povrchové úpravě… Já mám bílou kuchyň a v pohodě. Jednou za měsíc (nebo akutně když je nehoda=)) to „líznu“ a víc se tím nezabývám…
Ahoj,
náhodně jsem narazila na tuto diskuzi, ač se mě to netýká (a ještě chvíli nebude), přispěju troškou do mlýna. Mě se moc líbí tento, ale už se vyrábí jen v modré barvě…
Je tam na výběr z několika komponentů. Já bych si určitě vybrala a spočítala jsem to tak na 16.000,–.
Ahoj, já jsem taky z IKEA šílela - ale osvědčil se dětský nábytek z http://www.domestav.cz/cs Tam jsem si vybrala lépe než v IKEA. Ahoj
![]()