Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj tak uuž pěkných pár dnů brousím na netu a hledám pokoje, nemusí být vyloženě dětský spíš studentský s klasickou postelí ta nejlépe s úložným prostorem. Máme malý pokoj tak bych potřebovaala i dobré řešení úložných prostor, no a to vše nejlépe do dvaceti tisíc, já vím, není to moc, ale bohužel větší rozpočet nemám. jsem si říkala, že se ještě poptám zde, protože asi nejsem jediná co to řešila, prcek je ještě malej, ale brala bych studenskej pokoj i se stolem atd,dětské dekorace to jistí a nechci kupovat pokoj na pět let, samozřejmě když se nezničí, tak díky moc
Myslím že kvalita se odvíjí i od ceny.
Určitě bych mrkla v ikea.Postel cca 3000,nábytek i uložní díly do 15000 a nábytek hodně kvalitní a pěknej.
Líbí se mi nová sestava stuva
Taky hlasuju pro Ikea. Tak teď nekupuj třeba psací stůl, kup ho až bude třeba… Pokud je omezený rozpočet (taky ho mám…), nakupovala bych postupně.
V létě jsme pořídili pokoj pro dvě děti za cca 25000,– v Ikea. Dvě palandy, dva pracovní stoly se židlema pod ně, skříně, úložné krabice na hračky. Funguje to dobře, zatím nebyl žádný problém s kvalitou.
A já si ikeu nemužu vynachválit.Máme už ted pár skříní,komod atd.. a i když vše budeme do domu měnit tak ten nábytek i po 10 letech je jak novej a to že mu dáváme fakt zabrat
![]()
Jj, taky jsem spokojená. Pár much by se našlo, ale nic neopravitelného
Já bych si z tama zařídila klidně celý barák, ale drahý se díval trochu divně, tak mi to asi neprojde ![]()
jo jenže já jsem bez vkusu a nechci tu koupit tohle pak zas něco dokoupit atd , jsem si spíš představovala už nějako sestavu, potřebuju to vidět pohromadě, zatím jsme děcák poskládali z toho co bylo a je to každej pes jiná ves a to nechci. proto bych už rovnou koupila i ten psací stůl ať to ladí, Kamčo mrknu na tu ikeu jak jsi psala
mrkni sem na stránku 7 maminka alla má krásný pokojík s ikey
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Ahoj, mě se docela líbí dětský pokoj Basic. Taky k němu jdou dokupovat různé segmenty. Ale na živo jsem to neviděla tak nevím jaká je to kvalita.
klidně sem hodím víc fotek. jinak stuva - IKEA, super, pokojíček dostává hodně zabrat a pořád vše v pořádku.
alla píše:
Kamčo, jsem ráda, že se Ti náš pokojíček stále líbí![]()
v pohodě…i kdybys měla úplně stejný, bylo by mi to fuk
pokojíček slouží půl roku a zatím bych neměnila vůbec nic ![]()