Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
poradíte někdo jak vymalovat dětský pokoj? Čekáme chlapečka, ještě 8 týdnů a je tu
. O víkendu chceme vymalovat dětský pokoj, ale nějak si nevím rady s barvou. Zelenou už v jednom pokoji máme - tak se mi jí už moc dávat nechce a modrá je prý studená. Tak si nevím rady…
Předem díky za nápady
co třeba lilu
pak se mi líbí hrášková zelená a nebo můžete kombinovat např. dvě barvy ![]()
Já bych vymalovala do žluta… Ta je neutrální, kdyby se náhodou spletli
![]()
My máme dětský pokoj žlutozelený, každé 2 stěny jiné a vypadá to dobře ![]()
máme kombinaci zelené a žluté
nebo se mi líbí kombinace modré a takové te zelenkavé (většinou tuhle kombinaci používá IKEA)
isnpirace
http://www.google.cz/search?…
my budeme dělat pokojík až v létě. Ale bude bílý. Na to nalepíme samolepky. A pak tam plánuju modré, zelené a žluté otisky ručiček a nožiček.
My máme modrou, byť mě od toho zrazovali, že je studená a pokoj je na severní stranu a nijak to nepozoruji. Mám ji doplněnou modrými doplňky ve všemožných odstínech modré a zelenými a žlutými a vypadá to podle mě docela dobře. Zatím je to spíše moje pracovna a pro malého pokoj na přebalování a uskladnění jeho věcí. Ještě pořád spí u nás v ložnici. Definitivní dětský pokojíček s dětským nábytkem budeme zařizovat až malému budou tak tři roky a bude z toho něco mít. Modrá se mi zatím líbí, tak ji nejspíš i necháme…
Jo ale modrou máme jen na dvou stěnách, na třetí je bílá a na čtvrté je bílá a z té tmavější modré, co jsou obláčky, je jen podklad knihovny.
Příspěvek upraven 13.03.12 v 19:01
Modra neni studena, taky jsem mela tak vymalovany jeden pokoj. Da se ozivit treba trochou cervene ![]()
já jsem se barvou pokoje zabývala teď taky. Brzo se budem stěhovat a malé budem chtít vymalovat pokojíček. Žlutá se moc nedoporučuje, prej citlivější děti ve žluté špatně spinkají. Nejlepší je prej zelená, ta uklidňuje, modrá je dobrá na spaní a když se nakombinuje s teplejšími doplňky, tak by to neměl být problém a pak lila, nebo růžová.. ale to spíš pro holku. Doporučují se spíš pastelové a světlejší odstíny a když nějaká tmavší barva, tak ne na celý pokoj, jenom na menší plochu. ![]()
My teda budem malovat malé pokojíček do zelenkava a doplňky budou oranžové, červené a žluté. ![]()
Zelená,je to krásná barva hrašková,vůbec nevadí,že máte vybarvenej ještě jeden pokoj s tou stejnou barvou.
Nebo bych dala tu modrou s nějakými teplými(na barvu ymslím) doplnkami
Malá měla od narození pokojíček oranžový a na něm samolepky s Krtečkem a vypadalo to vesele.
Teď má bílý pokojíček a musím říct, že ta oranžová hodně pohlcovala světlo i když se to nezdálo a nebyla tmavá nebo sytá, takže já bych už šla jedině do nebesky modré,světlounce žluté, meruňkové nebo bílé.
Mafina5 píše:
My máme modrou, byť mě od toho zrazovali, že je studená a pokoj je na severní stranu a nijak to nepozoruji. Mám ji doplněnou modrými doplňky ve všemožných odstínech modré a zelenými a žlutými a vypadá to podle mě docela dobře. Zatím je to spíše moje pracovna a pro malého pokoj na přebalování a uskladnění jeho věcí. Ještě pořád spí u nás v ložnici. Definitivní dětský pokojíček s dětským nábytkem budeme zařizovat až malému budou tak tři roky a bude z toho něco mít. Modrá se mi zatím líbí, tak ji nejspíš i necháme…
Jo ale modrou máme jen na dvou stěnách, na třetí je bílá a na čtvrté je bílá a z té tmavější modré, co jsou obláčky, je jen podklad knihovny.Příspěvek upraven 13.03.12 v 19:01
To je moc pěkné, ale je fakt, že na mě samotná modrá třeba s bílou opravdu působí maličko studeně. Já bych to nějak oživila - žlutá, červená, hrášková … Nás pokojíček čeká až později, ale modrá právě v kombinaci s nějakou divočejší barvou se mi líbí ![]()
My jsme měli modrožlutý a teď děláme nový pokoj na novém domku a tam jsme dali hráškovou se šedou a vypadá to opravdu pěkně..
Zase když tam dáte hromadu hraček doplnku, barevných závěsů, tak je místnost barevná dost… Švagrová má fialovo šedý a to je taky pěkné