Dětský pokoj - jaká barva?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
13.3.12 18:28

dětský pokoj - jaká barva?

Ahoj holky,
poradíte někdo jak vymalovat dětský pokoj? Čekáme chlapečka, ještě 8 týdnů a je tu :) . O víkendu chceme vymalovat dětský pokoj, ale nějak si nevím rady s barvou. Zelenou už v jednom pokoji máme - tak se mi jí už moc dávat nechce a modrá je prý studená. Tak si nevím rady… :nevim: Předem díky za nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
13.3.12 18:31

co třeba lilu :palec: pak se mi líbí hrášková zelená a nebo můžete kombinovat např. dvě barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.3.12 18:32

Já bych vymalovala do žluta… Ta je neutrální, kdyby se náhodou spletli ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.3.12 18:33

My máme dětský pokoj žlutozelený, každé 2 stěny jiné a vypadá to dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.3.12 18:33

máme kombinaci zelené a žluté

nebo se mi líbí kombinace modré a takové te zelenkavé (většinou tuhle kombinaci používá IKEA)
isnpirace
 http://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.12 18:35

my budeme dělat pokojík až v létě. Ale bude bílý. Na to nalepíme samolepky. A pak tam plánuju modré, zelené a žluté otisky ručiček a nožiček.

• Citovat
  • Upravit
5352
13.3.12 18:36

My máme modrou, byť mě od toho zrazovali, že je studená a pokoj je na severní stranu a nijak to nepozoruji. Mám ji doplněnou modrými doplňky ve všemožných odstínech modré a zelenými a žlutými a vypadá to podle mě docela dobře. Zatím je to spíše moje pracovna a pro malého pokoj na přebalování a uskladnění jeho věcí. Ještě pořád spí u nás v ložnici. Definitivní dětský pokojíček s dětským nábytkem budeme zařizovat až malému budou tak tři roky a bude z toho něco mít. Modrá se mi zatím líbí, tak ji nejspíš i necháme…
Jo ale modrou máme jen na dvou stěnách, na třetí je bílá a na čtvrté je bílá a z té tmavější modré, co jsou obláčky, je jen podklad knihovny.

Příspěvek upraven 13.03.12 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
13.3.12 18:39

My máme žlutě vymalováno a k tomu bílý nábytek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.3.12 18:44

Modra neni studena, taky jsem mela tak vymalovany jeden pokoj. Da se ozivit treba trochou cervene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
13.3.12 18:53

já jsem se barvou pokoje zabývala teď taky. Brzo se budem stěhovat a malé budem chtít vymalovat pokojíček. Žlutá se moc nedoporučuje, prej citlivější děti ve žluté špatně spinkají. Nejlepší je prej zelená, ta uklidňuje, modrá je dobrá na spaní a když se nakombinuje s teplejšími doplňky, tak by to neměl být problém a pak lila, nebo růžová.. ale to spíš pro holku. Doporučují se spíš pastelové a světlejší odstíny a když nějaká tmavší barva, tak ne na celý pokoj, jenom na menší plochu. :)

My teda budem malovat malé pokojíček do zelenkava a doplňky budou oranžové, červené a žluté. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.3.12 19:03

Máme lila :srdce:
A s modrýma doplňkama to vypadá krásně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.3.12 19:36

Zelená,je to krásná barva hrašková,vůbec nevadí,že máte vybarvenej ještě jeden pokoj s tou stejnou barvou.
Nebo bych dala tu modrou s nějakými teplými(na barvu ymslím) doplnkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.3.12 19:49

Malá měla od narození pokojíček oranžový a na něm samolepky s Krtečkem a vypadalo to vesele.
Teď má bílý pokojíček a musím říct, že ta oranžová hodně pohlcovala světlo i když se to nezdálo a nebyla tmavá nebo sytá, takže já bych už šla jedině do nebesky modré,světlounce žluté, meruňkové nebo bílé.

• Citovat
  • Upravit
1760
13.3.12 19:51
Mafina5 píše:
My máme modrou, byť mě od toho zrazovali, že je studená a pokoj je na severní stranu a nijak to nepozoruji. Mám ji doplněnou modrými doplňky ve všemožných odstínech modré a zelenými a žlutými a vypadá to podle mě docela dobře. Zatím je to spíše moje pracovna a pro malého pokoj na přebalování a uskladnění jeho věcí. Ještě pořád spí u nás v ložnici. Definitivní dětský pokojíček s dětským nábytkem budeme zařizovat až malému budou tak tři roky a bude z toho něco mít. Modrá se mi zatím líbí, tak ji nejspíš i necháme…
Jo ale modrou máme jen na dvou stěnách, na třetí je bílá a na čtvrté je bílá a z té tmavější modré, co jsou obláčky, je jen podklad knihovny.Příspěvek upraven 13.03.12 v 19:01

To je moc pěkné, ale je fakt, že na mě samotná modrá třeba s bílou opravdu působí maličko studeně. Já bych to nějak oživila - žlutá, červená, hrášková … Nás pokojíček čeká až později, ale modrá právě v kombinaci s nějakou divočejší barvou se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.3.12 19:56

My jsme měli modrožlutý a teď děláme nový pokoj na novém domku a tam jsme dali hráškovou se šedou a vypadá to opravdu pěkně..
Zase když tam dáte hromadu hraček doplnku, barevných závěsů, tak je místnost barevná dost… Švagrová má fialovo šedý a to je taky pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný