Dětský pokojíček,poraďte prosím doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
10.11.10 11:15

dětský pokojíček,poraďte prosím doplňky

Maminky,prosím prosím poradíte mi nebo inspirujete mě při vylepšování dětského pokojíčku?nějak mám chuť to dětem trošku vylepšit,hlavně bych potřebovala vyměnit lustr,mají ještě takový ten dětský a už bych chtěla něco pro větší,ale nenatrefila jsem na nic co by mi tak nějak padlo do oka.a taky bych potřebovala nějak vyřešit co dát dětem za postel aby je nestudila zeď,mladší často spí nalepená na zdi,tak bych to chtěla nějak zateplit,ale nemám vůbec žádné nápady.nemáte někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
10.11.10 11:18

zde najdeš nějaké inspirace
https://www.emimino.cz/…jikem-54138/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
10.11.10 11:23

Jee,děkuju moc,nádherný pokojíčky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.11.10 11:45

a pokud nechceš kupovat novej nábytek a třeba si ho jen předělat tak takové nápady najdeš na mmb mimibazar sekce fotogalerie pokojíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
10.11.10 12:17

ahoj, na tu zed mych mozna dala ty puzzle na zem… nevim jestli vis o cem mluvim ale mylsim ze by to mohlo vypadat dobre a ted jsem objednala pytel sedaci do prcek pokoj, abych mu mela na cem cist pohadky :-))))

jinak taky se necham rada inspirovat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bt-cz
15.12.10 12:57

Za sebe doporučuju pořad na ČT1 - Bydlení je hra. Onehdy jsem viděla reprízu zařizování dětského pokoje a měly tam dobré nápady. Na tom pořadu se mi líbí, že ukazují víc řešení a všechno komentují, tak se člověk dozví zajímavé věci.

:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný