Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, napište jaký mop na vytírání používáte a kolik tak asi stál. máme doma lino, plovoučku i dlažbu a už mě nebaví vytírat po kolenou. a tak uvažuji ale nevím jaký je jich tolik druhů tak mě zájímá jaký se osvědčil vám.
díky za rady.
Mě tedy stačí hard a na kolena a nebo ho dám na smeták.
Aspoň vím že mám vytřený každý koutek.
Ale pokudje nějaký opravdu šikovný moc, tak sem s ním ![]()
![]()
Já mám doma klasický třásně, ale zjistila jsem, že nejlepší je stejně asi hadr a koště. Docela si lidi chválí takový ty plochý mopy, návleky se dají vyprat. Já s nima vytírala na brigádě a bylo to fajn.
Já zatím taky vytírám jenom hadrem, ale jen jídelnu a kuchyň, jinak všude jinde jsou koberce.
V novém ale budeme mít dlažbu a plovoučku a chystám se pořídit tohle http://www.viledacz.cz/…ploche-mopy/ nebo stejný typ od Leifheitu, to zatím nevím ![]()
Já mám doma ten plochý - sasanka mop, s tím jsem moc spokojená, i když ho musím ždímat v ruce. Pak mám ještě ten samoždímací s třásněma (vše od Dedry), ale ten se mi moc nezamlouvá, tam musí být podlaha asi bez smítek. Ale zase známá si ho nemůže vynachválit, takže je to asi na zvyku.
mame doma lifeheitt twist a stoji v koute.
stejne musim vysavat drobky a prach,jinak se to jen rozlici a i ttak to nemuzu srovnat s vytiráním po kolenou a hadrou (pro mě nejlepsi hadra je plínka)
Ahoj, my máme tenhle od viledy http://www.viledacz.cz/…ltramax-mop/ a spokojenost, hadr na koště už mi pěkně lezl na nervy, s tímhle je to pohodička. Je teda fakt, že je potřeba před vytíráním vysát či zamést, ale to mi neva, stejně každodenně vysávám
Máme plovoučku a dlažbu ![]()
Příspěvek upraven 10.11.10 v 08:51
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu?? ![]()
Mam plochy mop i trasnovy, oboji od leifheitu, a ten plochy je uplne naprd, ten nedoporucuju, trasnovy je lepsi. ale stejne pred vytrenim musim vyluxovat, protoze oba nechavaji po sobe chlupy, teda zalezi taky na povrchu - nejhorsi jsou dlazdicky.
hadr a na kolena praktikuju jen vyjimecne, kdyz vytiram jen kousek.
takze za sebe ten trasnovy, s placatyma trasnema. a nejaky lepsi, ne „tesco“ apod…
no já právě vytírám vše na kolenou a s hadrou v ruce. měla jsem sice ten s těma třásněma a taky jsem ho hodila do kouta, a zase uvažuji o nějakém pomocníkovi na vytírání. je fakt že na kolenou mi to příjde vytřené nejlíp. díky za tipy
ahoj,
já mám tento: http://www.leifheitshop.cz/…lo-plus.html
máme doma dost omyvatelných povrchů,takže technika hadr,kýbl,kolena je pro mě nepředstavitelná…
Tenhle je super,nemyslím si,že by nezvládl rohy a tak.
já mám plochý mop, který se ždíme strojkem a je super. mám teda plovoučku jen v kuchyni a části obýváku, ale vytře to krásně. je pravda, že vytírám tak jednou za 14 dní, jinak tak co tři dny luxuju koberce a vezmu i tu podlahu.
madi píše:
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu??
já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.
Kapsarecek píše:madi píše:já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu??
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.
To my teď taky. Ale nějak si nedovedu představit lézt po velkým obýváku po kolenou a vytírat ![]()
Ahoj, používám plochý od Viledy a nemůžu si stěžovat, oproti tomu s třásněmi např. chlupy po psovi neroztírám po ploše, ale opravdu vytírám. ![]()