Jaký mop používáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
10.11.10 08:38

jaký mop používáte?

ahoj holky, napište jaký mop na vytírání používáte a kolik tak asi stál. máme doma lino, plovoučku i dlažbu a už mě nebaví vytírat po kolenou. a tak uvažuji ale nevím jaký je jich tolik druhů tak mě zájímá jaký se osvědčil vám.

díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7485
10.11.10 08:43

Mě tedy stačí hard a na kolena a nebo ho dám na smeták. :nevim: Aspoň vím že mám vytřený každý koutek.
Ale pokudje nějaký opravdu šikovný moc, tak sem s ním :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
10.11.10 08:43

Já mám doma klasický třásně, ale zjistila jsem, že nejlepší je stejně asi hadr a koště. Docela si lidi chválí takový ty plochý mopy, návleky se dají vyprat. Já s nima vytírala na brigádě a bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.10 08:45

Já zatím taky vytírám jenom hadrem, ale jen jídelnu a kuchyň, jinak všude jinde jsou koberce.
V novém ale budeme mít dlažbu a plovoučku a chystám se pořídit tohle http://www.viledacz.cz/…ploche-mopy/ nebo stejný typ od Leifheitu, to zatím nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
197
10.11.10 08:47

Já mám doma ten plochý - sasanka mop, s tím jsem moc spokojená, i když ho musím ždímat v ruce. Pak mám ještě ten samoždímací s třásněma (vše od Dedry), ale ten se mi moc nezamlouvá, tam musí být podlaha asi bez smítek. Ale zase známá si ho nemůže vynachválit, takže je to asi na zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.11.10 08:48

mame doma lifeheitt twist a stoji v koute.
stejne musim vysavat drobky a prach,jinak se to jen rozlici a i ttak to nemuzu srovnat s vytiráním po kolenou a hadrou (pro mě nejlepsi hadra je plínka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.11.10 08:49

Ahoj, my máme tenhle od viledy http://www.viledacz.cz/…ltramax-mop/ a spokojenost, hadr na koště už mi pěkně lezl na nervy, s tímhle je to pohodička. Je teda fakt, že je potřeba před vytíráním vysát či zamést, ale to mi neva, stejně každodenně vysávám :wink: Máme plovoučku a dlažbu :wink:

Příspěvek upraven 10.11.10 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.10 08:49

Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu?? 8-o

• Citovat
  • Upravit
9868
10.11.10 08:53

Mam plochy mop i trasnovy, oboji od leifheitu, a ten plochy je uplne naprd, ten nedoporucuju, trasnovy je lepsi. ale stejne pred vytrenim musim vyluxovat, protoze oba nechavaji po sobe chlupy, teda zalezi taky na povrchu - nejhorsi jsou dlazdicky.
hadr a na kolena praktikuju jen vyjimecne, kdyz vytiram jen kousek.
takze za sebe ten trasnovy, s placatyma trasnema. a nejaky lepsi, ne „tesco“ apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.11.10 08:54

no já právě vytírám vše na kolenou a s hadrou v ruce. měla jsem sice ten s těma třásněma a taky jsem ho hodila do kouta, a zase uvažuji o nějakém pomocníkovi na vytírání. je fakt že na kolenou mi to příjde vytřené nejlíp. díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
10.11.10 08:54

ahoj,

já mám tento: http://www.leifheitshop.cz/…lo-plus.html

máme doma dost omyvatelných povrchů,takže technika hadr,kýbl,kolena je pro mě nepředstavitelná…
Tenhle je super,nemyslím si,že by nezvládl rohy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
10.11.10 08:56

já mám plochý mop, který se ždíme strojkem a je super. mám teda plovoučku jen v kuchyni a části obýváku, ale vytře to krásně. je pravda, že vytírám tak jednou za 14 dní, jinak tak co tři dny luxuju koberce a vezmu i tu podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.11.10 08:56
madi píše:
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu?? 8-o

já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.10 08:57
Kapsarecek píše:
madi píše:
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu?? 8-o
já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.

To my teď taky. Ale nějak si nedovedu představit lézt po velkým obýváku po kolenou a vytírat :wink:

• Citovat
  • Upravit
2919
10.11.10 09:00

Ahoj, používám plochý od Viledy a nemůžu si stěžovat, oproti tomu s třásněmi např. chlupy po psovi neroztírám po ploše, ale opravdu vytírám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný