Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj,
já mám tento: http://www.leifheitshop.cz/…lo-plus.html
máme doma dost omyvatelných povrchů,takže technika hadr,kýbl,kolena je pro mě nepředstavitelná…
Tenhle je super,nemyslím si,že by nezvládl rohy a tak.
já mám plochý mop, který se ždíme strojkem a je super. mám teda plovoučku jen v kuchyni a části obýváku, ale vytře to krásně. je pravda, že vytírám tak jednou za 14 dní, jinak tak co tři dny luxuju koberce a vezmu i tu podlahu.
madi píše:
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu??
já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.
Kapsarecek píše:madi píše:já vytírám kuchyň, chodbu, koupelna,WC.
Holky a to vytíráte na kolenou i větší plochy jako obývák a chodbu??
V obýváku a dětském pokoji máme koberec.
To my teď taky. Ale nějak si nedovedu představit lézt po velkým obýváku po kolenou a vytírat ![]()
Ahoj, používám plochý od Viledy a nemůžu si stěžovat, oproti tomu s třásněmi např. chlupy po psovi neroztírám po ploše, ale opravdu vytírám. ![]()
Ahoj vyzkoušela jsem hodně mopů, když už má člověk uklízet tak ať má k tomu i pořádné nářadí:-)). Nejvíc se mi osvědčil plochý mop od viledy. Krásně se s tím vytře i kouty a hlavně se dá ten návlek vyprat. Mám jeden náhradní tak to střídám.
Twister od Leifheitu, ten je tedy taky plochý a jsem moc spokojená. Dá se pořádně vyždímat, takže na plovoučky nic jiného, pěkně vytře rohy a dokonce jsem s ním stírala i dlaždičky na stěnách koupelny po malování ![]()
Taky jsem ráda za typy, omrknu to - mamina si koupila nějaký obyč v hypermarketu a je to na jedno použití… Hned se to zničí. Já zatím taky lezu po čtyřech s kýblem a hadrem a přestože berák není velký, už v polobině toho mám plné zuby ![]()
Na mopy je odborník moje mamka. Ta jich už vyzkoušela. Za mě teda není dobrej žádnej. Vždycky jsem se s ním nadřela a tak jsem se vrátila zpět k hadru a košteti. Mám ale doma spoustu malých skulin, kam se mop nevejde, 2 kočky a sebe (já pouštím víc chlupů než ty 2 chlupatiny
).
rozhodně mohu doporučit tento NEKUPUJTE http://www.leifheit-shop.cz/…89746-c-925/
na obrázku vypadá dobře, ale prakticky je úplně na nic, když ho chcete tím mechanismem vyždímat, tak to nejde plynulým pohybem, ale ztuha a voda z toho šplíchá na všechny strany, to jsem zase jednou naletěla
![]()
ahoj, také jsem vždy byla zastánce hadru a koštěte, ale k vánocům jsem si nadělila Leifheit Twist a už nepoužívám nic jiného ( před vytíráním teda luxuju )S klasickým mopem to neumím, ale tohle je jednoduché a když vytírám savem tak mi nesmrdí ruce ![]()
mamčababča píše:
rozhodně mohu doporučit tento NEKUPUJTE http://www.leifheit-shop.cz/…89746-c-925/
na obrázku vypadá dobře, ale prakticky je úplně na nic, když ho chcete tím mechanismem vyždímat, tak to nejde plynulým pohybem, ale ztuha a voda z toho šplíchá na všechny strany, to jsem zase jednou naletěla![]()
![]()
ahoj, já ho mám a neřekla bych že je tak špatnej, zkusila jsem kde co a z těch levnějších mi připadá nejlepší, nemusím si máchat ruce a taky není potřeba extra kýbl jako u Leif.Twistu nebo Viledy
merett píše:mamčababča píše:ahoj, já ho mám a neřekla bych že je tak špatnej, zkusila jsem kde co a z těch levnějších mi připadá nejlepší, nemusím si máchat ruce a taky není potřeba extra kýbl jako u Leif.Twistu nebo Viledy
na obrázku vypadá dobře, ale prakticky je úplně na nic, když ho chcete tím mechanismem vyždímat, tak to nejde plynulým pohybem, ale ztuha a voda z toho šplíchá na všechny strany, to jsem zase jednou naletěla![]()
![]()
Mám ho taky, už asi 2 roky a nestěžuju si. yystejně nejdří zametu než vytřu, to jsem dělala i hadru.
Já před každým vytíráním důkladně vysaju, ale stejně sem tam najdu vlas a ten mi mop nevezme
.
Já mám taky ten plochý, docela spokojenost, ale jednou za 2 týdny to stejně vezmu pořádně na kolenou hadrem - a to mám tedy co dělat: děcák + ložnice = lino, obývák = plovoučka, schody = dřevo, kuchyň, jídelna, koupelna a záchod, chodba a schody do kotelny = dlažba
![]()