Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminy,
příští měsíc jdeme na oslavu k velice dobrým známým, kde jejich osmiletá holčička slaví narozeniny. Narozenin jsme se účastnili každý rok, takže asi chápete, že už je těžké vymýšlet pro tak velkou holčinu dárek ![]()
Kdysi jsem koupila na jednom eshopu dětské odrážedlo a tak mě ten web zaujal a dnes jsem tam zabrouzdala. Co říkáte na tento dětský sedací pytel ? Mají ho v růžovém a modrém a hlavně za docela,,směšnou cenu"
Když si vezmu, že bych koupila například sladkosti, něco pěkného na sebe nebo nějakou pěknou kvalitní hračku, tak už to vyjde dohromady stejně finančně a tak se mi zdá ten vak jako pěkný dárek. Co na něj říkáte? Máte doma pro děti také nějaký vak a sedí na něm? Mě se i líbí, že tam má ty kapsičky na flašku, časák apod. a určitě se půjde dát i ven, když bude třeba nějaká ta zahradní párty nebo posezení
Ráda si vyslechnu vaše názory, zda do toho jít či ne ![]()
PS: Samozřejmě rodičů dítěte jsem se ptala a jako obvykle,,nedělejte si starosti" ![]()
My máme vak trochu jiný, chlupatou slzu
Ale je to nejoblíbenější část obýváku a hlavně dětských návštěv. Takže za mě ![]()
Mně se hodně lbíí a jestli na to doma mají místo, tak proč ne? Já uvažuju u nějakém pytli či vaku pro malou, ale té je zatím 1,5 roku. A zrovna ten váš pytel nevím, jestli se nepřeklápí, když na něj dítě stoupne a opře se o opěrátko ![]()
@Zločenková Škoda,že bydlíš tak daleko, předloni jsme od našich dostali sedací pytel, dá se natáhnout a i popruhama z toho udělat křesílko… Je nepoužitý, daný v nepoužívaném pokoji a jen se na něj práší. Je z takové té látky, připadá mi to jak na stan, že je to i omyvatelné, tmavě modrý-skoro černý… Vyhodit se mi ho zase nechce, tak jsem si říkala, že do té 5ti stovky, bych ho někomu přenechala. Vím, že za něj dávali 1200…
Ja myslim ze je to dobry darek. My tedy mame klasiku hranaty fatboy a jak se s tim deti vyradi, to je neco
Ale samozrejme osmileta slecna uz na to asi nebude skakat z vysky. Pro mensi deti bych tedy radila spis velky polstar, ale pro osmiletou bude tohle super. Ja na tom neskacu, normalne v tom sedim a ted v tehotenstvi si vylozene chrochtam jak je to pohodlne
@maritimka píše:
Mně se hodně lbíí a jestli na to doma mají místo, tak proč ne? Já uvažuju u nějakém pytli či vaku pro malou, ale té je zatím 1,5 roku. A zrovna ten váš pytel nevím, jestli se nepřeklápí, když na něj dítě stoupne a opře se o opěrátko
pro takhle male je urcite lepsi velky pytel, co se da tvarovat jak je libo, nebo ho proste polozit na placato na zem a nechat prcky do nej skakat. To moje deti miluji a i ta 20 mesicni skace jak diva ![]()
Pořídili jsme dětem (1,5 a 3 roky) k vánocům „lehací vak“ - prostě nedrží tvar a je z něj spíše matrace ale musím říct, že ze na něm věčně povalujou a řádí takže využitelnost 100%!
@Antonie Bolavá jsem si to myslela, že by asi byl lepší ten klasický tvarovací pytel. A s čím ho máte vy? Já viděla všude jen s kuličkama, tak jestli není ještě nějaký jinačí s jinou náplní..
@maritimka píše:
@Antonie Bolavá jsem si to myslela, že by asi byl lepší ten klasický tvarovací pytel. A s čím ho máte vy? Já viděla všude jen s kuličkama, tak jestli není ještě nějaký jinačí s jinou náplní..
mame kulicky. Holky ho uplne zplacately tak uz jsem musela kulicky dokupovat. Ale meli jsme ho uz dva roky a holky ho fakt nesetri
@maritimka Zdravím, na 1,5 roku nevím nevím…tohle bude asi spíše pro větší děti, ale když jsem projížděla různé diskuze, abych se o těch sedacích pytlech dozvěděla víc, tak pro prcky hodně pořizují něco jako tenhle Beanbag
Každopádně děkuji všem za příspěvky, už jsem přesvědčená, že ho pořídím ![]()
@Zločenková píše:
@maritimka Zdravím, na 1,5 roku nevím nevím…tohle bude asi spíše pro větší děti, ale když jsem projížděla různé diskuze, abych se o těch sedacích pytlech dozvěděla víc, tak pro prcky hodně pořizují něco jako tenhle Beanbag
Díky moc
. Já na ně zatím ještě nekoukala, nějak nebyl čas, ale vypadá hodně dobře ![]()
@maritimka píše:
Díky moc. Já na ně zatím ještě nekoukala, nějak nebyl čas, ale vypadá hodně dobře
to už bych radši koupila original Fatboy, tam už tak velký cenový rozdíl není
Jo tak teď koukám že tohle je ve slevě