Dětský sedací pytel pro osmiletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.3.14 14:39

Dětský sedací pytel pro osmiletou holčičku?

Zdravím maminy,
příští měsíc jdeme na oslavu k velice dobrým známým, kde jejich osmiletá holčička slaví narozeniny. Narozenin jsme se účastnili každý rok, takže asi chápete, že už je těžké vymýšlet pro tak velkou holčinu dárek :think:

Kdysi jsem koupila na jednom eshopu dětské odrážedlo a tak mě ten web zaujal a dnes jsem tam zabrouzdala. Co říkáte na tento dětský sedací pytel ? Mají ho v růžovém a modrém a hlavně za docela,,směšnou cenu" :) Když si vezmu, že bych koupila například sladkosti, něco pěkného na sebe nebo nějakou pěknou kvalitní hračku, tak už to vyjde dohromady stejně finančně a tak se mi zdá ten vak jako pěkný dárek. Co na něj říkáte? Máte doma pro děti také nějaký vak a sedí na něm? Mě se i líbí, že tam má ty kapsičky na flašku, časák apod. a určitě se půjde dát i ven, když bude třeba nějaká ta zahradní párty nebo posezení

Ráda si vyslechnu vaše názory, zda do toho jít či ne :)

PS: Samozřejmě rodičů dítěte jsem se ptala a jako obvykle,,nedělejte si starosti" :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
27.3.14 14:46

My máme vak trochu jiný, chlupatou slzu ;) Ale je to nejoblíbenější část obýváku a hlavně dětských návštěv. Takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.3.14 14:50

Mně se hodně lbíí a jestli na to doma mají místo, tak proč ne? Já uvažuju u nějakém pytli či vaku pro malou, ale té je zatím 1,5 roku. A zrovna ten váš pytel nevím, jestli se nepřeklápí, když na něj dítě stoupne a opře se o opěrátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.3.14 14:53

@Zločenková Škoda,že bydlíš tak daleko, předloni jsme od našich dostali sedací pytel, dá se natáhnout a i popruhama z toho udělat křesílko… Je nepoužitý, daný v nepoužívaném pokoji a jen se na něj práší. Je z takové té látky, připadá mi to jak na stan, že je to i omyvatelné, tmavě modrý-skoro černý… Vyhodit se mi ho zase nechce, tak jsem si říkala, že do té 5ti stovky, bych ho někomu přenechala. Vím, že za něj dávali 1200…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.3.14 14:54

Ja myslim ze je to dobry darek. My tedy mame klasiku hranaty fatboy a jak se s tim deti vyradi, to je neco :mrgreen: Ale samozrejme osmileta slecna uz na to asi nebude skakat z vysky. Pro mensi deti bych tedy radila spis velky polstar, ale pro osmiletou bude tohle super. Ja na tom neskacu, normalne v tom sedim a ted v tehotenstvi si vylozene chrochtam jak je to pohodlne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.3.14 14:57
@maritimka píše:
Mně se hodně lbíí a jestli na to doma mají místo, tak proč ne? Já uvažuju u nějakém pytli či vaku pro malou, ale té je zatím 1,5 roku. A zrovna ten váš pytel nevím, jestli se nepřeklápí, když na něj dítě stoupne a opře se o opěrátko :nevim:

pro takhle male je urcite lepsi velky pytel, co se da tvarovat jak je libo, nebo ho proste polozit na placato na zem a nechat prcky do nej skakat. To moje deti miluji a i ta 20 mesicni skace jak diva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.3.14 15:28

Pořídili jsme dětem (1,5 a 3 roky) k vánocům „lehací vak“ - prostě nedrží tvar a je z něj spíše matrace ale musím říct, že ze na něm věčně povalujou a řádí takže využitelnost 100%!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.3.14 15:36

@Antonie Bolavá jsem si to myslela, že by asi byl lepší ten klasický tvarovací pytel. A s čím ho máte vy? Já viděla všude jen s kuličkama, tak jestli není ještě nějaký jinačí s jinou náplní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.3.14 16:55
@maritimka píše:
@Antonie Bolavá jsem si to myslela, že by asi byl lepší ten klasický tvarovací pytel. A s čím ho máte vy? Já viděla všude jen s kuličkama, tak jestli není ještě nějaký jinačí s jinou náplní..

mame kulicky. Holky ho uplne zplacately tak uz jsem musela kulicky dokupovat. Ale meli jsme ho uz dva roky a holky ho fakt nesetri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.3.14 18:39

@Antonie Bolavá Tak do něj taky půjdu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 10:13

@maritimka Zdravím, na 1,5 roku nevím nevím…tohle bude asi spíše pro větší děti, ale když jsem projížděla různé diskuze, abych se o těch sedacích pytlech dozvěděla víc, tak pro prcky hodně pořizují něco jako tenhle Beanbag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 10:15

Poděkování za reakce

Každopádně děkuji všem za příspěvky, už jsem přesvědčená, že ho pořídím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.3.14 13:57
@Zločenková píše:
@maritimka Zdravím, na 1,5 roku nevím nevím…tohle bude asi spíše pro větší děti, ale když jsem projížděla různé diskuze, abych se o těch sedacích pytlech dozvěděla víc, tak pro prcky hodně pořizují něco jako tenhle Beanbag

Díky moc :). Já na ně zatím ještě nekoukala, nějak nebyl čas, ale vypadá hodně dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.3.14 15:32
@maritimka píše:
Díky moc :). Já na ně zatím ještě nekoukala, nějak nebyl čas, ale vypadá hodně dobře :)

to už bych radši koupila original Fatboy, tam už tak velký cenový rozdíl není
Jo tak teď koukám že tohle je ve slevě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný