Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak my jsme bohužel ten případ jako paní z Ameriky. Asi po půl roce se ulomil celý boční lem, přesto jsme ho používali dál a teď se odlomil i ten na druhé straně. Takže mi syn konečně dovolil hodit celý slavný podesdák do popelnice. Ani jsem ho nereklamovala, já skoro nic nikdy nereklamuju, navíc je mi jasný, že by to vyhodnotili jako „nesprávné používání“. My jsme ho tedy používali fakt jen k sezení u jídelního stolu, bohužel syn od stolu odcházel „bokem“ tak, jak to pro něj bylo nejjednodušší. Správně bych ho asi měla nejdřív odsunout od stolu a umožnit mu ze sedáku „vyklouznout“ dopředu, pak by asi ty lemy tak netrpěly. Ale na to bych se teda mohla…takže teď hledám nějakou vhodnější alternativu. Jo, a já jsem ho kupovala snad v roce 2010 ještě za 500 a i tehdy se mi to zdálo moc ![]()
Ahoj,
my máme 2 sedáky (pravé babysmarty) doma i u babičky a přijdou mi absolutně nezničitelné. Dětem je 2,5 a 5 a používáme je už asi 2 roky a stále vypadají jako nové (teda až na nalepené nálepky:-)). Vozíme je i na delší cesty a nahradí nejen židličky, ale i jakékoliv polštářky na sezení na zemi či kdekoliv jinde - nekloužou a například pro sezení na podlaze na chalupě jsou naprosto ideální. Ze začátku jsem se bála, jestli přežijí dětské řádění, protože děti si je staví na sebe a používají je jako schody nebo na stavění bunkrů, ale jsou stále mezi námi a stále vypadají stejně
Není nad osobní zkušenost…
Ahoj, přidávám jeden postřeh k Babysmartu - je super, ale odložila jsem na něj papírovou tašku - barenou - a barvička nejde umýt - už jsem zkoušela drhnout i pískem a je to tam zapuštěné
. Pár šrámů utržil sedák od kocoura - brousil si o něj drápky
. Myslím, že řádění naší kočky by odolalo máloco - jinak je sedák super.
@Kubik_kubikula píše:
presně, mě to taky přijde zbytečné, aby v tom dítě sedělo na zemi. to už rovnou může sedět na polštářku nebo na koberci. a na sezení u stolu mi to taky přijde zbytečné, když může sedět ve své sedačce
My ho nakonec pořídili, protože máme momentálně doma dvě děti, které z normální židle nedosáhnou na stůl
. Takže když jsme dcerku posadili do dětské židličky, sny šel na sedák, je to super, neklouže, on hezky sedí a v klidu se nají, bereme ho s sebou na dovolené nebo když jedeme autem někam na návštěvu…
Co se týče nezničitelnosti, sám o sobě sedák žádné problémy nejeví, i tak ho naše děti zdatně likvidují, nejdřív z něj syn vydloubal kus pastelkou, teď se v tom vydloubaném vrtá dcerka, takže dostal pěkně zabrat
Ale je to jen estetická vada, funkčně je úplně perfektní ![]()
A jak tu někdo píše, že se z něj nesmí od stolu vystupovat „bokem“, ale musí se od stolu odsunout, tak to tedy v žádném případě neděláme, syn na něj leze, kudy se mu zlíbí…
Holky, chci se zeptat, nemáte někdo sedák Babysmart k prodeji? Máme jeden a potřebovali bychom ještě jeden, ale je teď nějaký nový typ, co se nám vůbec nelíbí a je ještě dražší než ten původní… Kdyžtak prosím do SZ, díky moc ![]()
Ahoj holky, čtu si Vaše recenze. Taky jsem se zamilovala do tohoto nápadu, mám dvojčata a malou kuchyň, tak mi to přišlo jako naprosto ideální řešení - zbavit se dvou jídelních židlí najednou! Objednala jsem dva sedáky na babysmart.cz,, asi nějaké poslední kusy, už ani barvu jsem si nemohla vybrat, nicméně dnes dorazily a jsem docela zklamaná z té kvality! Jeden má vymačkané důlky na opěrce a druhý šedé skvrny a takové jako hrubé bublinky místy okolo lemů a taky zespod je zažloutlý, jako by už někde aspoň půl roku seděl… Jaké s tím máte prosím zkušenosti, byly Vaše sedáky stoprocentní, nebo je to tak „normální“, mě to teda nepřipadá a asi to budu muset reklamovat
Jenže jsou už skoro nedostatkové v ČR, jen ty Hybac a to se mi nechce za ně dát o 400 Kč víc, navíc nemám opět žádnou záruku kvality. Díky za reakce!
Dobrý den maminky, prosím, nebudete některá sedák_podsedák Babysmart prodávat? Prosím dyžtak zprávu do SZ. Děkuji ![]()
Dobrý den, maminky, i já bych se hlásila, pokud by někdo podsedák Babysmart prodával ![]()
Případně prosím do zprávy.
Děkuji ![]()
Dobrý den, maminky, i já bych měla zájem, pokud by některá z vás podsedák Babymart prodávala. Budete velmi laskavé za zprávu. Velmi děkuji ![]()
Ahojky. Baby Smart je super věc! Já jsem ho koupila za 999 Kč na home4design a ještě jsme dostali zdarma super lahvičku v barvě podobné limetkovému sedáku. Naprosto souhlasím, jak píše zizi, vše stačí jednoduše omýt hadříkem a vodou a sedák je jako nový a děti jsou z toho u vytržení, zkrátka - nemůžeme si ho vynachválit. Je lehký, takže si ho děti můžou nosit sami v taštičce, ve které je sedák zabalený a také pokud nějací nezbedové musí pořád něco kousat, tak tenhle sedák jim neublíží právě proto že je to pěnová hmota. Můžu jen doporučit. Mamky sestře jsem ho taky doporučila pro moji malou sestřenku a jsou z toho paf!