Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Mám holčičku, které jsou necelé 4 roky. Velmi ráda si hraje s dotykovým telefonem. Chtěla bych jí koupit k Vánocům něco, co je pokud možno dotykové a zároven kde si bude moct pouštět písničky, prohlížet obrázky a hlavně kde budou i pohádky-bud videa nebo vyprávění. Jenže se mi nedaří nic takového sehnat. Dále bych chtěla, aby to bylo pouze v českém jazyce. Posílám odkaz, našla jsem něco podobného, ale má to dva jazyky-češtinu a angličtinu. Nikde jsem nenašla, jestli jsou pohádky i v češtině, nebo tedy co vše tam je v češtině. Pokud někdo tento smartphone máte, budu moc ráda za všechny informace, pokud máte něco jiného či podobného, napiště. Děkuji
Vyhozený peníze, fakt
Koukni raději na kouzelné čtení, to vypadá mnohem lépe ![]()
Jo, tohle mame - je ti jasne, ze to nema zadnou obrazovku, je to jen obrazek a pod urcitymi misty jsou ukryta tlacitka?
uz to nefunguje, ale kluci to namocili, mozna by to jeste slo. jedna z tech funkci je, ze to opakuje, co dite reklo - s tim si asi vyhrali nejvic, delali do toho ruzne skreky.
Pro 4 letý holčičky jsou přece daleko hezčí dárky než dotykový mobil. Proč vychovávat další generaci skloněných hlav.
Moje děti dostaly takový „tablet“ s výukou angličtiny - je to jen obrázek a pod ním tlačítka, takže nic dotykového, dají se na tom pouštět akorát zvuky a kvalita je nevalná ![]()
stejně jako @Pudloslava bych doporučila Kouzelné čtení to je mnohem mnohem lepší ![]()
@chaarleene píše:
Moje děti dostaly takový „tablet“ s výukou angličtiny - je to jen obrázek a pod ním tlačítka, takže nic dotykového, dají se na tom pouštět akorát zvuky a kvalita je nevalná
stejně jako @Pudloslava bych doporučila Kouzelné čtení to je mnohem mnohem lepší
to ja nedoporucovala, vubec nevim, co to je ![]()
Pokud chceš za každou cenu něco ala smartphone, tak kup rovnou klasický tablet. nahraješ tam pohádky jaké chcš, klidně výukové programy a využití to má veliké. ve 4 letech to už nezničí.
a jinak doporučuji i to kouzelné čtení. mám děti 9 a 5 let a vyhrají si oba - teda spíš ta starší, nakoupili jsme jí naučné knížky a je to fakt výborná věc
@chaarleene píše:
@Pudloslava omlouvám se, přehlédla jsem se, byla to @araw
jo, ja vim, ze sjem tady nejchytrejsi a nejoblibenejsi, takze kdyz nekdo neco dobreho radi, snadno se to pripise me
![]()
Děkuji za rady a informace. Dále bych se chtěla optat, jestli nevíte kde mají na internetu k objednání dívčí trička s písmenkem A. Občas mají v Lídlu, ale to od velikosti 122 a já potřebuji od 104,110.