Dětský smartphone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
30.10.15 19:37

Dětský smartphone

Ahoj maminky. Mám holčičku, které jsou necelé 4 roky. Velmi ráda si hraje s dotykovým telefonem. Chtěla bych jí koupit k Vánocům něco, co je pokud možno dotykové a zároven kde si bude moct pouštět písničky, prohlížet obrázky a hlavně kde budou i pohádky-bud videa nebo vyprávění. Jenže se mi nedaří nic takového sehnat. Dále bych chtěla, aby to bylo pouze v českém jazyce. Posílám odkaz, našla jsem něco podobného, ale má to dva jazyky-češtinu a angličtinu. Nikde jsem nenašla, jestli jsou pohádky i v češtině, nebo tedy co vše tam je v češtině. Pokud někdo tento smartphone máte, budu moc ráda za všechny informace, pokud máte něco jiného či podobného, napiště. Děkuji

http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
30.10.15 19:45

Vyhozený peníze, fakt :nevim: Koukni raději na kouzelné čtení, to vypadá mnohem lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.10.15 19:54

Jo, tohle mame - je ti jasne, ze to nema zadnou obrazovku, je to jen obrazek a pod urcitymi misty jsou ukryta tlacitka?

uz to nefunguje, ale kluci to namocili, mozna by to jeste slo. jedna z tech funkci je, ze to opakuje, co dite reklo - s tim si asi vyhrali nejvic, delali do toho ruzne skreky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.15 19:57

Pro 4 letý holčičky jsou přece daleko hezčí dárky než dotykový mobil. Proč vychovávat další generaci skloněných hlav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
30.10.15 19:57

Moje děti dostaly takový „tablet“ s výukou angličtiny - je to jen obrázek a pod ním tlačítka, takže nic dotykového, dají se na tom pouštět akorát zvuky a kvalita je nevalná :?
stejně jako @Pudloslava bych doporučila Kouzelné čtení to je mnohem mnohem lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.10.15 20:30
@chaarleene píše:
Moje děti dostaly takový „tablet“ s výukou angličtiny - je to jen obrázek a pod ním tlačítka, takže nic dotykového, dají se na tom pouštět akorát zvuky a kvalita je nevalná :?
stejně jako @Pudloslava bych doporučila Kouzelné čtení to je mnohem mnohem lepší :palec:

to ja nedoporucovala, vubec nevim, co to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
30.10.15 20:47

Pokud chceš za každou cenu něco ala smartphone, tak kup rovnou klasický tablet. nahraješ tam pohádky jaké chcš, klidně výukové programy a využití to má veliké. ve 4 letech to už nezničí.
a jinak doporučuji i to kouzelné čtení. mám děti 9 a 5 let a vyhrají si oba - teda spíš ta starší, nakoupili jsme jí naučné knížky a je to fakt výborná věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
30.10.15 21:23

@Pudloslava omlouvám se, přehlédla jsem se, byla to @araw :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.10.15 06:56
@chaarleene píše:
@Pudloslava omlouvám se, přehlédla jsem se, byla to @araw :lol:

jo, ja vim, ze sjem tady nejchytrejsi a nejoblibenejsi, takze kdyz nekdo neco dobreho radi, snadno se to pripise me :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.11.15 18:08

Děkuji za rady a informace. Dále bych se chtěla optat, jestli nevíte kde mají na internetu k objednání dívčí trička s písmenkem A. Občas mají v Lídlu, ale to od velikosti 122 a já potřebuji od 104,110.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí