Dětský stan / domeček z Pompa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
16.11.11 12:15

dětský stan domeček z pompa

Ahoj,

nemáte někdo doma dětský stan ve tvaru domečku koupený v pompu?? Mají ho v katalogu, cena 249kč myslím, vypadá celkem dobře..

jen než pro něj pošlu manžela, tak přemýšlím,jak moc je trvanlivý, protože postavený ho tam mít asi nebudou, u nás je prodejna maličká.. syn je celkem divoch a nerada bych ho po novém roce vyhazovala rozlámaný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
16.11.11 12:17
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
16.11.11 13:24

Madi,doporučuji počka s koupí do 1.5roku,nejlépe do dvou,jinak nepřežije.

• Citovat
  • Upravit
17226
16.11.11 13:38

Sice ho nemáme, ale koukala jsem na něj taky. Vypadá dosti chatrně pro malého raubíře :think: Máme klasický dětský stan s tunelem, ten vydrží hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.11.11 13:39
dada1511 píše:
Madi,doporučuji počka s koupí do 1.5roku,nejlépe do dvou,jinak nepřežije.

Jestli koukám dobře, tak madi má syna skoro 3letého :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.11.11 13:43

:oops: Jó,tak to jo,já nevím proč jsem si myslela,že má 8 měs :zed: :lol:Přehlédla jsem ty 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
9066
16.11.11 13:50

Ja uz jsem tedy taky videla jeden podobne „domeckovitej“ rozlamanej, fakt zalezi, jak se k tomu bude malej chovat, coz nikdy neodhadnes :nevim: My mame klasickou kopuli s tunelem a balonky - http://www.i-kocarky.cz/detail.php?… a troufam si rict, ze skoro neznicitelnej - Zuzka na zniceni intenzivne pracuje od sveho roku do dvou a porad je jak novej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.11.11 13:57

Holky díky.. no právě že žádné opatrné zacházení čekat nemůžu, spíš naopak :mrgreen: Tak se asi poohlídnu ještě jinde :think:

• Citovat
  • Upravit
17226
16.11.11 14:03
madi píše:
Holky díky.. no právě že žádné opatrné zacházení čekat nemůžu, spíš naopak :mrgreen: Tak se asi poohlídnu ještě jinde :think:

Zkus ty klasické stany s tunelem nebo bez něj. Sice se v nich větší dítě už nepostaví(ne teda v tom našem), ale vydrží hodně. Kuba do něj skáče šipky, věší se na něj, a stále drží(už 1rok) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí