Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Madi,doporučuji počka s koupí do 1.5roku,nejlépe do dvou,jinak nepřežije.
Sice ho nemáme, ale koukala jsem na něj taky. Vypadá dosti chatrně pro malého raubíře
Máme klasický dětský stan s tunelem, ten vydrží hodně ![]()
dada1511 píše:
Madi,doporučuji počka s koupí do 1.5roku,nejlépe do dvou,jinak nepřežije.
Jestli koukám dobře, tak madi má syna skoro 3letého
![]()
Jó,tak to jo,já nevím proč jsem si myslela,že má 8 měs
Přehlédla jsem ty 2 roky.
Ja uz jsem tedy taky videla jeden podobne „domeckovitej“ rozlamanej, fakt zalezi, jak se k tomu bude malej chovat, coz nikdy neodhadnes
My mame klasickou kopuli s tunelem a balonky - http://www.i-kocarky.cz/detail.php?… a troufam si rict, ze skoro neznicitelnej - Zuzka na zniceni intenzivne pracuje od sveho roku do dvou a porad je jak novej ![]()
Holky díky.. no právě že žádné opatrné zacházení čekat nemůžu, spíš naopak
Tak se asi poohlídnu ještě jinde ![]()
madi píše:
Holky díky.. no právě že žádné opatrné zacházení čekat nemůžu, spíš naopakTak se asi poohlídnu ještě jinde
Zkus ty klasické stany s tunelem nebo bez něj. Sice se v nich větší dítě už nepostaví(ne teda v tom našem), ale vydrží hodně. Kuba do něj skáče šipky, věší se na něj, a stále drží(už 1rok) ![]()
Ahoj,
nemáte někdo doma dětský stan ve tvaru domečku koupený v pompu?? Mají ho v katalogu, cena 249kč myslím, vypadá celkem dobře..
jen než pro něj pošlu manžela, tak přemýšlím,jak moc je trvanlivý, protože postavený ho tam mít asi nebudou, u nás je prodejna maličká.. syn je celkem divoch a nerada bych ho po novém roce vyhazovala rozlámaný