Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky prosím o rychlou radu.
Našla jsem na internetu stan pro děti s tunelem a dokonce dva stany v ceně(propojené tunelem).
Mám strach ať nekoupím něco nekvalitního.
Na internetu čtu že hdoně dětských stanů, nejde složit zpět do obalu a nebo jsou velice vratké. A proto se Vás ptám zda máte některá zkušenost s tímto stanem ![]()
Moc moc děkuji
Mame neco podobneho (hodne stejneho), koupil to byvaly malemu k vanocum a je to hodne vdecna hracka.. Jenom pozor, je hodne narocna na prostor a deti se ho spatne vzdavaji. My jsme nakonec dali v lete na zahradu, protoze do pokojiku se veslo jenom spatne a spatne se tam chodilo (a to mame mega pokojicek). ![]()
Ale jako hracka je to naprosto super… ![]()
Naše děcka mají něco hodně podobné jen jiný stan…
Jinak stratily součástku tak nejde postavit jeden ze stanů.
.
Jinak supr
.Děcka v něm provádí i psa ![]()
@malinecka známá má tenhle v kavárně, drží už 2 roky a bez problémů. můj mladej měl podobnej od Cars a naprosto v pohodě, drží to už taky nějaké 4 roky…
Děkuji holky za info ![]()
Jen mám strach aby se stan nepřevrátil když se opře dítě o stěnu stanu. Četla jsem si recenze a hodně se na levné stany nadává.
Stojí cca. 500,– Kč
proto si říkám zda nejít radši do ZOPA stanu.
Budu ráda za další info.. ![]()
Můj požadavek je, aby stan měl dva vchody, jelikož mám 8měsíční dítě.
@malinecka my měli ZOPA Design Domeček s míčky „SMART DOG“ a skladný teda moc nebyl, takže byl v podstatě stále rozložený.. a malá jak na něj věčně skákala a válela se po něm.. tak brzy vylezly ty dráty a to už bylo nebezpečné, takže jsme nakonec vyhodili. Pořizovali jsme ho malý když jí bylo asi 1,5 roku nebo po. Ale píšeš že to chces pro 8 měs. tak to snad nebude tak divoké mimi
Jinak obdobné domečky a tunely mají děti fakt v oblibě ![]()
A ta kvalita 500,– nebo Zopa značka, si myslím, že nebude až tak rozdílná.
Máme tyto - už víc jak dva roky a jsou za 300 z Penny. Drží látky i tyče a v létě je dáváme i ven
Ahoj, oživuji diskuzi, včera jsem koupila neteři k vánocum tento stan.
Docela mi překvapilo, že ten tunel nejde ke stanu přidělat, ale ma se tam vložit jen tak volne? Máte s tím některé zkušenosti? Me to přijde dost nebezpečné…
@Kamcca Já mám teda jiný, ale taky se tam nedá ten tunel připevnit. Naštěstí to malýmu asi nijak nevadí a doufám, že se ani nikdy nic nestane!
@Hopsinka26 me to práve piřjde hrozne divný a mam strach, že kdyz to díte tim bude prolízat, aby to celé nespadlo. Přemýslím jeslti tam nenašít nejaky poutka a neupevnit to nejak…ale netuším jak
@Kamcca Nám v tom kluk dračí asi 3 měsíce (je mu 13měs.) a vyvádí tam docela slušný kousky (honí se s jorkšírem
) a nevypadá to, že by to chtělo spadnout, tak snad ![]()
@Hopsinka26 ja to mam prave pro čerstve dvouletou holčinu. Jinak našemu psovi se to včera taky hodne libilo, kdyz jsme to skládali
. Tak snad to vydrží a nespadne to…