Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zvažuji koupi hrací deky od Lamaze, nejlevněji jsem ji našla tady aukro.cz/lamaze-hraci-deka-podlozka-nova-akce-i2987802372.html a chtěla jsem se zeptat dá se ji koupit i levněji nebo je opravdu tak drahá? A vyplatí se do hrací deky tolik investovat? Máte ji někdo? Děkuji ![]()
Ahoj, já ji mám z tesca, kde byla za 800 v nějaké akci. Je moc pěkná, pár měsíců určitě zábavu, ale je to dítě od dítěte:)
Ahoj, my máme tuhle: http://www.skluzavkyahracky.cz/…-zirafa.html - jen pro představu. Můžu ti říci, že ze začátku, ještě než se malý narodil, se nám to zdálo zbytečné, ale strávil na tom každý den, od rána do večera, vlastně ještě tráví…dokonce jsme i hračky dokupovali a dokupujeme a používám je i do kočárku. Za mě je to tak, že bez deky by to nešlo, dokonce jí vozíme i na návštěvy a cestovala s námi i do Německa. Ale nevím, jak to funguje jinde, některé děti si na ní třeba nehrají. Za mě určitě velké ano
a cenově to tak vychází, možná, že ji někde najdeš a pár korun levnější, ale Lamaze je obecně drahá značka…
Ahoj, myslím že do hrací deky se to nevyplatí…Hlavně na obrázku, vypadají vždy větší a pak když jsem to viděla živě, tak velký zklamání. Deku jsme používali cca 3m pak se syn naučil plazit a byl všude jinde než tam…Taky jsme vyzkoušeli u ka marádky tu deku od L. s tím otáčecím nástavcem a to mu bylo 6m a vydržel tam 2min a pak se sápal pryč…a taky je směšně malá…koupila jsem na mimib. použitou od playskool a už mi leží ve skříni, ale ty 3m ji využil tím, že na ní ležel…
Já ji kupovala na netu za 1300,–malej se brzo pretacel, tak z ni brzo byl mimo.moc ho nebavila.ted ji ma pujcenou kamarádka a strašně si ji chválí. takže je to fakt, jak který mimco:-)
Spíš než na značku bych se zaměřila na to jak je zajímavá, co je na ní na prozkoumání a ne, že bude jen pohledově hezká pro nás dospěláky ![]()
Ahoj, přesně tu máme zakladatelko. Ale my ji koupili za 1800,–. Takže tahle cena je opravdu super. Jinak malá si na ní hraje docela dost, akorát místo těch hraček k téhle dece, tam má pejska a kočičku od Lamaze
Mně příjde fajn v tom, že je přenosná a roste s dítětem.
Taky je důležité, tedy bylo u nás, jak dobře jde prát. My ji měli často poblinkanou, tím jak se přetáčel tak začal víc ublinkávat, když jen ležel tak vůbec…
My ji máme a to co jsem od ní očekávala, nesplnila. Dcera se dlouho bála té melodie co vydává to sluníčko, celkově ji ta hrací deka nic nedala…líbili se jí snad jen ty šustící dveře. Rozhodně bych za deku tolik penez příště neutratila a koupila nějakou levnější ![]()
Ja ji mela prisla mi strasne krasna
… pak jsem zjistila, ze je mala takze jsem kupovala dalsi a ta byla mnohem vetsi… krasna, ale mala. Zpetne vim, ze staci detsky koberec z Ikea… da se strcit do pracky. Jakmile se dite otaci na brisko je stejne 90 % na brise, aspon to nase bylo takze spis to byla podlozka, aby nebyla prckovi zima od zeme…
@kitty77 píše:
Zvažuji koupi hrací deky od Lamaze, nejlevněji jsem ji našla tady aukro.cz/lamaze-hraci-deka-podlozka-nova-akce-i2987802372.html a chtěla jsem se zeptat dá se ji koupit i levněji nebo je opravdu tak drahá? A vyplatí se do hrací deky tolik investovat? Máte ji někdo? Děkuji
Ahoj, a potřebuješ nutně novou? někdo na aukru prodává 3 měsíce použitou za 990,–
![]()
My jí máme, dostali jsme jí k Vánocům. Syn o ní moc zájmu nejeví, ale miluje hračky z ní - panáčkům se skvěle cpu nožičky do pusy ![]()
Kdyby to bylo na mě, tak koupím jen hrazdičku a nechám ho ležet třeba na puclíkách.
S touhle hrazdičkou se blbě manipuluje - když jí chceš odendat, tak jí musí vytáhnout ze dvou tunýlků na straně. A když jí zas dát nahoru, tak to je ještě zdlouhavější.
Děkuju všem za reakce, ještě popřemýšlím
mě se líbila že z ní jde pak udělat i domek…vím že je na aukru i použitá ale radši trochu připlatím a budu mít novou ta použitá je celkem drahá