Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
máte někdo svítící berušku nebo želvičku z tohoto eshopu?
http://www.svitici-beruska.cz/
Je to kvalitní výrobek? Jste spokojení?
Díky ![]()
Máme z jiného eshopu, ale naprosto stejnou. Syn jí dostal v k vánocům a moc se mu líbí.
Ahojky! Mi máme berušky, dostali jsme na vánoce a je úžasna! Teda až na tu hudbu, mě to sice taha za uši, ale chlapovi to nevadí. A usíname u toho všichni 3
. Segra má i berušku i želvu, a taky je spokojena.
Máme želvičku, dostala ji malá k vánocům a usíná při ní téměř každý večer, jen ten zvuk je trošinku nepříjemný na moje uši, nemáme jí ale u hlavy, tak jí to asi nevadí ![]()
Máme z jiného e. shopu a děti jsou naprosto spokojeny večer u ni usinaji ![]()
Máme želvu, syn ji dostal k 1.narozeninám a hned bylo usínaní o mnoho lepší
Hudbu nastesti nehraje, stejne ctu pohadky ![]()
Mame berusku, ale ne z teto stranky, tady mi prisla draha pred vanoci ji tu meli za 699 a ja ji mam za 249,– a maly je z ni nadseny a pousti kazdy vecer.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli někde nevíte, kde prodávají čepici proti stékání šampronu pro miminka. Viděla jsem to v Německu.
My máme taky berušku, ale trochu jinou a doporučuju
. Je to super i pro větší děti, když cestujou v noci na záchod nebo za rodičema do postele ![]()
Malá ji má od 3 let u postele…
Jo a tuhle želvičku má holčina od kamarádky a je spokojená, ale je jí teda 5 let
.
Ono hodně záleží na dítěti, někomu se při tom bude hezky usínat, někdo to nesnese. Můj prcek třeba neusnul, dokud jsem nesundala svítící hvězdičky, co měl nad postýlkou, prostě mu tam vadily, takže tohle by nedal ani náhodou
. Ale zase malá to měla ráda ![]()
Tak dnes objednám želvičku, líbí se mi víc, než beruška
Malá dostane krásný dárek k Valentýnu ![]()
Děkuji všem za pomoc ![]()