Plastové míčky, kam s nimi?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.1.13 11:58

Plastové míčky, kam s nimi?

Kde máte plastové míčky, aby nebyly rozkutálené po celém bytě? Líbí se mi molitanové kostky, ze kterých bych udělala něco jako ohrádku (ale nebude to působit jako vězení, protože mají výšku okolo 30cm), ale vyšlo by to tak na 6000Kč a to je dost, takže potřebuju levnější řešení. (Né však to zmiňované vězení - vlastně ohrádku ;-) )

Tady foto na molitanové kostky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.1.13 11:59

Jo a anonym proto, aby mamka neviděla, že jsem zase utrácela za míčky a že budu utrácet dál. :lol:

• Citovat
  • Upravit
15074
26.1.13 12:00

Nafukovací kulatej bazének by se nehodil?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
26.1.13 12:04

My měli malý nafukovací kulatý bazének, tam mohlo i dítko v tom řádit, pokud jde jen o uskladnění, kamarádka má na ně obří květináč a v obchodě s hračkami jsem viděla obr síťovaný pytel na hračky, zavěšený ke stropu, tam by taky mohly být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
26.1.13 12:07

My měli taky nafukovací bazének, pak velký úložný box ikea co je pod postel :lol: vždycky se to pak zasunulo a byl pořádek :palec: ale viděla jsem i takový jak stan domeček s vyšším okrajem aby nevypadávaly, ale to už je dražší, ale určo ne 6000 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.13 12:09
Dětský bazének je super nápad.
@Helii píše:
My měli malý nafukovací kulatý bazének, tam mohlo i dítko v tom řádit, pokud jde jen o uskladnění, kamarádka má na ně obří květináč a v obchodě s hračkami jsem viděla obr síťovaný pytel na hračky, zavěšený ke stropu, tam by taky mohly být. :nevim:

To jsem přesně myslela, špatně jsem se vyjádřila. Kolik těch míčků máte?

• Citovat
  • Upravit
19976
26.1.13 12:15

My jich máme 100 a taky byly v nafukovacím bazénku, v tescu na to prodávali i takovou ohrádku. Nebo se dají dát do dětského stanu.

Nebo tohle: http://www. mojedetatko. cz/fotocache/gallery/BABYBEARZONEIMAGE(NO_MELODY).jpg

http://www.kupujete.cz/…-xxxlutz.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
26.1.13 12:16

My měli bazének v průměru necelý metr a míčků cca 300 +/-, takové ty střední velikosti.
Jinak ten stan jak tu někdo psal, jsem viděla taky a ten je taky super, mívají ho občas v akci Lidl i Tesco a stál nějak do tisícovky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.1.13 12:18

to je to tesco

http://www. mojedetatko. cz/fotocache/bigorig/BABYBEARZONEIMAGE(NO_MELODY).jpg. mojedetatko. cz/fotocache/bigorig/BABYBEARZONEIMAGE(NO_MELODY).jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.1.13 12:19

Http://www. mojedetatko. cz/fotocache/bigorig/BABYBEARZONEIMAGE(NO_MELODY).jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
26.1.13 12:22

Máme je v bazénku, ale jakmile je dítko větší a šikovnější, tak vezme celej bazének a míčky z něho vysype, nejlepší zábava, když pak máma leze po čtyřech a hodinu je sbírá, aby to mohl udělat zase :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.1.13 12:30

Bazének je asi nejlepší. A nebo jen do nějaké krabice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
26.1.13 12:33

Ahoj, kámoška má míčky v nafukovacím bazénku, jak tu ostatní psali, a my je měli v dětském stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.1.13 12:35

Zakladatelko: tady je za super cenu: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
26.1.13 12:36

Jo a stan jsem kupovala v Intersparu za cca 200,– takový ten iglů, a malý v tom řádí jak zběsilý.:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí