Chodící kočička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
25.1.13 14:36

chodící kočička

Ahoj, prosím nevíte zda je možnost někde koupit chodící kočičku. která i mnouka? Malá bude mít dva roky, a miluje kočky. Všude jsou jen psi, vy má taky rada, ale kočky vedou. Budu rada za každý tip, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
25.1.13 15:18

Myslim, ze v utulku jich bude spousta i zadarmo :mrgreen:

Osobne hlasuju opravdu pro zivou, mela jsem uz spoustu zviratek (krecky, morcata, kralika…) a kocka je pro me nejmin narocny a pritom nejuzasnejsi tvor :) Mame klasickeho „popelnicare“ z vesnice, obycejny mourek, syn s nim vyrustal a doted ho neomrzel :) To mnoukajici hracka by ho omrzela brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.1.13 15:23

@Danylea tak tak, moje slova. :potlesk: já mám doma tři kočky a malá s nima taky vyrustala a miluje je :-) hlavně se ke zvířatům naučí chovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.1.13 15:24

Kočičku živou máme u babičky. Já do bytu nechci. Vyrůstala jsem na domku, kočky byly vždy na dvoře, a i doma na chvíli.
A malá čím je starší tak ji umí občas pěkně zlobit, tak i kvůli tomu. Tak bych na doma uvítala nějakou tu hračku aspoň prozatím, až bude starší tak možná vyměknu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
25.1.13 15:29

@Danylea :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: nenapsala bych to líp :pankac: :pankac: :pankac:

A pro zakladatelku: zkus pohledat na netu, určitě najdeš, třeba toto http://www.inethracky.cz/…ka-2527.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.1.13 15:54

Na tu jsem se dívala i na živo, ale neni moc hezká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
25.1.13 16:32

Vw sparkyau, pompu i puntanele mají kočku, co chodí a miouka a cenu atd, ale stojí 1700, my máme živě dvě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
25.1.13 16:33

Mně ty „skorokočky“ a vůbec „skorozvířata“ přijdou divný :nevim: Ale vím, že v TV čas od času běží reklama na „kočku“, co mňouká, přede, hýbe pacičkou…zkus to vychytat, před Vánocema to běželo pořád. Každopádně za sebe doporučuju taky živou :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
25.1.13 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.1.13 21:59

Na ty jsem už dívala, ale nechodí. jen leží :-(od stejného výrobce je i právě chodící. ale nikde nejde sehnat:-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajuja
27.1.13 22:39
@Pajoš píše:
Na ty jsem už dívala, ale nechodí. jen leží :-(od stejného výrobce je i právě chodící. ale nikde nejde sehnat:-o

Tyhle, co myslíš teď mají většinou v Tescu nebo u nás třeba i v Intersparu, prostě spíš v hypermarketech, než v hračkářstvích. A jinak v Dráčiku mají takovou malou, jednoduchou chodící+mňoukací kočičku, myslím, že stojí jenom 350 kč. Odkaz dát nemohu, na webovkách ji uvedenou nemají, ale na prodejnách je.

• Citovat
  • Upravit
1272
27.1.13 22:55

Děkuji, hned zítra to zajdu obhlídnoút. Dracik tu máme. Tak třeba tam už něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí