Jaké hračky pro dvouletou?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1149
23.1.13 18:08

jaké hračky? (holka 2 roky)

Můžu poprosit o tipy na hračky pro dvouletou dceru? Dcera bude mít narozeniny a nevíme, co koupit. S čím si Vaše děti nejvíc vyhrajou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
23.1.13 18:12

Já mám pro syna k dvouletým narozeninám (které bude mít za 5 týdnů) klouzačku :-)Jinak k váocům dostal mj. třeba takovou tu magnetickou psací tabulku http://www.baby-planeta.cz/…a-maja-18-8/ a s tím si vyhraje fakt hodně a nebo fontána do vody http://www.malvik.cz/…avna-fontana …vždycky ve vaně sedí hodinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.1.13 18:15

Ano, tu magnetickou kreslící tabulku doporučuji :palec: Potom je vcelku zajímavá magnetická tabulka s tvary My máme i s Krtečekem.
Co navlékání korálků, pastelky do vody nebo nějakou encyklopedii s oblíbeným motivem? Víc mě jako matku dvou kluků nenapadá pro holčičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
23.1.13 18:16

@Pájinka25 vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě, tak by jsme klouzačku neměli kam dát, magnetickou tabulku máme, ale ta fontánka vypadá dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.1.13 18:28

@lupilka já mám taky klouzačku do bytu :-) ale je fatk, že máme velkej obývák a má tu cvůj hrací kout, takže jí bude mít tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.1.13 18:29

Mě napadla nějaká stavebnice se zvířÁTky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
23.1.13 18:33

@Pájinka25 je pravda, že by se jí klouzačka líbila, občas chodíme do „školky“ a tam ji nejvíc zájíma právě ta klouzačka. Také máme velký obývák, ale o vánocích ho zaplnil stan s tunelem :)
mmch dcera bude mít narozeniny taky cca za pět týdnů, tak to máme skoro stejně staré děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
23.1.13 18:34

@tumpach a nemáš prosím tě nějaké odkazy na www stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.1.13 18:37

My máme od třech let, a le tahle od lega tak y nevypadá špatně
http://www.maxikovy-hracky.cz/…je-prvni-zoo , a myslím si, že by se na to hodilo i lego klasický, a by jste pak měli víc těch dílků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.1.13 18:40
@zoubky píše:
Ano, tu magnetickou kreslící tabulku doporučuji :palec: Potom je vcelku zajímavá magnetická tabulka s tvary My máme i s Krtečekem.
Co navlékání korálků, pastelky do vody nebo nějakou encyklopedii s oblíbeným motivem? Víc mě jako matku dvou kluků nenapadá pro holčičku :oops:

Můžeš prosím hodit odkaz na tu tabulku s krtečkem? My máme krtečka hrozně rádi, ale nemůžu to asi najít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.1.13 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.1.13 19:00

Dcera ma dva roky a uzasne, az neskutecne si poslednimdobou vyhraje se stavebnici Duplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
23.1.13 19:04

Tak nase slecna dostala k druhym narozeninam motorku, hracky na pusek v tasce na koleckach, panenku co se smeje, podlozku na malovani vodou a taky poniky jak se cesou (ty mali casti jsou schovane) jo a jeste zhu zhu pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.1.13 19:22

Knížky? Nějakou skládanku? U nás jede docela převlíkací medvídek dřevěnej od Bina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.1.13 19:43

Knizky, magneticka tabulka, velke drevene korale na navlekani, modelina s vykrajovatky a strojkem, lego duplo, koloodrazedlo, mic, vodovky, pracovni sesit pro dvoulete… Tohle malou bavi hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí