Bazének, nebo stan s míčky?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
465
22.1.13 22:00

Bazének nebo stan s míčky?

Ahojky holky, malá bude mít rok a já absolutně nevím, co ji koupit :? Zdá se mi, že všechno má…
Vymyslela jsem něco na ty balonky, ale nevím jestli je lepší stan nebo bazének :lol:, máme málo místa, takže něco menšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
22.1.13 22:01

Nakonec jsme bylonky dali do cestovní postýlky a je to nejlepší - pěkně se tam schová.
Koupila jsem jich 1000 na Aukru - čim více jich koupíš, tím ten balonek vyjde levněji a je to super zábava pro prcka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.13 22:02

Golfky s panenkou - ty jsou u nás největší hit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
22.1.13 22:02

No my měli míčky v bazénku…u stanu si musíš dát pozor, aby měl rantl u vchodové díra a míčky se ti nekutálely ven, ale zas na druhou strany, děcka dost o ty rantly zapackávají (kamarádka měla míčky ve stanu tak vím o čem mluvím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.1.13 22:04

@Lenka512 1000 míčků, to byla plná cestovní postýlka, ne :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:05

Tak do půlky ;)
Ono se to nezdá, když je vysypeš, tak ti nepřijde, že jich je tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.1.13 22:06

Uvažovala jsem i nad kočárkem, třeba i to chodítko-kočárek od fisher price, jenže zase už máme aktivní chodítko od chicca :roll: malá ještě vůbec nechodí, ani určitě brzo nebude(zatím se plazí)…
Jedna babička ji koupila odrážedlo puky, druhá neví a já taky ne :roll:, prostě už má asi všechno nebo nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.1.13 22:08

Za mě nic. :mrgreen: Ne, dělám si srandu, u nás se to vůbec neujalo. Měli jsme bazének a míčky, akčně jsem to nakoupila k prvním narozkám, jestli si toho syn všiml třikrát, tak to bylo hodně. Akorát to tady zavazelo, takže bazének se vyfoukl a míčky jsem mu naházela do bedny. :mrgreen: Jinak jestli bazén nebo stan je dle mě úplně fuk, u stanu bych koukala, aby tam byl nějaký ten „soklík“, aby se to nekutálelo ven, v bazénku tohle odpadá. Bazének zase asi zabere víc místa, pokud člověk nekupuje nějaký mini a ten mi zase přijde k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.1.13 22:09

Viktorka dostala k vánocům stan s míčky a opravdu do něj chodí a hraje si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.1.13 22:09

@Lenka512 to bych chtěla večer sbírat po obýváku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.13 22:10

My máme stan s míčky, je to i u vchodu 20 cm vysoký, ale kluci si zvykli celej stan povalit, a míčky rozházet po celým bytě, proklínám den, kdy mě tohle napadlo přinést domů :pocitac: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
22.1.13 22:10

My máme nafukovací bazének s kuličkama ve stanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.1.13 22:11

Ahoj, my mame taky stan spodek asi 60×60cm zepredu je slon s chobotem, kde se daji prostrkovat micky, ma to jen dve steny, okraje vyvysene, micky vypadavaji, ale to z bazenku taky(ten mame u babicky). Koupili jsme pred Vonoci v Tescu, prave tech stanu maju na netu hodne, ale kvuli malemu mistu jsme museli zvolit takhle maly, mala se tam rada schovava, docela ji bavi, ja bych doporucovala stan. Nejlip vetsi s tunelem, treba jeden vchod, to tech micku tolik nevypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:13
@Sefa píše:
@Lenka512 to bych chtěla večer sbírat po obýváku :lol: :lol: :lol:

No ze začátku to měl v trampolíně se sítí a věčně byly míčky někde venku.. :roll:,ale pak jsme to dali do postýlky a odsud už ho nenapadá to vyhazovat ven 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.1.13 22:14

My máme stan a 300 míčků (taky ho dostal k prvním narozeninám:-)) a malý se tam teda dost vyřádí. Ale je fakt, že míčky někdy sbíráme po celém pokoji. Jinak ten náš stan má „rantl“, ale myslím že více míčků už by se tam asi nevešlo (možná 400), pak by už vypadávaly hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí