Panenka pro tříletou holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
19.1.13 13:21

Panenka pro tříletou holčičku

Ahojky,
dceři budou tři roky, má půlročního bratříčka a chtěli bychom jí koupit nějakou pořádnou panenku. Panenky má, ale obyčejné co nic nedělají a mají měkké hadrové tělíčko. Nechtěli jsme kupovat ty velké, protože maminky hodně psaly třeba o tom, že dvouleté děti nezvládnou nandat dudlíček nebo jde hodně ztěžka dát do pusinky lahvička a tak. Teď už by to všechno určitě zvládla. Ona si celkem vyhraje i s těmi co má, ale chtěla by je koupat a to s hadrovým tělíčkem moc nejde. Taky se jim snaží nandat bratříčkovy plínky, ale to taky nejde, jsou pro ně moc velké. Můžete mi poradit, jaká panenka se osvědčila vám a jaké má funkce? Případně klady zápory? Nevím, jestli celoplastové zase nebudou moc těžké a jestli se dá většina koupat. Vyloženě jsem to našla myslím jen u baby born, ale žádná kamarádka ji nemá, tak nevím, jestli je dobrá. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22005
19.1.13 13:41

My jsme kdysi pořídili pro začátek úplně obyčejné celoplastové mimino (v Tescu, neznačkové) jakoby „na zkoušku“ - a teprve později, když jsme viděli, co a jak se na ní osvědčilo, co ne, a že to dceru opravdu baví, pořídili jsme Chou-Chou… ta má ale měkké tělíčko (tedy, konkrétně ta naše ano).

Jinak, ke koupání - u nás jsme zavedli koupání „jen jako“, ve vaničce, ale bez vody. Protože ve chvíli, kdy to mimino strčila do vody, tak voda natekla klouby dovnitř panenky a zůstala v ní i po osušení. Což je zaprvé nejlepší základ pro plesnivění zevnitř a za druhé, ta voda obvykle vytekla v nejnevhodnějším okamžiku, třeba do postýlky, na suché oblečení, bratříčkovi na hlavu, apod. :mrgreen: Takže na koupání má dvě menší panenky - mořské víly, které trvale bydlí ve vaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.1.13 14:21

My máme Babyborn, ale ne tu koupací. Dcera jí dostala v cca 1,5letech. Dudlík jde nandat ztuha, ale zvládne to. Měla tam ještě misku se lžičkou, nočník, flašku. Plínky jsem koupila novorozenecké (v dm mají malé balení, sice to trvá, než se plínky spotřebují, ale zase jí hezky sedí). V návodu bylo i jak jí nakrmit spešl kašičkou, ale nezkoušela jsem to, bylo tam psáno cosi o tom, že pití musí mít takový úhel vstupu a kaše zas makový, netroufla jsem si. Jinak je dcera s panenkou spokojená, oblečení jsem si nechala pár kousků vel50 a trošku jí plandají, ale nic dramatickýho. Pokud chcete vyloženě na koupání, pořídila bych nějakou levnou a nechávala v koupelně, mezi hračkama do vany, aby někde neplánovaně nevytekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.1.13 14:30

Oni i ty s funkcema maji vetsinou hadrovy telo..mame chou chou - jako zive miminko..2× reklamovana ale jinak docela oblibena..a to se moje dite chova ke hrackam moc pekne. panenku co ji a cura bych nechtela ani za milion…to by bylo bordelu a mokra vsude :mrgreen: no a koupaci z tech ti pak vsude tece voda kdyz se vydelaji z vany :-D tak si vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.1.13 18:24

@mikitaa no já to taky ještě Verunce neřekla, že se dá nakrmit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.1.13 19:24
@mikitaa píše:
Oni i ty s funkcema maji vetsinou hadrovy telo..mame chou chou - jako zive miminko..2× reklamovana ale jinak docela oblibena..a to se moje dite chova ke hrackam moc pekne. panenku co ji a cura bych nechtela ani za milion…to by bylo bordelu a mokra vsude :mrgreen: no a koupaci z tech ti pak vsude tece voda kdyz se vydelaji z vany :-D tak si vyber

Aha, já myslela, že ty koupací, kde je vyloženě napsané, že se dají koupat, jsou nějak utěsněné, aby tam nenatekla voda… Tak to teda nevím… Myslela jsem, že by se jí třeba mohlo líbit, kdyby zavřela oči, když jí dá dudlíčka a možná ještě nějaké funkce, ale nevím teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.3.13 20:25

Tak už jsme ji pořídili. Nakonec jsme tedy vybrali baby born. Hlavně proto, že je u ní napsáno, že je vodotěsná a může se koupat. Hmmm, tak tedy o tom pochybuji. Voda z ní teče snad úplně všude. To mě docela štve. Ale zase kdyby neměla klouby a nedalo se hýbat s rukama a nohama, tak by to asi dceři hodně vadilo. Vyhraje si s ní hodně. Musí s námi úplně všude. Ale vzhledově je provedená moc hezky. Jen ty funkce co si prodejci vymyslí nevím nevím. Naše měla zavírat očička když se jí dá dudlík a nic. Zkopírují popis z jiného typu a je jim to jedno. Abych věděla co kupuji, to bych se asi musela obrátit přímo na výrobce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.3.13 09:55

Ahoj, my máme tu koupací Baby Born :) malá si sní hodně vyhraje a ta naše ještě čůrá :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí