Mýdlová laboratoř

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3552
18.1.13 13:50

mydlova laborator

Ahoj holky, mate nekdo pro deti mydlovou laborator od Albi? stoji to za to? po zklamani ze skleniku jsem trochu skepticka… diky za postrehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanullka
18.1.13 14:17

Mýdlovou laboratoř jsem chtěla, ale už ji neměli, tak jsem koupila sadu na výrobu svíček. Pro mě to bylo velké zklamání, 1 plát vosku, 1 voskový papír a 1 knot. Takže z toho byly dvě svíčky za 300,–.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
18.1.13 14:22

Nakoupila bych jednotlivé věci v kreativních potřebách, za stejné peníze uděláte minimálně dvakrát tolik výrobků :-)

• Citovat
  • Upravit
3030
18.1.13 14:50

Ne nestojí to za tu cenu, výrobek na jedno použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
18.1.13 17:11

Máme (donesl Ježíšek)a dcera (3 roky) je nadšená :-) Je možné že když si vůně, barviva a mýdlovou hmotu koupíte zvlášť ušetříte.
Není pravda, že je to výrobek na jedno použití, formy, barvy i vůně vydrží dlouho. Asi je potřeba dokupovat mýdlovou hmotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.11.13 12:20

Ahoj holky, uvažuji že bych dceři na narozeniny koupila mýdlovou laboratoř, bude jí 6 let. Můžu poprosit o zkušenosti jestli to baví děti v tomto věku nebo nějakou jinou laboratoř? moc děkuji za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 15:26

@Diggy osobní zkušenost, že všechny ty laboratoře jsou akorát vyhozené peníze.. kluk zkoušel, bavilo ho to tak 10 minut. Ale těžko říct, každé dítko je jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí