Kde koupit tuto panenku - vílu

2508
23.1.13 12:02

Sháním tuto panenku - vílu

Ahoj holky, obracím se sem pro pomoc, už dva dny hledám tuto panenku - vílu. Dcera ji začla nosit všude sebou, nedá bez ní ani ranu, proto bych ráda měla náhradní - pro jistotu :)
kdybyste kdokoliv věděl… budu ráda :) už fakt nevím, kde hledat :) já sem ji nekupovala, dostala ji od kamaradky… proto nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
23.1.13 12:05

Viděla jsem jí v hodně hračkářstvích a i marketech někde určitě seženeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
23.1.13 13:13

A co se zeptat té kamarákdky? :nevim: Třeba si ještě vzpomene, nebo koupí ještě jednu ;)
Koukla jsem na net a takovou jsem teda taky neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
23.1.13 14:08

To sem se samozrejme ptala, uz bohuzel nevi kde :) zkusim mrknout po hrackarstvi ve meste… snad ji nekde najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
23.1.13 16:04

Ahoj, takovýchto panenek jsou všude mraky. Na tvojí fotce není celá vidět, tak těžko posoudit, ale zkus si do vyhledávače zadat heslo látková nebo textilní panenka a hledej ve zboží, tam je toho strašná spousta, namátkou přiložím foto trochu podobných stylem. Nebo tu vaši zkus vyfotit a dát sem fotku, třeba ji má někdo doma a věděl by kde sehnat, nebo prodal, případně si dej inzerát, že koupíš přesně takovouto panenku, já takhle jednou sehnala medvídka z našeho dětství, kterého bych už jinak neměla šanci nijak jinak sehnat. Tak, ať se zadaří. :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
23.1.13 17:12

Bych si nedovolila se ptát, kdybych neprolezla komplet všechny google images, zboží, heureky a všechny možný portály :)))
I tak děkujuuuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815