Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, kupoval jste ted nekdo tu berusku u pexi? Tu originalni? Tchyne ji objednala pro nasi malou k vanocum a uz ceka 10 dni a ani se neozvali ![]()
Zdravím všechny, Můžete mi prosím poradit, na jakou adresu jste želvu vraceli?
Na webu http://www.svitici-beruska.cz/…ujte-nas.php píšou, že reklamace vyřizují na super adrese v Anglii ![]()
The New Toy.cz má údajně nějaké sídlo v Sokolovská, Libeň, Praha-Praha 8, ale nevím číslo popisné.
Poslali mi jinou než jsem chtěla a navíc to co mi přišlo..jsem si mohla koupit na 150 Kč z aukra
už je 14 dní bombarduju mailem i telefonem, ale ignorují mě.
Poraďte prosím, děkuji moc!
Také jsem nalítla, vrátila jsem ji 23.12.2013 na adresu firmy v Praze s reklamačním dopisem a jsem zvědavá, zda se vůbec někdy shledám s penězi nebo s novou originální želvičkou?? Po skoro dvouměsíční komunikaci jen přes fb a email jsem ji zkrátka poslala nazpět.
Je to čp. 84-86 ulice Sokolovská, také jsem jim tam vracela želvičku
Také jsem posílala zpět a ignorují veškerou komunikace. Uvidíme, jak to dopadne a myslím, že ČOI s tím moc nenadělá - mají sídlo mimo ČR :-/ chytře vymyšlené.
„Zlepšili“ se:-(. Stojí za tím člověk, který je dost chytrý, jak jsem četla recenze na jeho osobu, tak jsem měla i strach.
Nicméně loni a počátkem roku ještě peníze ochotně vraceli.
Jak mají na webu uvedenou tu anglickou společnost, měli tam uvedenou i českou adresu, ale chytře to vymazali a ted je tam prázdný řádek.
Na ČOI ale napište, musí tam mít už spoustu podnětů a časem mu to toto podnikání utnou, stejně jako mnoho jiných jeho „projektů“.
Zkusím ještě počkat týden a pak bych napsala dopis se stížností na firmu The New Toy.cz, uvidíme co bude?? Děkuji za info. ![]()
Zasilam foto zelvy co mi poslali. Mohu vedet jestli mate stejnou (krabici) nebo od nich mate jinou? Diky.
Zitra ji taky vracit zpet a je ve hvězdách, za jak dlouho uvidim penize…
Já dostala stejnou, ale před rokem. Tehdá jsem to nafotila, dala na jeden web s dotazem, co je to za výrobce (na krabic ani na želvě to nebylo uvedeno) a prodejci mi psali, že je to made in čína za 150,–.
Foto jsem poslala i na maďarskou firmu Somogyi (od této formy želvy měly údajně být) a napsali mi, že to není jejich výrobek.
Jo a stála mě 500 Kč (bez poštovného) a ještě mě nalákali na slevu 200 Kč za registraci… Na FB mají 12tis fanoušků, proto jsem neváhala. Akorát píšu na ČOI. Normálmě by mě to nenapadlo, ale absolutně me ignorují. A to se mi nelíbí ![]()
Dobrý den my jsme měli takovou želvičku měla hrát i svítít. Ale hrála jen chvíli.
Dobrý den,
tak už mě na FB https://www.facebook.com/…a.a.Zelvicka?… zablokovali a smazali všechny mé příspěvky ![]()
Šmejdi. ![]()