Svítící beruška, máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
4.2.13 10:08

Ahoj,

Máte někdo želvičku z tohoto eshopu?
http://www.svitici-zelvicka.cz/o-zelvicce.php

Dnes mi přišla, jenom svítí a nehraje. Ale stála 499 Kč a na netu jsou ty samé za mnohem nižší cenu :zed:
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi nima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.2.13 10:35

Dívám se po želvičce pro syna, žádný rozdíl tam asi nebude, kromě toho, že tato je „originální“, což ti možná napíší i jiní výrobci :)

• Citovat
  • Upravit
70
12.2.13 22:51

Tak s tímto eshopem vede/vedla řada lidí válku.
Celý podzim sbírali objednávky, aniž by měli želvičky na skladě, někteří čekali i tři měsíce, my jenom měsíc a půl.

Přišla bez českého návodu k použití, bez dokladu o koupi, nikde nedohledáte výrobce. Píšou, že jen jejich výrobek je ten pravý, certifikovaný a bla, bla a bla, ale nikde to není uvedené, jen na jejich stránkách

Prostě hračka made in china, jen o krápátek dražší než jinde. Pravá želvička je od firmy Cloud -b, je drahá.

Mají masívní kampaň na faceboou, celý prosinec jsem sledovala, jak pružně mažou negativní komentáře o neskutečné době dodání, nekomunikování, dodání bez dokladu…o čínském šmejdu.

Ale třeba se zlepšili, že jo.

Ale je hezká, zatím měsíc svítí…

Jen bych koupila někde levněji a vyhla se té, která hraje hudbu, nedá se to poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.2.13 11:44

@dajamal nám teda přišla za 3 dny v sobotu jsem objednala a v úterý byla doma…za kolik si ji koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 12:30

Před vánoci ji měli za 499,– i s poštou.

A došla i s českým návodem a dokladem? je na krabici dohledatelný výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.2.13 12:47

Tak nám přišla taky bez dokladu o koupi, bez cz návodu a na krabici žádný výrobce uvedený nebyl. Druhy den jsem ji vrátila a už mi přišly peníze, tak chválím aspoň tento krok, nicméně želvička byla otřesná :cert: Čínský šmejd!! Já právě chci originál, ale kde jej sehnat když prodejce, který tvrdí, že nabízí certifikovaný originál výrobek, zašle něco takového :cert: Jsme chtěli udělat malé radost a nic z toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 13:33

Hledejte výrobce Cloud-B, jsou ale drahé, kolem 800,–.

http://www.youtube.com/watch?…

Mají bílou cedulku s výrobcem na plyšové části a cloud b je i na krunýři.

A na svítící berušku. cz dát podnět k ČOI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.2.13 15:18

@dajamal krabici jsem vyhodila teda, ale český návod byl doklad tedy ne..cena byla 500kč my z ní teda radost máme ať je odkud chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 16:34

Nám taky funguje, radost z ní má synek i dcerka.
A je to čínské provedení, po měsíci je problém s krytem baterky a kousek se páře.
Jen mě štve, že je prodávaná jako originál, což není a pán má/nebo měl dost velký problém doložit k výrobku certifikáty pravosti (zmiňuje se na webu), certifikát o nezávadnosti a schválení jako hračky v EU. Návod k použití posílá jako naskenovanou A4 staženou kdoví odkud, jestli to patří zrovna k této želvičce, neví nikdo.

Rychlost jakou maže negativní poznámky na faceboku je závratná, sleduju to tam už tří měsíce.

Teď už aspoň nemá problém s dodávkami, v prosinci tam po něm řvali lidí, co objednávali v září.

Fajn, ať si prodává, každý si rozmyslí, zda koupí za tuto cenu nebo o pár stovek levněji tutéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.2.13 20:00

@dajamal já jsem měla návod takovej sešitek kde bylo asi deset návodů v různých jazycích i česky… objednávala jsem teda taky přes FC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 20:29

Tak to se polepšili, třeba šli do sebe a zjistili, že si na sebe šijou bič, když nedokládají návod k použití a fakturu.

Nevěřím, že je to originál, ale hlavně, že to svítí, že jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.2.13 20:34

@dajamal tak to je jasný…hlavně že to funguje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 21:33

Tak jsem našla tu svoji, cena 219,– a výrobce PRC - čína:-)
 http://www.berem.cz/…ranzova.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.2.13 22:00

Netušíte, zda někde v ČR na e-shopu se dá sehnat ta orginální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.2.13 22:10

No tak třeba na tom webu www.berem.cz, je to zaručeně ta originální, jak nás ujišťují ze svítící berušky.

:twisted:

Já dostala úplně stejnou, ale třeba to byl omyl a ted už dodávají jen originál

Ale jak dáte do gggole turtle cloud - b, vyhodí Vám to odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí