Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Máte někdo želvičku z tohoto eshopu?
http://www.svitici-zelvicka.cz/o-zelvicce.php
Dnes mi přišla, jenom svítí a nehraje. Ale stála 499 Kč a na netu jsou ty samé za mnohem nižší cenu ![]()
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi nima?
Dívám se po želvičce pro syna, žádný rozdíl tam asi nebude, kromě toho, že tato je „originální“, což ti možná napíší i jiní výrobci ![]()
Tak s tímto eshopem vede/vedla řada lidí válku.
Celý podzim sbírali objednávky, aniž by měli želvičky na skladě, někteří čekali i tři měsíce, my jenom měsíc a půl.
Přišla bez českého návodu k použití, bez dokladu o koupi, nikde nedohledáte výrobce. Píšou, že jen jejich výrobek je ten pravý, certifikovaný a bla, bla a bla, ale nikde to není uvedené, jen na jejich stránkách
Prostě hračka made in china, jen o krápátek dražší než jinde. Pravá želvička je od firmy Cloud -b, je drahá.
Mají masívní kampaň na faceboou, celý prosinec jsem sledovala, jak pružně mažou negativní komentáře o neskutečné době dodání, nekomunikování, dodání bez dokladu…o čínském šmejdu.
Ale třeba se zlepšili, že jo.
Ale je hezká, zatím měsíc svítí…
Jen bych koupila někde levněji a vyhla se té, která hraje hudbu, nedá se to poslouchat.
@dajamal nám teda přišla za 3 dny v sobotu jsem objednala a v úterý byla doma…za kolik si ji koupila?
Před vánoci ji měli za 499,– i s poštou.
A došla i s českým návodem a dokladem? je na krabici dohledatelný výrobce?
Tak nám přišla taky bez dokladu o koupi, bez cz návodu a na krabici žádný výrobce uvedený nebyl. Druhy den jsem ji vrátila a už mi přišly peníze, tak chválím aspoň tento krok, nicméně želvička byla otřesná
Čínský šmejd!! Já právě chci originál, ale kde jej sehnat když prodejce, který tvrdí, že nabízí certifikovaný originál výrobek, zašle něco takového
Jsme chtěli udělat malé radost a nic z toho ![]()
Hledejte výrobce Cloud-B, jsou ale drahé, kolem 800,–.
http://www.youtube.com/watch?…
Mají bílou cedulku s výrobcem na plyšové části a cloud b je i na krunýři.
A na svítící berušku. cz dát podnět k ČOI.
@dajamal krabici jsem vyhodila teda, ale český návod byl doklad tedy ne..cena byla 500kč my z ní teda radost máme ať je odkud chce ![]()
Nám taky funguje, radost z ní má synek i dcerka.
A je to čínské provedení, po měsíci je problém s krytem baterky a kousek se páře.
Jen mě štve, že je prodávaná jako originál, což není a pán má/nebo měl dost velký problém doložit k výrobku certifikáty pravosti (zmiňuje se na webu), certifikát o nezávadnosti a schválení jako hračky v EU. Návod k použití posílá jako naskenovanou A4 staženou kdoví odkud, jestli to patří zrovna k této želvičce, neví nikdo.
Rychlost jakou maže negativní poznámky na faceboku je závratná, sleduju to tam už tří měsíce.
Teď už aspoň nemá problém s dodávkami, v prosinci tam po něm řvali lidí, co objednávali v září.
Fajn, ať si prodává, každý si rozmyslí, zda koupí za tuto cenu nebo o pár stovek levněji tutéž.
@dajamal já jsem měla návod takovej sešitek kde bylo asi deset návodů v různých jazycích i česky… objednávala jsem teda taky přes FC
Tak to se polepšili, třeba šli do sebe a zjistili, že si na sebe šijou bič, když nedokládají návod k použití a fakturu.
Nevěřím, že je to originál, ale hlavně, že to svítí, že jo ![]()
Tak jsem našla tu svoji, cena 219,– a výrobce PRC - čína:-)
http://www.berem.cz/…ranzova.html
Netušíte, zda někde v ČR na e-shopu se dá sehnat ta orginální?
No tak třeba na tom webu www.berem.cz, je to zaručeně ta originální, jak nás ujišťují ze svítící berušky.
Já dostala úplně stejnou, ale třeba to byl omyl a ted už dodávají jen originál
Ale jak dáte do gggole turtle cloud - b, vyhodí Vám to odkazy.